Może ten Metal Gear z Ocelotem w roli głównej, o którym tyle plotkowano? Może remake któregoś z pierwszych MGów? A może specjalnie nie dodano Solid, by nie podpowiedzieć za wiele?
A kto by papierdółkę tak reklamował? I po co zielony kolor? IMO Ac!d to nie będzie. Prędzej się okaże, że Existence wyjdzie tylko na 360. W końcu Solid w tytule nie ma. Swoją drogą, co to może być za ustrojstwo? Zbiór wszystkich części głównych w jedną grę wydaną na X'a? Coś by mi wtedy MGX zalatywało.
Mnie chodzi o to nowe Existence (chyba, że nazwę przeinaczyłem), którego nazwa została dopiero co zarejestrowana. A wszystkie części, bo po co na X'a wydawać MGS4, jak nikt nic nie zrozumie? Dwójka to trochę mało. No i nie ma sensu przerywać fabuły tylko dlatego, że MGS2 się już ukazała na X'a.
no ale wydawane to było na PS2, wiec mogli sobie pozwolić na takie wydanie, a wydali jak na PSXa. Druga sprawa, z silnikiem gorszym niż ten z 4ki to od razu by zaczeli wszyscy marudzić, ze co to dostają;)
Nie zapominajmy że prócz fanów jest tez wielu "zwykłych" graczy a ci też mają wymagania
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
Nie znalazlem, STARki mi podeslal, z gametrailers bodajze.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
O wiele bardziej logiczne od obrotu o 180 stopni z ktorego robi sie 360.
Zreszta to jest i tak takie patrzenie 'pudelkowe', ze sie tak wyraze.
Tyle to ja wiem: chodzi o to że kontekst Xboxa jest znacznie szerszy. Przede wszystkim plotki powtarzane od lat. Wypowiedź Kojimy na temat tego że myśli jak przenieść czwórkę na inne platformy. Niedawna wypowiedź przedstawiciela Konami w kwestii portu na X'a, która została szybko usunięta. Oraz ostatecznie, rejestracja marki Existence. Dlatego ten Ac!d wydaje mi się nieprawdopodobny - tym bardziej że to by już było przegięcie bo tym jak wersja gry ukazała się już raz na komórki.
To swego rodzaju błędne kolo: roboty tworzące inne roboty
Naprawde zawsze bylem i bede za tym by MGSy wychodzily na wszystkich mozliwych platformach, ale nie dostrzegam tego co Wy. Moze sie nie staram po prostu
Bo to jest skok na kasę kiedy można zająć się produkcją zwykłymi metalami. Czekasz na jedną kanoniczną grę cztery lata, a po drodze dostajesz mnóstwo niepotrzebnych popierdółek, które i tak nic do serii nie wnoszą.
To swego rodzaju błędne kolo: roboty tworzące inne roboty
Existance = Substance
Pewnie przerobią 4 z małymi dodatkami i wydadza porty na PC i X'a.
Tak ja to widzę od dłuższego czasu.
Jedna rzecz powoduje następną.
Człowiek ma słabości, jest wadliwy.
Wada prowadzi do poczucia winy.
Poczucie winy do wstydu.
Wstyd rekompensuje sobie dumą i pychą.
A kiedy upada jego duma,
rozpacz bierze górę i prowadzi do jego destrukcji.
a ja wam mowie że to wszystko ściema te nawiązania do Xboxa 360, Wii, PC itd. To ma tylko odwrócić uwagę Dla mnie to są 3 możliwości:
1. MGS Existence - Dodatek na PS3, mało możliwe.
2. MGS Touch na iPoda/iPhona itd. tak jak jest na stronie 3. Metal Gear Ac!d na PSP/iPhona xP
Jezeli Metal Wyjdzie na X 360 to PS3 jest w takim wypadku gówno warte. Konsola traci jednego exclusivea na ps3 dla której warto było kupić konsole . Jezeli tak sie stanie sprzedaje PS3 i kupuje Xboxa bo: 1 jest tanszy , wiecej gier , i lepszy jakościowo MultiPlayer
Podczas dzisiejszego śniadania zauważyłem pewne podobieństwo. Zaznaczam z góry iż nie wiem o co w tym wszystkim może chodzić. Rozchodzi mi się o markę indes!t której to logo jest przycisk "on" (oczywiście odwrócony) :] mam taki znaczek na piekarniku i dzisiaj mi tak wpadł w oko :] jeżeli to ma jakieś powiązanie to Hideo musi być nawiedzony :]
Jedna rzecz powoduje następną.
Człowiek ma słabości, jest wadliwy.
Wada prowadzi do poczucia winy.
Poczucie winy do wstydu.
Wstyd rekompensuje sobie dumą i pychą.
A kiedy upada jego duma,
rozpacz bierze górę i prowadzi do jego destrukcji.