Moderatorzy: Infernal Warrior, Snake., GM
Glut napisał(a):Bo gdyby nie istniały wersje pirackie, ludzie nie kupowaliby oryginałów.
Soli_Quid napisał(a):bo na necie znalazłem Disc 1 do sciągnięcia za free
Wiadomo gdzie jest lokacja na której walczą mechy??
Oglądając całe 4 częściowe zakończenie MGS4 dochodzę do wniosku że wielu z was się myli co do tej gry...I tak większośc przyzna mi racje po 12...
Aha i stwierdzenie że Big Boss przychodzi mówi swoje i umiera jest błędne.
Saladin01 napisał(a):Otacon: Hold it, Snake. Time to change the disc. I know, I know... It's a pain. But you need to swap Disc 1 for Disc 2. You see the disc labeled "2"?
Snake: No.
Otacon: Huh? Oh, wait! We're on PS3tm system! It's a Blu-ray Disc. Dual-layered, too — no need to swap.
Snake: Damn it, Otacon, get a grip!
Otacon: Yeah, what an age we live in, huh, Snake? Wonder what they'll think of next!
Pabian napisał(a):@.@ Jeśli to prawda to jest zdecydowanie największe przełamanie 4 ściany o jakim kiedykolwiek słyszałem.
Pabian napisał(a):@.@ Jeśli to prawda to jest zdecydowanie największe przełamanie 4 ściany o jakim kiedykolwiek słyszałem.
Pabian napisał(a):Jeśli to prawda to jest zdecydowanie największe przełamanie 4 ściany o jakim kiedykolwiek słyszałem.
Saladin napisał(a):Teraz MGS 4 mówi że za powstaniem Patriotów stał jeden człowiek który chciał kontynuować idee kobiety, która z kolei miała za cel w życiu odnowienie organizacji już za jej życia zdegradowanej bez poczucia dobra czy zła.
Saladin napisał(a):Wyjaśnienia jakoby Ocelot sam stworzył osobowość Liquida w swoim umyśle
Saladin napisał(a):Chyba że przekupili ludzi Filozofów ale zaraz po tym jak sami ich niszczyli choć nie wiem jak skoro brakowało im ludzi.
Saladin napisał(a):Mam uwierzyć że uknuli całą tą intrygę co by dostać się do AI JD, która doprowadzi ich do Zero by potem zakręcić człowiekowi na wózku tlen?
Johny Sasaki napisał(a):Saladin napisał(a):Wyjaśnienia jakoby Ocelot sam stworzył osobowość Liquida w swoim umyśle
To troche Silent Hillem zalatuje...z tym, ze tam nikt po przeszczepie konczyny nie dostawal osobowosci + barwy glosu poprzedniego wlasciciela owej konczyny.
Glut napisał(a):Bo gdyby nie istniały wersje pirackie, ludzie nie kupowaliby oryginałów.
Wyjaśnienia jakoby Ocelot sam stworzył osobowość Liquida w swoim umyśle po to żeby udawać przed Patriotami ma sens w przypadku wydarzeń opisach w MPO, ale w kontekście dwójki nie ma już żadnego znaczenia.
"Intrygujący jest także fakt że sam Kojima także podłożył swój głos w grze. Nie napiszemy czyj jest to głos bo albo byłby to spojler albo Kojimie odbija...albo jedno i drugie."
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość