Ulubiony trailer MGS4

Wszystko o najnowszej części serii

Moderatorzy: Infernal Warrior, Snake., GM

Jaki jest twój ulubiony trailer MGS4?

E3 2005
0
Brak głosów
TGS 2005
0
Brak głosów
E3 2006
1
11%
GC 2006
0
Brak głosów
TGS 2006
0
Brak głosów
E3 2007
0
Brak głosów
GC 2007
0
Brak głosów
TGS 2007
0
Brak głosów
Assassin's Solid
2
22%
Najnowszy (z 24.04)
6
67%

Liczba głosów : 9

Ulubiony trailer MGS4

Postprzez Nevar » Pt kwi 25, 08 13:10

Było już 10 trailerów MGS4, więc robię taką ankietę.

Mój ulubiony trailer MGS4 to chyba ten z E3 2006. Trudno mi się zdecydować, bo bardzo mi się też podobały trailery z E3 2007 i ten najnowszy... Ciekawy był też pierwszy - najlepsza była w nim wiadomość, że Kojima będzie robił MGS4... Ale ten z E3 2006 jest chyba najlepszy - najdłuższy z nich wszystkich (14:52), pokazuje różne ciekawe sceny (np. nad grobem, próba samobójstwa Snake'a), ale jednocześnie nie zdradza za dużo... i oczywiście Raiden niszczący Gekkou.
Ostatnio edytowano Pt kwi 25, 08 13:34 przez Nevar, łącznie edytowano 1 raz
Nevar
banan

Postprzez Infernal Warrior » Pt kwi 25, 08 13:29

Mój ulubiony... podobały mi się... ciekawy był... jest chyba najlepszy - zero konkretów.

Napisz może: DLACZEGO TAK A NIE INACZEJ?!
Infernal Warrior
Raging Raven

Postprzez Nevar » Pt kwi 25, 08 13:35

Ale sam oczywiście nie napisałeś dlaczego.
Nevar
banan

Postprzez Infernal Warrior » Pt kwi 25, 08 15:35

Może ja nie mam zdania albo poprostu nie widzialem ich wszystkich? A może zwyczajnie nie mam ochoty mowic co mi sie podoba, a co nie i dlaczego?! Cos trudnego do pojecia?

Jestem tu moderatorem i dlatego zwrocilem Ci uwage, jak widzisz jakis problem w tym, to PW stoi otworem.
Infernal Warrior
Raging Raven

Postprzez Gac666xx » Pt kwi 25, 08 15:43

Już Nevar poprawił swój pierwszy post, więc wyluzuj.

Ja osobiście najbardziej lubie ostatni. To dlatego iż jest to trailer finalny i pokazuje gre jaka będzie na prawde, a nie jaka może być, bo jeszcze sie coś może zmienić w silniku czy w ogóle w założeniach. Dzięki niemu możemy sobie wyobraźić grę w całej okazałości.

Szkoda tylko, że nie dali jakiegoś gameplayu, bo patrząc na ten trailer można sie spodziewać, że ogólnie grafika także zmieniła się w normalnej grze, więc może wyglądać albo lepiej albo gorzej ;).
What the frag ya lookin' at huh?
Gac666xx
Big Boss

Postprzez Hebi » Pt kwi 25, 08 16:26

nowy trailer jest naprawde fajny.Podobają mi sie te posklejane scenki z innych trailerów MGS4
>>> http://oghc.blogspot.com/ <<<

"Life is complicated..."
Hebi
Shlasher Hawk

Postprzez uci » Pt kwi 25, 08 17:00

Obstawiam ostatni, przedewszytskim za muzyczkę w tle i całkiem zgrabne posklejanie wszytskich poprzednich trailerów. Nie powiem o scenie na cmentarzu. Ma ona w sobie coś, takiego dołującego.
uci
Uber Big Boss

Czytam: MGS:Guns of the Patrits - Project Itoh

Postprzez Drax » Pt kwi 25, 08 22:18

Najnowszy gdyż; ):
- Ogólnie oglądałem mało trailerów, więc nie mam dużego wyboru.
- Jest fajna muzyka w tle jak to mówił Uci.
- Oraz pokazana jest tam już grafika która zmieniła się bardzo i jest w ostatnim stadium.
to tyle:).
I'm no hero. Never was. Never will be.

http://ja.gram.pl/draxo0s
Drax
Vamp

Postprzez kotlet_schabowy » So kwi 26, 08 13:27

Trailer z E3 2006. Długi, pokazujący wreszcie coś konkretnego (ale też bez przesady), robił wrażenie grafiką, muzyką. Zobaczyliśmy "nowego" Raidena, który większość widzów "zmiótł". Ujrzeliśmy piewszy raz również inne postacie.

Zaraz po nim trailer z, o ile się nie mylę, z GC 2007. Nie jest może miażdżący, ale scena z MG REXem i RAY'em nadrabia wszystko co słabe. Widząc to poczułem się tak, jak kiedyś widząc zwiastuny z MGS 3 : że czuję "potrzebę" poznania tej gry prędzej czy później.
kotlet_schabowy
Zanzibar

Postprzez SaladinAI » So kwi 26, 08 15:57

To był trailer z TGS 07, nie GC. Ten ostatni to był zwiastun z BATBU
To swego rodzaju błędne kolo: roboty tworzące inne roboty
SaladinAI
Cipher watches all

Postprzez Mr_Zombie » So kwi 26, 08 16:54

Najlepsze trailery dla mnie to:
- ten z E3 2007, głównie ze względu na walkę Vamp vs Raiden; podobała mi się choreografia (chociaż trochę przesadzona, ale jednak się podobała ^^) i muzyka w tle.
- trailer z TGS 2007 - był to wg mnie pierwszy trailer, który przypominał klimatem te z MGS2 i 3.

Mimo wszystko i tak jak na razie żaden z trailerów z MGS4 nie zrobił na mnie takiego wrażenia, jak te z MGS2 czy MGS3. :/
Mr_Zombie
The Fury

Postprzez Blady » So kwi 26, 08 17:07

Teoretycznie to nie trailer, ale Assassins Solid to był pierwszy filmik z gameplayem MGS4, przy którym nie kuliłem się ze śmiechu i politowania. Dał mi nadzieję, że animacja ani mechanika strzelania nie będzie przedpotopowa.
The days of the car as a symbol of freedom are gone. The world wants us all in eco-boxes, wedged nose-to-tail with other eco-boxes. There are people who'd rather we took no pleasure from driving at all.
Blady
Uber Big Boss

Postprzez ColonelAI » N kwi 27, 08 16:04

Tak ten Assasin's Solid przedstawił nam postęp prac nad grafiką i animacją postaci. Duży krok na przód.

Moim ulubionym trailerem jest ten ostatni. Muzyka, montaż i atmosfera powodują, że ten zwiastun mogę oglądać i oglądać. Ostatnia scena na cmentarzu zmiata z krzesła. Widać na nim także Meryl już bez na żelowanych włosów. Mimo, że lubię japoński język chętnie oglądnąłbym angielską wersję. Pewnie to nigdy nie nastąpi.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." Stanisław Lem
ColonelAI
Raging Raven

Powrót do Metal Gear Solid 4