Moderatorzy: Infernal Warrior, Snake., GM
Ja chce ju? gra? w MGS4!!
jungestuchol
W ty?ek se takie posty wsad?

Pe?ny (8 minut) trailer z GC 2006, z niemieckimi napisami. Nic nowego w dodatkowych 5 minutach nie ma, tylko zlepek wypowiedzi Campbell z E3 2006 i akcji z TGS 2005. Swoj? drog? zastanawiam si? czy Panowie tu nadal uwa?aj?, ?e te trailery to pic i pre-render, a gra b?dzie wygl?da? gorzej po premierze
http://gameswelt.de/konsolen/downloads/ ... m_id=58511

, w tej czesci z tym skradaniem nie bedzie tak do konca jak w poprzednich.

. PS3 jest pot??ny, ale nie przesadzajmy, nie a? tak jak sobie developerzy wyobra?ali.
.

.

.

. Sam jestem w grupie developerskiej zajmuj?cej si? grami (patrz odno?nik), Noir tak?e do takiej nale?y, wi?c troche wiedzy "nie z pisemek" mamy. Grafika jak narazie nie pokazuje du?ych mo?liwo?ci, rzek?bym, ?e jest teraz na poziomie Splinter Cell 3, a by?a o wiele wiele lepsza. G?ównie w tej dyskusji chodzi o to, ?e ta ca?a konsola PS3 jest przereklamowana i jad? troche po ludziach, a to jest lekko be i fakt ?e MGS 4 wygl?da na podrasowanego MGS'a 3 jest tu jak najbardziej na miejscu. Oczywi?cie grafika mo?e si? jeszcze poprawi?, szczegó?y si? doda?, ale nie a? tak du?o jakby si? niektórym mog?o wydawa?. Jak na moje oko engine jest sko?czony w jakich? 70% poniewa? pokazuj? ju? powiedzmy, ?e "Gameplay".
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość