ivanesca napisał(a):Ja nie spotkałam się jeszcze

Kazuun napisał(a):Nie no, to jedyny nick damski jaki kojarzę z MGO i bankowo z Polski.... ale chłopaki w klanie mówili, zę to facet, więc... xD

:D:Divanesca napisał(a):"buona sera bella donna"

ivanesca napisał(a):Kurczę. Chłopaki- no widzicie jacy Wy jesteście!!!! Założyłam post, żeby Was sprowokować do dyskusji nad poziomem polskich graczy; miałam nadzieję, że może wyniknie z tego kilka indywidualnych meczy lub klanówek... A Wy co narobiliście?

Brylant156 napisał(a):ivanesca napisał(a):Kurczę. Chłopaki- no widzicie jacy Wy jesteście!!!! Założyłam post, żeby Was sprowokować do dyskusji nad poziomem polskich graczy; miałam nadzieję, że może wyniknie z tego kilka indywidualnych meczy lub klanówek... A Wy co narobiliście?
Polak jakiego spotkalem i wymiatal za kazdym razem to nie nikt inny jak
Mario_87_PL
(BTW. do wszystkich moderatorów i ludzi którzy pamiętali o moich urodzinach i wysłali mi mail'a DZIĘKUJE KOCHAM WAS !!! :* xD)
, a kiedyś w TSNE przez długi okres czasu byłem w pierwszej 6 C:
mkmario napisał(a):PROvano daj se siana i tak nikt nie uwierzy, że jesteśmy przeciętni. Ilekroć spotykam Lost(a) i mu to mówię to jakoś mi niewierzy xD
btw rankingów w RES jestem chyba 40 któryś, a kiedyś w TSNE przez długi okres czasu byłem w pierwszej 6 C:
Pozdro
.
maciusman napisał(a):A odnośnie Twojej drugiej części pytania Ivanesca , to jeśli chcesz oficjalnego rankingu , polecam "clan rankings" w MGO.
PROvano napisał(a):do wszystkich moderatorów i ludzi którzy pamiętali o moich urodzinach i wysłali mi mail'a DZIĘKUJE KOCHAM WAS !!! :* xD)
mkmario napisał(a):PROvano daj se siana i tak nikt nie uwierzy, że jesteśmy przeciętni. Ilekroć spotykam Lost(a) i mu to mówię to jakoś mi niewierzy xD
ivanesca napisał(a):A który level najwyższy widzieliście?
DDL się dalej liczy, ale jednak grają dużo gorzej niz kiedyś...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość