Urodziny MGS4

Wszystko o najnowszej części serii

Moderatorzy: Infernal Warrior, Snake., GM

Urodziny MGS4

Postprzez ColonelAI » Pn cze 15, 09 22:41

W zeszły piątek mieliśmy okazję obchodzić pierwsze urodziny gry. Nie wiem czy były organizowane jakieś imprezy...

Konami i KP z tej okazji dali możliwość rozebrania panów, a panie przyodziać w bikini w MGO. Dostaniemy także mapkę Shadow Moses i Solid Snake'a jako grywalną postać. Możemy liczyć na więcej dodatków w przyszłości.

Na PlayStation Store ukaże się Metal Gear Solid z PlayStation w cenie 9,99$ a u nas zapewne 36zł.

Obniżki ceny doczeka się nasz jubilat Metal Gear Solid 4 Guns of the Patriots w edycji Greatest Hits oraz Platinum.

Jednak najlepsze przed nami: Metal Gear Announcement od Konami:
In celebration of METAL GEAR SOLID 4 GUNS OF THE PATRIOTS one year anniversary, Konami Digital Entertainment, Inc., announced today that they will release exciting METAL GEAR announcements all week long for fans of the popular franchise. Each day this week METAL GEAR fans can expect to receive game updates and other highly anticipated announcements about the best-selling series.

The timing of these announcements to the one-year anniversary is symbolic of the unmatched success that METAL GEAR has had in the industry. The latest chapter in Hideo Kojima's award-winning saga, once again, set new standards as evidenced by its numerous awards including being named Game of the Year, Best PS3 Game, Best Action Game and Best Graphics Technology Game by both GameSpot.com and IGN.com.

The critics were also unanimous in their praise as IGN.com proclaimed, 'It was awesome, and simply must be experienced,' while GameSpot.com hailed, 'METAL GEAR SOLID 4 brought the beloved series to an explosive conclusion, showcasing a chain of remarkable boss fights and unforgettable action in the process.'

METAL GEAR SOLID 4 GUNS OF THE PATRIOTS is an action-packed visual masterpiece that offered an entertaining cinematic experience that has redefined videogames. The final chapter in the saga of Solid Snake sends him around the world in pursuit of his arch nemesis, Liquid Ocelot. Armed with new gadgets and abilities, Solid Snake must shift the tides of battle into his favor, using the chaos of the battlefield to infiltrate deep into enemy territory. In his globetrotting final mission, Snake must sneak deep into enemy locations in the Middle East, South America, and other corners of the earth to foil Liquid Ocelot's plans for total world domination.

METAL GEAR SOLID 4 GUNS OF THE PATRIOTS, is developed exclusively for the PLAYSTATION®3 computer entertainment system and is included with METAL GEAR ONLINE - the online multi-player player experience based on the METAL GEAR SOLID universe. For more information, please visit: www.konami.com.

Trophy, DLC, port na Xboxa 360?

[ Dodano: Wto Cze 16, 09 08:21 ]
http://twitter.com/kojipro/status/2187959038
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." Stanisław Lem
ColonelAI
Raging Raven

Postprzez uci » Wt cze 16, 09 08:37

ja bym z przyjemnością przywitał Trofea do MGS4... znów zbieranie rangi CHicken :D
małym DLCkiem, lub dodatkowym endingiem też bym nie pogardził
uci
Uber Big Boss

Czytam: MGS:Guns of the Patrits - Project Itoh

Postprzez Crusher » Wt cze 16, 09 17:38

Stoooo lat, Stooooo lat! Oby to było jak najwięcej nowych niezłych dodatków do MGS4!
Crusher
Vamp

Postprzez f5k » Śr cze 17, 09 23:55

Ogłosili coś dziś? Wczoraj było o dodataku do MGO a dziś? Śledze cały dzień net i wieści a dotąd nic nie ogłosili.
f5k
Uber Big Boss

Postprzez ColonelAI » Cz cze 18, 09 08:36

Wczoraj chodziło chyba o tańszą Greatest Hits, a dzisiaj o MGS na PSS.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." Stanisław Lem
ColonelAI
Raging Raven

Postprzez SaladinAI » So cze 20, 09 13:55

Dziś: MGO Tournament, bodajże dla przeciętnych zjadaczy hamburgerów to jest USA. Chyba na tym koniec.
To swego rodzaju błędne kolo: roboty tworzące inne roboty
SaladinAI
Cipher watches all

Postprzez greyfox » So cze 20, 09 16:03

Nie no tournament jest też w europie. Napisali o tym newsa w mgo. Będą rozdawać bodajże 15000 rwd i jakieś gadżety nie do kupienia w sklepie. Szczerze ? Kiszka jak dla mnie bo wiadome jest że zgarnie to jakiś "warzywiasty" klan z ekipą 20 lvl'owców na czele. Wg mnie mogli już dać jakieś lepsze wygrane w survivalach - przynajmniej dotyczyło by to większego grona osób i jakoś dało by się poczuć ten "urodzinowy" klimat.
Jedna rzecz powoduje następną.
Człowiek ma słabości, jest wadliwy.
Wada prowadzi do poczucia winy.
Poczucie winy do wstydu.
Wstyd rekompensuje sobie dumą i pychą.
A kiedy upada jego duma,
rozpacz bierze górę i prowadzi do jego destrukcji.
greyfox
Revolver Ocelot

Postprzez ColonelAI » So cze 20, 09 23:58

Konami z tymi zapowiedziami może się zakopać pod ziemią i stamtąd nie wracać. Według mnie kompromitacja.
ColonelAI
Raging Raven

Powrót do Metal Gear Solid 4