Który z Was jest najlepszy?... oczywiście w MGO

W celach porządkowych.

Postprzez maciusman » So sty 24, 09 17:56

yawn napisał(a):Hmm, z tego co wiem to zbytnio sie DoomsDayLegion nie liczy.
PBO i 2TM to najlepsze klany w mgo.
DDL to tacy, mgo'wsc farmerzy :P

Wedlug mnie to raczej DDL wciaz wiedzie prym wsrod klanow , ale wiele zalezy od tego w jakim skladzie graja , bo wlasciwie tylko jedna 6 naprawde , bezapelacyjnie wymiata. Wystarczy spojrzec na ich historie winsow na survivalu. W zeszlym tygodniu mieli 6 piatek z rzedu ( czyli 30 nieprzegranych meczy!!!), a i wiekszosc tournamentow tez wygrywaja i nie daja innym obnosic sie w pomaranczowych beretach :) .
Wracajac do pytania Ivanesci , to w naszym klanie numero uno jest $$$ ( 2 profil ZABOJCA).
A generalnie to ciezko wytypowac bo wszystko zalezy od dnia i formy, jak to w kazdym sporcie bywa , ale mysle ze nikt z czolowki juz w tym temacie pominiety nie zostal.
A gdybysmy kiedys spotkali sie na polu walki to moj drugi profil to V A M P :)
maciusman
Red Blaster

Postprzez ivanesca » So sty 24, 09 23:26

Ale mnie zaszokowałeś!!!!! Nie wiedziałam, że $$$ to ten sam co Zabójca. No to nie mam intuicji bo zawsze mi się $$$ jakiś nieprzyjemny wydawał, natomiast Zabójcę i Vampa typowałam na najsympatyczniejszych z Gromu (no to się teraz popisałam) :) Facet ma jedną postać z 15 a drugą z 16 lvl?!
Never fear shadows, for shadows only mean there is a light shining somewhere near by.
ivanesca
Red Blaster

Postprzez bucky » So sty 24, 09 23:30

no cóż właśnie grałem z Mario z jakąś godzinkę i muszę powiedzieć że grasz dobrze ;) goniłem cię, lecz niestety sam za cały team nie zagram ;)

pozdrawia
bucky_pl
bucky
Fire Trooper

Postprzez ivanesca » So sty 24, 09 23:31

Ojej- nie doczytałam...To Ty jesteś Vamp???????????

[ Dodano: Sob Sty 24, 09 22:42 ]
Cholera- wyszło jakbym się chciała podlizać :( Nie miałam takiego zamiaru-zapewniam.
Never fear shadows, for shadows only mean there is a light shining somewhere near by.
ivanesca
Red Blaster

Postprzez maciusman » N sty 25, 09 01:50

ivanesca napisał(a):Ojej- nie doczytałam...To Ty jesteś Vamp???????????

[ Dodano: Sob Sty 24, 09 22:42 ]
Cholera- wyszło jakbym się chciała podlizać :( Nie miałam takiego zamiaru-zapewniam.

Nie no spoko , w samozachwyt nie popadne , po prostu tak mam ;)
A odnośnie tych leveli to co tydzien skacza , wszystko zalezy jak pojdzie na survivalu i tournamencie , bo tam najszybciej ida one w gore i w dol. Ja np na MACIU$MANIE mam lv12 a w odznaczeniach tylko slotha , bo to postac , ktora zaczynalem grac w mgo i majac 0 lv i doswiadczenie pchalem sie na FoxHoundy , nie wiedzac o co chodzi jakby :)
Na VAMPIE majac juz doswiaczenie , moj rekord to 14 lv , a aktualnie 13 , bo niestety bezlitosnie punktowane sa spadki formy na survivalach :)
maciusman
Red Blaster

Postprzez PROvano » Pn sty 26, 09 13:50

Moje najwyższe lvl to 15-14 na sekretnej postaci do gry w survi oraz 12-13 na Provku >:). Co do moich indywidualnych rekordów to pierwsza 10 w TDM rank oraz w Becie (ahh dobre czasy bez boosterów) to 1st w TDM rank (ogólnie kocham TDM ^^). Najwyższy lvl jaki widziałem to idol Mario Yulia Beckham z 21 lvl. A tak bez boostów itd. to był Solid007 z 17 lvl.Ivanesca to ty masz u mnie dużego + oraz jak każdemu innemu obiecałem buziok :* oraz moją dozgonną miłość xD (tylko cham Mario o moich urodzinach zapomniał ale do tego się przyzwyczaiłem już ;( ).A co do najlepszego Polskiego gracza to oczywiście mój kompan z drużyny Mario bo on jako jedyny mnie spokojnie umie kołować jak chce i ubijać . A najlepszy gracz jakiego spotkałem to jest -Cobra-.

Btw. Wilczek ty ty chamie ty a o mnie to już zapomniałeś ><. Hehe nie no ty wybierasz kto dla ciebie jest najlepszy (;.
PROvano
Uber Big Boss

Postprzez Brylant156 » Pn sty 26, 09 16:56

Ej tak nie na temat ale dzisiaj grałem w trybie "Base"

i jeden gracz lezał u siebie w bazie jednak wszystkich jechal z mk2 usypiał a my niewiedzielismy skąd i jak to mozliwe... zmienilem druzyne i zobaczylem ze skampił się w kącie w MM ..
Jak to jest mozliwe ze jechał nas z drugiego konca mapy...
Na koniec 6 rund 47 stun i 0 smierci...

myslałem ze w MGO jest niemozliwe czitować bo w sumie jak? mozna miec tylko gre uruchomioną...

Spotkaliscie się kiedys z czymś takiim ?
Brylant156
Black Viper

Postprzez Gac666xx » Pn sty 26, 09 17:07

W każdej grze znajdzie się jakiś happy camper.
What the frag ya lookin' at huh?
Gac666xx
Big Boss

Postprzez PROvano » Pn sty 26, 09 20:09

On nie czitował tylko po prostu znalazł błąd w grze i go bezczelnie wykorzystał. ot cała filozofia. Nic na to nie poradzimy że ludzie nie umieją grać i muszą używać glichów (innaczej błąd w grze) by coś zrobić ;P. No coż trzeba z tym żyć.
PROvano
Uber Big Boss

Postprzez ivanesca » Pn sty 26, 09 20:10

PS. Gdyby ktoś chciał zagrać 1vs1, to niech napisze PW. Przepraszam za użycie tego tematu...

No ładnie Wilczku trzeba mieć jaja żeby tak się na forum oferować. I jeśli mam być szczera to myślę, że niesłusznie Cię tu do tej pory pomijaliśmy. Jestem pewna, że Ty też byś się teraz spokojnie odnalazł w czołówce polskich graczy!
ivanesca
Red Blaster

Postprzez PROvano » Pn sty 26, 09 20:13

Wilk szuka godnych przeciwników a wiedział o tym iż każdy tu szybko się zgłosi (: . Ej no czuje się pominięty :( nikt ze mną nie chce gadać i o mnie mówić chyba musze kupić kamerke i ponagrywać filmy na YT xD by stać się sławnym
PROvano
Uber Big Boss

Postprzez ivanesca » Pn sty 26, 09 20:20

Ej, no przecież ja o Tobie pisałam!!!
ivanesca
Red Blaster

Postprzez Wilczek » Pn sty 26, 09 20:26

(Nikt się nie zgłosił... jednie Provano, po mojej wiadomości. ;)) Poza tym, to dziękuję, ale jednak uważam, że dużo mi do tych najlepszych brakuje (Szczególnie ostatnio). Granie z glitcherami denerwuje, szczególnie na tournamencie...
Wilczek
Machinegun Kid

Postprzez PROvano » Pn sty 26, 09 20:30

heh napisłaś dwa posty i nic więcej :p nie no przecież ja lubie się troche podroczyć :D. No ba że się zgłosiłem a co mam ciekawszego robić (; przegram wygram whatever ważne by się dobrze bawić (: a zwłaszcza z wilczkiem.
PROvano
Uber Big Boss

Postprzez ivanesca » Pn sty 26, 09 20:38

A czemu Ty i Mario nie jesteście teraz razem (jeśli można spytać)? Jak w zeszłym tygodniu patrzyłam to Wasze nowe postacie były w innych klanach, a do tej pory wydawaliście mi się nierozłączni (nawet z kolegą rozmawialiśmy zawsze o Was używając określenia ''Kiler-ów 2-óch '' :)) We dwóch jesteście baaardzo mocni. Ja bym chciała zobaczyć razem Ciebie, Maria, Wilczka, Adika, Karolinke i np. Don Jassa. Myślę, że to byłby skład który mógłby powalczyć o pomarańczowe bereciki...

[ Dodano: Pon Sty 26, 09 19:45 ]
PROvano napisał(a):heh napisłaś dwa posty i nic więcej :p nie no przecież ja lubie się troche podroczyć :D

A to Ty taki nygusek jesteś! Pewnie jedynak. " Wiem, że jestem świetny ale mówcie mi jeszcze o tym , piszcie mi jeszcze o tym"-tak? :) Jak Lost wróci to poproszę go,żeby napisał o Tobie poemat! Może być? Inni gracze będą zazdrośni, ale cóż- PROvano jest tylko jeden!!!
ivanesca
Red Blaster

Postprzez PROvano » Pn sty 26, 09 20:50

ivanesca napisał(a):A czemu Ty i Mario nie jesteście teraz razem (jeśli można spytać)? Jak w zeszłym tygodniu patrzyłam to Wasze nowe postacie były w innych klanach, a do tej pory wydawaliście mi się nierozłączni (nawet z kolegą rozmawialiśmy zawsze o Was używając określenia ''Kiler-ów 2-óch '' :)) We dwóch jesteście baaardzo mocni. Ja bym chciała zobaczyć razem Ciebie, Maria, Wilczka, Adika, Karolinke i np. Don Jassa. Myślę, że to byłby skład który mógłby powalczyć o pomarańczowe bereciki...

heh bo to jest tak iż my gramy jak już pewnie zauważyłaś jedynie we dwóch a nasze nowe postacie są do gry w Survi a team składa się z 6 ludzi więc ja postanowiłem iż (nie wiem czy dobrze bo jednak na prawdę lubię ba nawet kocham grać z Mario) dołączę do znajomych których poznałem (też dzięki Mario xD) i z nimi pograć bo w POL'u tylko my byśmy grali :\. Ale bez przesady w separacji nie jesteśmy nadal gramy razem (: tylko po prostu w innych team'ach Mario wie że duszą i ciałem jestem wierny Pol'owi (a jak nie wiedział to się dowiedział ^^). Ivanesca rzucam Ci rękawice pod nogi i wyzywam na 1vs1 co ty na to ? ;> przyjmiesz wyzwanie ? Rzucone przez N00b'a :D

no nie rób ze mnie takiego nygusa co tylko myśli o swojej pupie ><. Ja pisałem po prostu lubię się droczyć. Lost coś o tym wie ^^ nie nie musisz prosić go by pisał poemat bo on już go pisze sam go poprosiłem xDD
PROvano
Uber Big Boss

Postprzez ivanesca » Pn sty 26, 09 20:56

Nie, nie przyjmę bo bym strasznie w dupkę dostała. Na razie to ja się mogę z Tobą tylko na herbatę ewentualnie piwo umówić, a partyjkę rozegramy jak się trochę podszkolę- dobrze?
Widzę, że Ty też czupurny jesteś :):):)
ivanesca
Red Blaster

Postprzez Brylant156 » Pn sty 26, 09 20:57

PROvano napisał(a):Wilk szuka godnych przeciwników a wiedział o tym iż każdy tu szybko się zgłosi (: . Ej no czuje się pominięty :( nikt ze mną nie chce gadać i o mnie mówić chyba musze kupić kamerke i ponagrywać filmy na YT xD by stać się sławnym

Hmm Ja mogę spróbować zagrać ze słynnym PROvano 1vs1 jeśli ma czas i ochotę :P
DObry trening dla początkującego i dobra rozgrzewka dla PROvano ;)
Brylant156
Black Viper

Postprzez ivanesca » Pn sty 26, 09 20:59

PROvano napisał(a):no nie rób ze mnie takiego nygusa co tylko myśli o swojej pupie

Hej, nie gniewaj się, ja tylko żartowałam. Ale jeśli Cie uraziłam, to publicznie serdecznie przepraszam!
ivanesca
Red Blaster

Postprzez PROvano » Pn sty 26, 09 21:01

ivanesca napisał(a):Nie, nie przyjmę bo bym strasznie w dupkę dostała. Na razie to ja się mogę z Tobą tylko na herbatę ewentualnie piwo umówić, a partyjkę rozegramy jak się trochę podszkolę- dobrze?
Widzę, że Ty też czupurny jesteś :):):)

Czupurny ? O_o widać ze gry oraz % wyżarły mi szare komóry bo nie wiem co to znaczy xD. No z ciężkim sercem i urażoną dumą dobrze zgodzę się na przełożenie meczu na JUTRO ! (: więc masz czas się podszkolić. Hmm jako iż jestem kultururnym chamem to mogę iść z tobą na herbatę. Tylko wydepiluje nogi i możemy iść ^^. A żeby nie było tak że walimy of topy (co i tak zresztą robimy od dłuższego czasu) To sprawdziłaś już ten Rank TDM ? :D Spokojnie mnie tak łatwo nie ruszysz chyba :D. Brylant spoko kiedy i gdzie mogę zagrać tylko host'a trzeba znaleźć :P
PROvano
Uber Big Boss

Postprzez ivanesca » Pn sty 26, 09 21:03

Brylant156 napisał(a):Hmm Ja mogę spróbować zagrać ze słynnym PROvano 1vs1 jeśli ma czas i ochotę

Wiesz co robisz trzeźwy jesteś??? ;) Żartuję. Albo jesteś dobry albo lubisz jak Ci levele spadają na łeb na szyje...
Godna podziwu postawa! No nawet się nie spodziewałam tu tylu krewkich wojowników.

[ Dodano: Pon Sty 26, 09 20:09 ]
PROvano napisał(a):Tylko wydepiluje nogi i możemy iść

A po co? Toż to tylko herbatka miała być... Chcesz porządną dziewczynę od razu na złą drogę sprowadzić-nie masz Boga w sercu ;0
ivanesca
Red Blaster

Postprzez PROvano » Pn sty 26, 09 21:18

Bóg co to ? Nowa firma produkująca perfumy czy co? O_o ja tam wole Szatan , zuo i mrok przez cały rok :D hehe to tam trenuj bo chce sobie z tobą pograć (: . Żebyś nie myślała iż jestem samozwańczym zapaleńcem który umie jedynie kłapać dziobem (a w tym wypadku pisać na klawiaturze ><). Heh spoko nie chce nikogo na złą drogę sprowadzać ja jestem grzeczny i niewinny i spełniam same dobre uczynki okradam staruszki,jem koty,ubijam gołębie itd. itp. :D
PROvano
Uber Big Boss

Postprzez mkmario » Pn sty 26, 09 21:20

ivanesca napisał(a):A czemu Ty i Mario nie jesteście teraz razem (jeśli można spytać)? Jak w zeszłym tygodniu patrzyłam to Wasze nowe postacie były w innych klanach, a do tej pory wydawaliście mi się nierozłączni (nawet z kolegą rozmawialiśmy zawsze o Was używając określenia ''Kiler-ów 2-óch '' :)) We dwóch jesteście baaardzo mocni. Ja bym chciała zobaczyć razem Ciebie, Maria, Wilczka, Adika, Karolinke i np. Don Jassa. Myślę, że to byłby skład który mógłby powalczyć o pomarańczowe bereciki...

Wzięliśmy rozwód
Jeśli można wiedzieć jakie rozmowy były toczone na nasz temat ? hm? :D
Wymieniony skład raczej nigdy niezaistnieje

Jak bedziecie grać z PRO to uwaga on uzywa lag switcha i do tego zamiast normalnych skilli to ma:
- Spray 2
- Lag 2
Ostatnio edytowano Pn sty 26, 09 21:26 przez mkmario, łącznie edytowano 1 raz
mkmario
Red Blaster

Postprzez ivanesca » Pn sty 26, 09 21:21

PROvano napisał(a):Czupurny ? O_o widać ze gry oraz % wyżarły mi szare komóry bo nie wiem co to znaczy xD.

no taki zawadiacki junak(zuch, smiałek). Rankingu jeszcze nie sprawdziłam, cóż mogę tylko pana przeprosić za zwłokę i obiecać, że dzisiaj to zrobię!

[ Dodano: Pon Sty 26, 09 20:24 ]
mkmario napisał(a):Wymieniony skład raczej nigdy niezaistnieje

Trudno. Z Wilczkiem z tego co wiem chyba się lubicie więc pewnie o co(kogo) innego chodzi. Nie drążę...

[ Dodano: Pon Sty 26, 09 20:27 ]
mkmario napisał(a):Jeśli można wiedzieć jakie rozmowy były toczone na nasz temat ? hm?

Normalne, że o ciuchach Waszych gadaliśmy i o tym, że do twarzy by Wam było z face paint trupią czachą :)

[ Dodano: Pon Sty 26, 09 20:30 ]
mkmario napisał(a):Jak bedziecie grać z PRO to uwaga on uzywa lag switcha i do tego zamiast normalnych skilli to ma:
- Spray 2
- Lag 2

I jak to piszą chłopaki z Gromu, pewnie se jeszcze kody na nieśmiertelność wbija :)
Oj PROvano, nie czysto grasz, nie czysto.
ivanesca
Red Blaster

Postprzez mkmario » Pn sty 26, 09 21:33

ivanesca napisał(a):
PROvano napisał(a):Czupurny ? O_o widać ze gry oraz % wyżarły mi szare komóry bo nie wiem co to znaczy xD.

no taki zawadiacki junak(zuch, smiałek). Rankingu jeszcze nie sprawdziłam, cóż mogę tylko pana przeprosić za zwłokę i obiecać, że dzisiaj to zrobię!

[ Dodano: Pon Sty 26, 09 20:24 ]
mkmario napisał(a):Wymieniony skład raczej nigdy niezaistnieje

Trudno. Z Wilczkiem z tego co wiem chyba się lubicie więc pewnie o co(kogo) innego chodzi. Nie drążę...

Wilczek jest spoko
Adik też ale lubi sobie czasami czmychnąć z gry jak mu nieidzie ;)
Z tego co pamiętam Karolinka to chyba Krzysio, a my jakos za sobą nieprzepadamy
Don Jassa na temat tego pana niemoge nic powiedzieć bo nigdy ze sobą niegraliśmy
Ostatnio edytowano Pn sty 26, 09 21:39 przez mkmario, łącznie edytowano 1 raz
mkmario
Red Blaster

Postprzez bobby » Pn sty 26, 09 21:37

Jednymi z najlepszych graczy w Polsce sa bez watpienia Mario i Wilczek (wedlug mnie przynajmniej), ciezko spotkac tak swietnych graczy, do tego grajacych fair (Wilczka nigdy nie 'przylapalem' na spawn killu i tym podobnych nieczystych zagrywkach).
Jednak, jako ze bez problemu rozwalilem ich w meczu 'ja sam vs ich dwoch', to najlepszym graczem jestem ja :D
bobby
Inkarnacja VR

Postprzez ivanesca » Pn sty 26, 09 21:43

bobby napisał(a):Jednak, jako ze bez problemu rozwalilem ich w meczu 'ja sam vs ich dwoch', to najlepszym graczem jestem ja

Ta? Serio? A któż Tyś? MF Doom? Nie, no poważnie czy żartowniś jesteś?
ivanesca
Red Blaster

Postprzez bobby » Pn sty 26, 09 21:50

Najszczersza szczerosc. Powaga. Nie takie numery sie robilo!
FOXHOUND hunter ze mnie pierwsza klasa. Tak tak.
bobby
Inkarnacja VR

Postprzez ivanesca » Pn sty 26, 09 22:09

No to jednak MF Doom! Dobry wieczór. Miło mi pana poznać :) Przyjmie pan do klanu średnio grającą, ale za to bardzo ładną i sympatyczną dziewczynę? :)
ivanesca
Red Blaster

Postprzez bobby » Pn sty 26, 09 22:23

MF Doom? Nie znam czlowieka. Serio. Hmm...
Nikt Cie do klanu jeszcze nie przyjal?! Skandal!
Skoro jestes, jak piszesz - ladna, to mysle, ze jak zapodasz fotke na forum, to zaraz dostaniesz cala maase zaproszen do klanow :]
bobby
Inkarnacja VR

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do ARCHIWUM