Moderatorzy: Infernal Warrior, Snake., GM
Nevar napisał(a):Snake miał chyba 30 racji w tym demie.
PiotrB napisał(a):MasterMGS napisał(a):Ktoś tam mówił że Drebin to może być Signit. Czy przypadkiem Signit to nie D.A.R.P.A chief z MGS1...
Nie. Decoy Octopus udawał DARPA Chief'a w MGS1.

MasterMGS napisał(a):PiotrB napisał(a):MasterMGS napisał(a):Ktoś tam mówił że Drebin to może być Signit. Czy przypadkiem Signit to nie D.A.R.P.A chief z MGS1...
Nie. Decoy Octopus udawał DARPA Chief'a w MGS1.
No tak ale kiedy rozmawiamy z Decoy Octopusem przebranym z DARPA Chief, prawdziwy DARPA chief już nie żyje.

Nevar napisał(a):Snake miał chyba 30 racji w tym demie.
ColonelAI napisał(a):ale Kojima zachowuje się jakby świat otaczających go gier nie obchodził go.
twilite_kid napisał(a):Poza tym nie podobało mi się to spotkanie Meryl i Snake'a. Przecież tych dwoje ludzi coś łączyło, kochali się. A tu spotykają się jak para znajomych po 10 latach. Mam nadzieję, że Koji jakoś mądrze wytłumaczy, co przerwało im wspólną przyszłośc i co ich rozłączyło.

Gac666 napisał(a):Jeśli chodzi o identyczność przeciwników to w dobie dzisiejszej technologii i samego Bluraya to naprawde po prostu lenistwo modelarzy. Wystarczy przewiesić granat tu, hełm inny, dać gogle czy okulary przeciwsłoneczne i już jest różnica.

uci napisał(a):no ale jedynynego raya miał Liquid, a Solidowi pewnie skonczyły się Stingery, albo coś na podobnej zasadzie.
Druga sprawa, Ray jest anty - metal gearem, ale tylko na papierze, nigdy nie walczył z Rexem i tylko w teorii mial być lepszy.Nie sprawdzono tego co więcej Rex przewyższał go pancerzem ( jemu strzelanie po nogach nic nie robiło), jedyne co pozostaje to Water Jet, ale wtedy wystarczy dobrze wycelowana rakieta.
? Tak poza tym jak mnie pamięć nie myli to Ray był zaopatrzony w wyrzutnie rakiet i chyba jeszcze jedną broń. Szybko poruszający się MG Ray jako pojazd przeciw Metal Gearowy miałby dużą przewagę.
? Mam nadzieje, że to jeszcze nadrobią.

komar737 napisał(a):PS. Bizon, dales popis. Wywaliles "offtopa", a potem sie do niego odniosles kontynujac go tym samym.
Gac666 napisał(a):(która notabene MGS 4 by się przydała, bo jak nie to konsole PS3 wyśmieję).
.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość