Moderatorzy: Infernal Warrior, Snake., GM
uci napisał(a):no własnie, ale ożywienie BB nie będzie wcale aż tak zaskakujace. Prędzej zaskoczy mnie np. śmierć meryl czy coś.
uci napisał(a):hmm bo Eva jako tako pojawiła się dopiero w MGS3, więc troche dziwne żeby miały się wzmianki oniej pojawić w MGS1/2. Zagadke dlaczego BB zdradza kraj masz rozwiazana juz przeciez w MGS3/PO, a co do grobu..hmm to juz idzie na off.
A co do BB, on miał juz swoje 5 minut, nawet 2 razy, MGS4 to gra o Solidzie i jego walce z bratem.
A skoro ma byc to ostatnia gra z Solidem, po co ozywiać BB na te przyslowiowe 5 minut pod koniec fabuły.
uci napisał(a):No ale Fox Hound, Dead Cell, Cobry, Fox, Olga ? (wymieniac dalej) też mają być?:>
kotlet_schabowy napisał(a):Dla mnie niestety sam motyw walki braci zalatuje sztampą i liczę na to, że Kojima tak naprawdę pokaże to inaczej, niż się zapowiada. Zlecenie zabicia Liquida to powtórka z rozrywki, Snake znowu wykonuje dla kogoś zadanie, Liquid jest "zły", chociaż scena na Arsenal Gear zapowiadała bardzo ciekawe rozwinięcie wątku stosunków między braćmi. Solid Snake vs Liquid Snake to dla mnie gorszy pomysł niż Solid Snake vs Big Boss, tego drugiego przynajmniej nie widzieliśmy jeszcze w 3D.
Szpaner napisał(a):kotlet_schabowy napisał(a):Dla mnie niestety sam motyw walki braci zalatuje sztampą i liczę na to, że Kojima tak naprawdę pokaże to inaczej, niż się zapowiada. Zlecenie zabicia Liquida to powtórka z rozrywki, Snake znowu wykonuje dla kogoś zadanie, Liquid jest "zły", chociaż scena na Arsenal Gear zapowiadała bardzo ciekawe rozwinięcie wątku stosunków między braćmi. Solid Snake vs Liquid Snake to dla mnie gorszy pomysł niż Solid Snake vs Big Boss, tego drugiego przynajmniej nie widzieliśmy jeszcze w 3D.
A MGS 3 jak sądzisz kto tu był postacia grywalną ok podpowiem ze Big Boss zanim dostał ten przydomek więc on też jest w 3D
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość