Roll oj jump to the side 200 times or more - frog
I to mnie wlasnie strasznie drazni wsrod ludzi, ze widza blad ale jakos ich drogi nie spotykaja sie z adresami mailowymi ludzi ktorzy moga ow blad naprawic. Dlaczego?
Shady2236 dnia 29.06.2008 19:30:17
i jest bład smiley bo frog sie zdobywa za skoki do przodu a Scarab za skoki w bok smiley jak same nazwy mówia smiley hehe zaba skacze w przód a rak chodzi w bok pozdrawiam smiley
Już jeden z komentarzy sugerował że jest błąd i można się było temu przyglądnąć czyż nie ?
Swego czasu chciałem coś pozmieniać o czym sam dobrze wiesz (chodzi mi o poprawki do żabek z mgs3) ale po tym iż zostałem "olany" podziękowałem,
gdybys zajrzal to bys zobaczyl ze jest wprowadzona Twoja lista
a ten komentarz jaki zacytowałem miał tylko przedstawić fakt że już wtedy było wiadomo o błędzie ( i nie zostało to zweryfikowane ) a nie że jest on informacją dobrą.należy PRZETURLAĆ się po ziemi 200 razy albo więcej - nie pamiętam dokładnie. W każdym bądź razie nie mają być to skoki
Mam oficjalny przewodnik wydany przez KONAMI i tam jest napisane
myślę że kojarzysz mnie bardzo dobrze
morris, napisal ze posiada wydany przez KONAMI poradnik
No to ja Cię zapewniam że wydawnictwa Konami na terenie EU/USA nie uświadczymy.mi naprawde chodzi o wydawce
I gdybys zajrzal to bys zobaczyl ze jest wprowadzona Twoja lista
to nie można przez przypadek (jak to zrobił morris) uznać go za wydany przez Konami
Nie jest wprowadzona moja lista tylko wybrane elementy z niej gwoli ścisłości.
Przynajmniej tak to napisałeś.
mam nadzieje usłyszeć jeszcze końcowe zdanie GreyFoxa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość