Moderatorzy: Infernal Warrior, Snake., GM
Kazek napisał(a):Dla mnie wszystko jest jasne... to grób The Boss, a wystarczy mi tylko jeden znak - kwiaty na cmentarzu...
Kazek napisał(a):Dla mnie wszystko jest jasne... to grób The Boss, a wystarczy mi tylko jeden znak - kwiaty na cmentarzu...
ale daty szczerze mówiąc mogą się nie zgadzać
co jak co, ale po Solidzie najmniej bym sie spodziewal zeby salutowal nad grobem Raidena ;d
A co jestescie slepi wiadomo ze kwiaty jako symbol sa lepsze od niesamowitych historii ze to grob Raidena
Gac666 napisał(a):Jednakże właśnei to mogą być lekkie różnice, końcu po kiego grzyba taka kalka. The Boss mi wogóle nie pasuje, bo Snake jej nie znał i ciężko byłoby żeby miał poznać skoro o The Boss praktycznie nic nie było wiadomo z racji tego, że była to tajemnica. Ewentualnie może to być ktoś inny jeszcze, ale definitywnie nie The Boss.
Infernal Warrior napisał(a):Ja tam widze "Who saved the world" i datę 19XX - XXXX. Logicznie na to patrząc to jest grób The Boss ale przy Kojimie mozna zapomniec o logice wiec nie wydaje mi sie zeby to byl grob The Boss - zbyt proste by to bylo :wink:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość