Który z Was jest najlepszy?... oczywiście w MGO

W celach porządkowych.

Który z Was jest najlepszy?... oczywiście w MGO

Postprzez ivanesca » N sty 18, 09 00:45

Orientujecie się może kto jest w tej chwili najlepszym graczem i jaki jest najmocniejszy klan w naszym kraju? No tak... Pewnie panowie z Gromu napiszą,że Grom; Ci z Halkulu,że Halkul... itd ale czy jest jakiś ranking, w którym można oficjalnie sprawdzić przodowników???? I jeszcze jedno- jaki był najwyższy level który widzieliście (ogólnie-tu już nie chodzi o Polaków)? Ja nie spotkałam się jeszcze z nikim powyżej 17,ale słyszałam o 21lvl...
ivanesca
Red Blaster

Postprzez Brylant156 » N sty 18, 09 00:50

Yyy według mnie nie ma najlepszego gracza w MGS.

Czasami widze jak SLoth kosi FoxHound więc według mnie nie ma pojecia :najlepszy:
Brylant156
Black Viper

Re: Który z Was jest najlepszy?... oczywiście w MGO

Postprzez Kazuun » N sty 18, 09 00:58

ivanesca napisał(a):Ja nie spotkałam się jeszcze

SpotkaŁAM ? Dziewczyna w MGO - wow xD Aż bym chcętnie pyknał z Tobą partyjkę:)

A co do pytania właściwego. Nie powiem, że Halkul jest najlepszym klanem w Polsce. To by świadczyło o pysze... poza tym, nie grałem z żadnym innym polskim klanem, więc ciężko powiedzieć. Aczkolwiek moge powiedzieć, zę mamy kilku niezłych graczy w klanie :)
Mr Oogie Boogie says there's trouble close at hand
You better pay attention now, cause I'm the Boogie Man
And if you aren't shakin' there's something very wrong
Cause this may be the last time you hear the Boogie song
Kazuun
The End

Postprzez ivanesca » N sty 18, 09 01:37

No... mój drogi... już "pyknałeś"... :)
To prawda- macie kilku naprawdę dobrych graczy. Ale wiem o tym,że w Polish Elite Team, Grom Pl, Poland Chaos też są świetni. Ciężko mi Was porównać obiektywnie dlatego pytałam o jakiś ranking lub Wasze opinie. Pozdrawiam Edek!!!
Never fear shadows, for shadows only mean there is a light shining somewhere near by.
ivanesca
Red Blaster

Postprzez Kazuun » N sty 18, 09 04:32

"Karolinka" ?
Kazuun
The End

Postprzez Gac666xx » N sty 18, 09 08:44

*Plays the tune "Love is in the air"*
What the frag ya lookin' at huh?
Gac666xx
Big Boss

Postprzez Kazuun » N sty 18, 09 12:04

Gacu xD

Nie no, to jedyny nick damski jaki kojarzę z MGO i bankowo z Polski.... ale chłopaki w klanie mówili, zę to facet, więc... xD
Kazuun
The End

Postprzez Lost » N sty 18, 09 12:13

Kazuun napisał(a):Nie no, to jedyny nick damski jaki kojarzę z MGO i bankowo z Polski.... ale chłopaki w klanie mówili, zę to facet, więc... xD

Nie pamiętam, kto tak co prawda mówił, ale mylić się, rzeczą ludzką jest. ^^

Mi się także nasunął ten nick w pierwszej kolejności, ale z tego co pamiętam to akurat lekkie baty dostaliśmy, hehe :)
Lost
Zanzibar

Postprzez Kazuun » N sty 18, 09 12:29

Kto to mówił ? Chyba Ty Lostu xD No ale spoko, rozumiem, że zniechęcasz kandydatów, by mieć wieksze szanse :D:D:D
Kazuun
The End

Postprzez Wilczek » N sty 18, 09 12:41

Tak, Karolinka to facet, nie wiem, czy kojarzycie Killerdoga, ale jest to właśnie jego postać. (15 lvl Foxhound btw...)
Najwyższy level jaki widziałem? 21. Yulia_Beckham, się postać nazywała bodajże. (Ale cóż z tego, że 21, skoro zdobyty nieuczciwie?)
Teraz już raczej nikogo powyżej 17 nie spotkasz, chyba, że 'koledzy' z Doomsday Legionu się pobawią ze sobą...
Wilczek
Machinegun Kid

Postprzez ivanesca » N sty 18, 09 14:56

Też słyszałam,że Karolinka to facet. Dlaczego typujecie mi damską postać? Wielu z Was gra dziewczynami, czemu ja nie mogłabym sobie wybrać faceta???? Fajnie się z Wami gra i tak ma zostać- jak Wam się przyznam to zaraz zaczniecie docinać w czasie gry, w waiting room, na treningach. Już raz popełniłam ten błąd. Przyznałam się włochom z którymi często grywałam i strasznie tego żałuje. Dzisiaj omijam ich szerokim łukiem bo jak tylko trafię na któregoś zaraz przy wszystkich pisze "buona sera bella donna", pyta w co jestem ubrana i czy może do mnie zadzwonić po meczu... Wy niepoważnie traktujecie dziewczyny, które z Wami grają. Mogę Was tylko zapewnić,że oprócz mnie są w Polsce jeszcze co najmniej dwie panienki grywające z Wami regularnie.
Never fear shadows, for shadows only mean there is a light shining somewhere near by.
ivanesca
Red Blaster

Postprzez yawn » N sty 18, 09 15:58

Wilczek napisał(a): 21. Yulia_Beckham, się postać nazywała bodajże. (Ale cóż z tego, że 21, skoro zdobyty nieuczciwie?)
pobawią ze sobą...

Cholerny stat booster :/
yawn
Fire Trooper

Postprzez Gillian » N sty 18, 09 16:09

ivanesca, bo to Włosi. A Włosi we krwi chyba już mają brak szacunku dla kobiet ujawniający się właśnie w taki sposób.
Gillian
Uber Big Boss

Postprzez Kazuun » N sty 18, 09 17:30

ivanesca napisał(a):"buona sera bella donna"

A co to znaczy ? Bo ja włoskiego ani trochu :P

Poza tym, czemu ma ktoś docinać, bo jesteś dziewczyną ? To dziecinne. Wręcz przeciwnie. Jesli dziewczyna w coś dobrze gra to podziwiać. Sam miałem kiedyś dziewczynę, co lubiła się dorwac do konsoli, Tekkena, czy Soul Calibura... albo grała w MMO, Lineage 2. Więc nie rozumiem problemu.
Mnie się wydaje, ze by było wręcz odwrotnie. Zamiast docinać, każdy by się podlizywał :)
Kazuun
The End

Postprzez Operator » N sty 18, 09 17:53

W mojej klasie wszystkie dziewczęta grają w Counter-Strike'a i jakoś się ich nikt nie czepia.
Operator
Laughing Octopus

Gram: USOSweb

Postprzez ivanesca » N sty 18, 09 18:08

Kurczę. Chłopaki- no widzicie jacy Wy jesteście!!!! Założyłam post, żeby Was sprowokować do dyskusji nad poziomem polskich graczy; miałam nadzieję, że może wyniknie z tego kilka indywidualnych meczy lub klanówek... A Wy co narobiliście? :)
ivanesca
Red Blaster

Postprzez Gac666xx » N sty 18, 09 19:12

Ivanesca właśnie chciała dowieść pewnej tezy. Jak tylko się przyznała, że jest dziewczyną to już wszyscy uśmieszki, podlizywanie się itp itd, a dziewczyna chce tylko grania w spokoju z wami i tyle, bez takich rzeczy, bo to jest męczące. Dajcie jej siana, bo się wkurzy i przestanie z wami grać. Nie traktujcie jej pobłażliwie skoro tego nie chce.

Poza tym wracajcie do tematu.
What the frag ya lookin' at huh?
Gac666xx
Big Boss

Postprzez Brylant156 » Pn sty 19, 09 03:01

ivanesca napisał(a):Kurczę. Chłopaki- no widzicie jacy Wy jesteście!!!! Założyłam post, żeby Was sprowokować do dyskusji nad poziomem polskich graczy; miałam nadzieję, że może wyniknie z tego kilka indywidualnych meczy lub klanówek... A Wy co narobiliście? :)

Polak jakiego spotkalem i wymiatal za kazdym razem to nie nikt inny jak

Mario_87_PL
Brylant156
Black Viper

Postprzez ivanesca » Pn sty 19, 09 12:54

To prawda! Mario jest obłędny. Poza tym zawsze jak ja się na niego natykam gra w teamie z Provano, a razem to już są nie do przejścia. Zgadzam się z Tobą, że chyba jest najlepszy... chociaż spotkałam już kilka razy chłopaka z Gromu- Zabójca, tylko miał jeszcze jakieś znaczki przed i po nazwie- za każdym razem siał postrach w przeciwnej drużynie (do, której niestety ja zawsze trafiałam). Nie wiem czy jest naprawdę taki dobry, czy tylko ja trafiałam na jego przebłyski formy...
Dziękuję Ci za bardzo konkretną odpowiedź!
Ach i Tobie Gacu dziękuję za tłumaczenie moich słów na ...męską nutę. Może szukasz pracy? Zatrudnię Cię chętnie jako rzecznika prasowego- pod warunkiem, że lubisz pracować charytatywnie ;) :)
ivanesca
Red Blaster

Postprzez mkmario » Wt sty 20, 09 00:15

Brylant156 napisał(a):
ivanesca napisał(a):Kurczę. Chłopaki- no widzicie jacy Wy jesteście!!!! Założyłam post, żeby Was sprowokować do dyskusji nad poziomem polskich graczy; miałam nadzieję, że może wyniknie z tego kilka indywidualnych meczy lub klanówek... A Wy co narobiliście? :)

Polak jakiego spotkalem i wymiatal za kazdym razem to nie nikt inny jak

Mario_87_PL

Heh dzięki za dobrą opinie Brylant ale ja jestem raczej średniej klasy graczem, który czasami ma po prostu szczęście. Chociaż pewnie niektórym to przeszkadza :p

Ivanesca czy ja jestem obłędny ? ma sie tego fuksa xD
Jak następnym razem "przypadkiem" na mnie trafisz to daj znać
mkmario
Red Blaster

Postprzez maciusman » Pt sty 23, 09 17:46

A odnośnie Twojej drugiej części pytania Ivanesca , to jeśli chcesz oficjalnego rankingu , polecam "clan rankings" w MGO.
maciusman
Red Blaster

Postprzez PROvano » Pt sty 23, 09 20:08

Ja Ci radze weź zobacz player ranking a zwłaszcza w TDM i zobaczysz kto jest najlepszy xDD (nie no joke) ja z Mario jesteśmy jedynie "przeciętni" są ludzie którzy nas kosza i to aż miło. A z ludzi mieszkających w Polsce to ja Ci nie powiem kto jest dobry a kto jest lepszy mieliśmy turniej 1vs1 i wygrał many z Demonów Wojny więc wiesz on jest "nie" Oficjalnym "miszczem" Polski w 1vs1 wiec zgłaszaj się do niego (; a btw. wracając do tego że jesteś dziewczyną to mi to tam wsio rybka chętnie z tobą zagram 1vs1 jak chcesz (; ale to po powrocie z Czech bo tera jestem :D (BTW. do wszystkich moderatorów i ludzi którzy pamiętali o moich urodzinach i wysłali mi mail'a DZIĘKUJE KOCHAM WAS !!! :* xD)
PROvano
Uber Big Boss

Postprzez mkmario » Pt sty 23, 09 21:37

PROvano daj se siana i tak nikt nie uwierzy, że jesteśmy przeciętni. Ilekroć spotykam Lost(a) i mu to mówię to jakoś mi niewierzy xD
btw rankingów w RES jestem chyba 40 któryś :D, a kiedyś w TSNE przez długi okres czasu byłem w pierwszej 6 C:
Pozdro
mkmario
Red Blaster

Postprzez Brylant156 » Pt sty 23, 09 21:48

mkmario napisał(a):PROvano daj se siana i tak nikt nie uwierzy, że jesteśmy przeciętni. Ilekroć spotykam Lost(a) i mu to mówię to jakoś mi niewierzy xD
btw rankingów w RES jestem chyba 40 któryś :D, a kiedyś w TSNE przez długi okres czasu byłem w pierwszej 6 C:
Pozdro

6 wow to gratulacje... Mój indywidualny rekord co pewnie nikogo nie zainteresuje to był 42 w stealthdeatmatch ale pewnie wiekszosc nie przepada za tym trybem :P.
Brylant156
Black Viper

Postprzez Kazuun » So sty 24, 09 01:10

Miałem dziś przyjemność pograć wraz z Lostem jak i Mario troszeczkę w jednym teamie i powiem jedno. Oba chłopaki to są siusiaki jedne, bo używają Runnera, a ja nie. Biedny Kazik nie mógł za nimi nadążyć ;p

A tak serio. Cały czas chłopaki zajmowali pierwsze i drugie miejsce w teamie, tak na zmianę.
Graty chłopaki !! :)
Kazuun
The End

Postprzez ivanesca » So sty 24, 09 02:16

maciusman napisał(a):A odnośnie Twojej drugiej części pytania Ivanesca , to jeśli chcesz oficjalnego rankingu , polecam "clan rankings" w MGO.

Dobra. Sprawdziłam. Miesiąc temu byliście o dwadzieścia miejsc dalej. Sprawdziłam też różnicę między Twoim, a następnym polskim klanem. No i cóż mogę powiedzieć. Bezapelacyjnie jesteście najlepsi. Najpierw sobie pomyślałam: no tak- łatwo jest być tak wysoko jak się ma 53 ludzi, w tym 20 z dostępem do meme (i każdy zarabia punktowo na klan). Ale trochę się zastanowiłam i chyba nie ma co umniejszać Waszego sukcesu, bo na zdrowy rozsądek to nie ma Gromowi co zarzucić. Dużo Was- ale na tym to chyba polega żeby zebrać jak największą i najsilniejszą ekipę, zawsze znajdzie się ktoś na zastępstwo no i można wystawić dwa… ba nawet trzy pełne składy. Jeśli chodzi o Wasze osiągnięcia indywidualne to też ładnie. No w sumie jedyne do czego mogę się przyczepić- niewiarygodnie bluźnicie przez te headsety. Owszem zabawni jesteście, można się nieraz pośmiać z tego co mówicie, ale jak się Was słucha przez słuchawki dłuższy czas to aż uszy puchną od polszczyzny. Tak wiem-to nieważne…
Więc przywołana do porządku przez Maciusia odwołuje pytanie o klan. A kogo byś obstawiał indywidualnie? Obstawiam, że wybierzesz $$$-mam rację?
PROvano napisał(a):do wszystkich moderatorów i ludzi którzy pamiętali o moich urodzinach i wysłali mi mail'a DZIĘKUJE KOCHAM WAS !!! :* xD)

Posta urodzinowego założyłam ja. Tez Cię kocham... więc pamiętaj-bez headshotów na mnie za te miłości!!
mkmario napisał(a):PROvano daj se siana i tak nikt nie uwierzy, że jesteśmy przeciętni. Ilekroć spotykam Lost(a) i mu to mówię to jakoś mi niewierzy xD

Tu chyba każdy z Wami już grał, wiec dajcie spokój z tą skromnością. Jest widocznie jakiś powód dla którego Was typowaliśmy...A który level najwyższy widzieliście?-jakoś każdy pomija to pytanie, tylko Wilczek odpowiedział. Zresztą w tą środę(albo w zeszłym tygodniu na Survivalu) wylosowali nam przeciwną drużynę, zaczynamy, minuta odliczania, tradycyjnie każdy pisze gg&hf, aż tu nagle czytam: <Muahahaha is good> <yeah> . Nie pamiętam co to był za team i kto to dokładnie pisał ale wydaje mi się,że to był Baunty Hunter( w każdym razie na pewno taki z nimi grał a to był cały klan więc możesz sobie sprawdzić). Widocznie dostali wcześniej od Ciebie łomot.

[ Dodano: Sob Sty 24, 09 01:23 ]
Sorry ^ trochę niegramatycznie mi to wszystko wyszło i do Maria pomieszałam wątki.
ivanesca
Red Blaster

Postprzez Kazuun » So sty 24, 09 04:01

Jeśli dobrze pamiętam to było po meczy na B.B. w Team Sneaking. Pechowo cały skład się złożył, został Muahaha i 5 wroga. Wybił 3, jednego uśpił.
Kazuun
The End

Postprzez Brylant156 » So sty 24, 09 12:59

ivanesca napisał(a):A który level najwyższy widzieliście?

18lvl MfDoom z Doomsday Legion
niedawno miał... ale teraz ma chyba 17 o ile się nie myle.
Brylant156
Black Viper

Postprzez yawn » So sty 24, 09 15:49

Hmm, z tego co wiem to zbytnio sie DoomsDayLegion nie liczy.
PBO i 2TM to najlepsze klany w mgo.
DDL to tacy, mgo'wsc farmerzy :P
yawn
Fire Trooper

Postprzez Wilczek » So sty 24, 09 16:58

Philosopher, PBO, SuomenPaskimmat, BackDoorBandits, 2TM - to są najlepsze klany w MGO. ;) DDL się dalej liczy, ale jednak grają dużo gorzej niz kiedyś...
Wracając do tematu... według mnie, najlepsi polscy gracze, to: Mario, Xecutor, Adik i Karolinka. (Kolejność przypadkowa.)
Najmocniejszym klanem u nas, jest... trzeba jakąś 'klanówkę' zagrać, ew na następnym turnieju się przekonamy (Jeśli taki będzie miał miejsce).

PS. Gdyby ktoś chciał zagrać 1vs1, to niech napisze PW. Przepraszam za użycie tego tematu...
Ostatnio edytowano Pn sty 26, 09 14:18 przez Wilczek, łącznie edytowano 1 raz
Wilczek
Machinegun Kid

Następna strona

Powrót do ARCHIWUM