Czyżby chciała specjalnie wprowadzić zamieszanie i zobaczyć kto z kim się żre by wiedzieć o nas więcej

ivanesca napisał(a):Przecież tu sami maniacy. Żaden pewnie na dwór nie wychodzi tylko tak siedzą pod kroplówką i na zmianę: konsola-komputer-konsola-komputer. Świeże powietrze by ich zabiło.
ivanesca napisał(a):Dopiero teraz się skapnęłam co PROvano wcześniej tam wypisywał...
straszny z Ciebie nygus jest!
ivanesca napisał(a):Żaden pewnie na dwór nie wychodzi tylko tak siedzą pod kroplówką i na zmianę: konsola-komputer-konsola-komputer.
.NO I ZNÓW NYGUS tera się zbulwersowałem tak mocno że Zara trzasnę drzwiami !! i będzie. A co do tego że to same no life'y są to ni prawda
Ja jeszcze mam życie towarzyskie itd. (podkreślam jeszcze nie wiem jak będzie po premierach najnowszych tytułów)
PROvano napisał(a):No cóż muszę się zgodzić Z bobbym (: . Jak dla mnie to Mario nie wypadł z formy tylko ma niewielkie problemy (czyt. rozwód ze mną itd. ^^) więc nie dziw się że mu tak ciężko. Ehh wiesz pocisną bym Ci chętnie bo mam taką naturę ale daruje sobie bo to już Bobby zrobił (: . Więc high Five dla niego (: i ogólnie wrzućcie na luz
. Do Gromu miałbym respekt gdyby zachowywali się jak normalni kulturulni ludzie (: (Nie mówię o wszystkich z Gromu tylko o jednostkach które niestety źle działają na renomę klanu).
Gac666 napisał(a):Jak chcecie się przekomarzać to nie tu, a jak chcecie dowieść kto jest najlepszy to róbmy turniej.
maciusman napisał(a):Teraz to taki antyGROMOWICZ i wszystkim bys pocisnal , a moze pochwalisz sie , ze sam miales byc w GROMIE , ale jak przyszlo co do czego i dostales juz MEME , to nagle sie wypiales, wiec lepiej daruj sobie takie tandetne komentarze.
. Nie pocisnął bym wszystkich z Grom'u bo tam są spoko ludzie (czyt.Marek, nie wiem jak tam z Kyo) ale chodziło mi wyłącznie o ciebie. Powiedz mi czemu jak z wami grałem survi to nagle Vamp (czyt. ty) zaczął jakieś problemy robić rzucać się itd.? więc pomyślałem że klan to klan i zgranie musi być a nie niektórzy muszą nadrabiać za innych (chodzi mi o kulturę gry itd.)
. A z turniejem to wiecie mi to obojętne na pewno zacznie mnie ktoś już w waiting lobby wyzywać ze jestem taki i taki i od razu odechce mi się grać w MGO.
. Że chyba niektórzy pójdą kupią "musk" na wyprzedaży i będą zachowywać się w miarę po ludzku by było można z nimi grać. (sory Gacu nie mogłem się powstrzymać możesz mi wlepić żółtą kartkę zrozumiem Cię ale ja nie lubię czegoś w sobie dusić
)
liquidgary napisał(a):Szkoda ze GROM postrzegany jest przez niektorych w taki sposob.
A tak sie staralem zeby bylo inaczej.
PROvano napisał(a):Powiedz mi czemu jak z wami grałem survi to nagle Vamp (czyt. ty) zaczął jakieś problemy robić rzucać się itd.? więc pomyślałem że klan to klan i zgranie musi być a nie niektórzy muszą nadrabiać za innych (chodzi mi o kulturę gry itd.).

maciusman napisał(a):PROvano napisał(a):Powiedz mi czemu jak z wami grałem survi to nagle Vamp (czyt. ty) zaczął jakieś problemy robić rzucać się itd.? więc pomyślałem że klan to klan i zgranie musi być a nie niektórzy muszą nadrabiać za innych (chodzi mi o kulturę gry itd.).
Tak sie sklada , ze nigdy slowem sie do Ciebie nie odezwalem przy tych kilku razach , ktore mielismy okazje grac przeciw sobie , no ale spoko internet + fora daja nieskrempowana i nieudowodniona mozliwosc klamania , wiec mow co chcesz
. Maciuś darujmy sobie ja już powiedziałem wystarczająco by dostać żółtą karteczkę Ciebie niech to ominie. Ivanesca spr. kto jest najwyżej w TDM rank ? Jak tak to podziel się tą informacją z resztą świata (wiem wiem każdy o tym wie i ja tylko chce się tym zasłonić ale taka prawda ile ja na to godz poświęciłem by znaleźć się tak wysoko i na razie nie widziałem nikogo w 100 z Polaków prócz Mario
)tylko Gacu nie wie a chętnie by się dowiedział xD
pierwszy jest chłopak z Shinry a 2 mój Idol MFDoom reszty niebęde wymieniał

. A co do twojego drugiego pyt. to ja najczęściej gram na Otaconie ale jak nie mogę się wbić to idę na Meryl. Ale dzień zawsze rozpoczynam ostrą partyjką na treningu dobrze pomaga się rozgrzać (: . A na marginesie 3 jest Solid007 potem jest Spradx07 czy jakoś tak i tuż za nim jest purestealth i dalej już nie pamiętam z czego Solid i MF znam (tak tak możecie mnie dotknąć może spłynie na was trochę blasku xD)
duży respekt mam do niego.
Brylant156 napisał(a):a Co do TDM ranking Provano jest 14![]()
Ja też sprawdzałam wczoraj tylko zapomniałam napisać. A Mario jest jeszcze w Rescue świetny- ma 42 miejsce.
ivanesca napisał(a):Kwiaty Ci się należą i buziaki w nagrodę za ciężką pracę.
byłem wyżej tylko się sobie darowałem przez boosterów
(Mario napisze ze ja sam boostuje xD) No dziękuje więc już wiesz kto mniej więcej pokazuje klasę swoją postacią (: .Szkoda że nie widziałaś mojego miejsca w Rank podczas Bety MGO która była dostępna
tam też dałem czadu (tylko wtedy w kolorach Demonów wojny z dobrym manym szkoda że tera nie gra nazywał się TheTrueHim nie zapomnę go świetny kompan do gry oczywiście znalazłem lepszego Mario :* ale TrueHim'a też mam zakopanego w serduszku
)
PROvano napisał(a):heh kwiaty mogą poczekać ja poproszę nagrodę nr. dwa
...chętnie popatrzę...
. A to że miał 54 killi to może nie był podkręcany mógł to zrobić np. na servie tylko dla sniperów ja widziałem manego co miał tylko 60/2 na takim servie
. Więc ładnie ja dzisiaj grałem jedynie z 17 lvl 

PROvano napisał(a):Od moderatora wystarczy mi uścisk dłoni (: i poklepanie po ramieniu
;)PROvano napisał(a):na servie tylko dla sniperów ja widziałem manego co miał tylko 60/2 na takim servie![]()
) sam raz na treningu miałem tak że mogłem sobie spokojnie stanąć na środku i nikt nie mógł mnie złożyć (że chyba many z M4 który wybiegł z boku
). Ja tam nie wiem Gacu to Gacu on ma swój świat swoje życie i swój wygląd ja tam wolę się nie mieszać
. A glitch'a masz na MM daszku tym śmiesznym że jak się położysz na plecach za tą Reklamą metalową to możesz spokojnie do każdego pruć z SVD a nikt nie może Ci zasadzić HS muszą po ciele nawalać
.
mimo ze w to niegram zbyt często
(ten tryb)

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość