Czy David Hayter sie nada?

Wszystko o najnowszej części serii

Moderatorzy: Infernal Warrior, Snake., GM

Postprzez kul2 » N paź 01, 06 10:16

Przeciez to jego zawod, on tym zarabia na zycie, wiec niby czemu mialby sobie nie poradzic.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Bizon » N paź 01, 06 10:18

No nie wiem, mo?e b?dzie jaki? wywiad z DH w którym si? dowiemy, czy on bedzie Snake'em...
https://www.youtube.com/user/BizonBlady
My mama said to get things done.
You'd better not mess with Major Tom...
Bizon
Rozwalił beton w drobny mak

Postprzez Gac666x » N paź 01, 06 10:20

Ale ty pesymista straszny jeste? :P.

Mo?e ty Haytera po prostu nie lubisz? Ja w takim razie polecam japo?sk? wersje ;).
I am your Doom...
Zapraszam -->the-predator.prv.pl
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Postprzez kul2 » N paź 01, 06 10:23

Eiding gdy nagrywal Campbell'a mial 40 lat, wiec to chyba nie problem dla Hayter'a zagrac kogos kto ma raptem 6 lat wiecej.
Zreszta - http://www.videogameslive.com/index.php?story=60 i zjezdzamy na dol strony. Nie jest to jakies pewne zrodlo, ale zawsze.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Bizon » N paź 01, 06 10:30

Nie no, ja Dave'a uwielbiam.
Tylko ju? MGS 3 jego g?os wydawa? mi si? sztuczny...
Bizon

Postprzez kul2 » N paź 01, 06 10:36

W 4 bedzie problem jak sie pojawi BB i jego jakas rozmowa z SS ;d;d
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Gac666x » N paź 01, 06 11:25

Kul nie wiem czy masz g?os podobny do ojca, ale ja, mój brat i ojciec mamy praktycznie identyczne g?osy, to co za problem by klon mia? taki sam g?os jak BB ;) ?
I am your Doom...
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Postprzez kul2 » N paź 01, 06 11:29

No wlasnie o to chodzi, ze oni maja identyczne glosy i nie bedziemy wiedziec ktory co mowi ;)
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Forester » N paź 01, 06 12:21

Ja tej gry ju? nie kupi? jak nie b?dzie Haytera :? Przecie? on tworzy niesamowit? magi? wokó? tego tytu?u... Nie wyobra?am sobie tej gry bez niego...
"After all that, you still call me a friend ?"

"Cho? nie jestem detektywem, zawsz? znajd? budk? z piwem"
Forester
Machinegun Kid

Postprzez Bizon » N paź 01, 06 15:56

No, nie przesadzajmy...

Ale rzeczywi?cie MGS po angielsku bez Hayter'a, to nie ten sam MGS :D
Bizon

Postprzez Mr_Zombie » N paź 01, 06 16:41

kul napisał(a):W 4 bedzie problem jak sie pojawi BB i jego jakas rozmowa z SS ;d;d

Czemu, przecie? Ôtsuka w MGS2 podk?ada? g?os tak pod Snake'a jak i Solidusa. (co wg mnie by?o o tyle lepsze, ?e gdy jeszcze nie widzieli?my Solidusa, a jedynie s?yszeli?my jego g?os, mo?na by?o jeszcze w?tpi?, czy to faktycznie nie jest Snake).
Mr_Zombie
The Fury

Postprzez kul2 » N paź 01, 06 18:19

Nikt mnie nie rozumie, chlip...
Rozmowa -> dialog dwoch osob -> tylko dwoch osob, bedacych razem, sam na sam -> nie wiadomo kto co mowi -> problem.
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Hal » Pn paź 02, 06 18:53

Dlaczego znowu taki problem? Mo?na by?oby dokona? rozró?nienia kto mówi, za pomoc? odpowiednich najazdów i uj?? "wirtualnej kamery". Poza tym, nawet gdyby Hayter podk?ada? g?os Solidowi i Big Bossowi, z pewno?ci? ten drugi w jego wykonaniu brzmia?by troszeczke inaczej. Prawd? jest natomiast, ?e od Otsuki, trudno o lepszego voice actora dla Snake'a.
Przeczytałem setki książek, po to tylko by zrozumieć, że wcale ich nie potrzebuję
Hal
Zanzibar

Gram: Gran Turismo 6

Postprzez solidus grabczas » Pn paź 02, 06 22:44

mi si? zdaje ?e BB nie b?dzie mia? takiego semago g?osu jak za ?ycia bo pami?tajmy ?e je?li ju? to b?dzie o?ywieniec :?
solidus grabczas
Fatman

Postprzez Bizon » Wt paź 03, 06 13:56

Zapomnijcie o BB, on si? napewno w gierce nie pojawi jako ?ywa posta?.

To by ju? by?o przegi?cie!
Bizon

Postprzez Snake VR » Wt paź 03, 06 17:19

A sk?d wiesz Bizon Snake ???. Ja mysle ze sie pojawi a na dodatek Snake stoczy z nim walke 1 na 1
Snake VR
banan

Postprzez Mr_Zombie » Wt paź 03, 06 17:22

Kojima potrafi? o?ywi? cz?owieka, który po walce na ?mier? i ?ycie wyl?dowa? na minach, które pod nim wybuch?y.
Kojima potrafi? cz?owieka, który: wylecia? w powietrze wraz z Hind D, wylecia? w powietrze wraz z MG Rex, zosta? obity pi?chami i kopniakami, po czym zlecia? kilka metrów w dó? z Metala, zosta? wielokrotnie postrzelony z karabinu, ucierpia? w wypadku samochodowym, zosta? zabity za pomoc? wirusa Fox Die (a wcze?niej zapewne musia? z?apa? jakie? przezi?bienie, bo chodzenie z go?? klat? po Alasce na pewno temu sprzyja) wsadzi? do r?ki innego bohatera (i przez t? r?k? móg? owego bohatera kontrolowa?).

Dlaczego wi?c uwa?asz, ?e cz?owiek, który "jedynie" by? postrzelony (prze?y?) i podpalony nie móg? w jakim? stanie prze?y? (nawet jako przykuty do ?ó?ka staruszek)?
Mr_Zombie
The Fury

Postprzez oldsnake » Śr paź 04, 06 20:50

no MR_zombie zgodze sie. W sumie to nawet sam nie zdawa?em sobie sprawy ze liquid tyle rzy zgin?? hehe. Wiec rowniez uwazam ze mozliwe jest wiele, lepiej nie zapesza?.
So long as we reamin loyal to our countries, soldiers like us need nothing to belive in.-BIG BOSS

Fighting was the only thing i was good at, but at least i always fought for what i belived in.-GRAY FOX
oldsnake
banan

Postprzez uci » Śr paź 04, 06 21:25

przecie liquid zgin?? tylko raz, a BB raczej do zywych nie wróci, bo naprawde, to by?o by mega przegi?cie, wystarczy ?e Liquid trzyma si? w?ród zywych mimo iz jego cia?o od kilkunastu lat gnije w grobie
uci
Uber Big Boss

Czytam: MGS:Guns of the Patrits - Project Itoh

Postprzez FOX HUND » Śr paź 04, 06 21:26

co do BB bym sie k?uci?-mam poprostu w?asne zdanie. :)
Tylko umarli znają koniec wojny......Dopóki na świecie będzie istniał człowiek, będą też wojny.....
Sic vi pacem para bellum.
FOX HUND
The Patriot

Postprzez uci » Cz paź 05, 06 06:21

to oczywiste ka?dy po MGS3 pokocha? BB i chce go back, najlepiej ?ywego w egzoszkielecie i po stronie solida.

A co do hayter`a, serio jego praca opiera si? o jego g?os, skoro potrafi go a? tak modulowac to napewno da sobie rade zagra? 80 latka, a co wi?cej solid i liquid to bli?niacy i mieli ró?ne g?osy, jezeli bb b?dzie odzywa? si? w grze to hayter zadba by jednak brzmia? inaczej
uci
Uber Big Boss

Postprzez Bizon » Cz paź 05, 06 17:04

wylecia? w powietrze wraz z Hind D

Liqid jak wiemy uratowa? si? wtedy skokiem spadochronowym, 1:0 dla mnie Mr_Zombie :D

Musimy czeka? na trailer w ang. wersji j?zykowej ?eby sie dowiedzie? wi?cej... :?
Bizon

Postprzez oldsnake » Cz paź 05, 06 17:13

Ja uwazam ze przywrocenie BB do gry byloby calkowitym mega wypasieniem w kosmos ;D. Znaczy to byloby cos niesamowitego zobaczec solida BB i liquida w kacji we 3. Nie koniecznie razem, ale zobaczec jak sie ma jedno do drugiego, jakie sa stosunki BB do liquida i BB do solida i na odwrót. Niby wiem z mg na nesa ale to nie to samo. Chcialbym zobaczec bb w grafice ps3 i poczuc tego powera jaki ze sobo niesie BIG BOSS ;D

a co do liquida to mam namysli ze w rzeczywistosci powinien umrzec juz ze 20 razy;D
So long as we reamin loyal to our countries, soldiers like us need nothing to belive in.-BIG BOSS

Fighting was the only thing i was good at, but at least i always fought for what i belived in.-GRAY FOX
oldsnake
banan

Postprzez kul2 » Cz paź 05, 06 18:50

Przeciez stosunek Liquida do BB i odwrotnie zostal przedstawiony w MGS1. A stosunek BB do SS wyjasnily zarowno MG1 i MG2, jezeli grales w wersje MG1 na nesa to goraco polecam zaopatrzyc sie w Subistence.
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Gac666x » Cz paź 05, 06 19:14

Bizon... mówisz o Hayterze jakby? go zna? osobi?cie i wiedzia? dok?adnie co potrafi. Ludzie pokroju Haytera potrafi? mówi? setk? jak nie wi?cej ró?nych znanych g?osów. Wy ju? si? o niego tak nie martwcie, bo robicie zb?dny dym... Podnieci?em si? przez was. :idea:
I am your Doom...
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Postprzez kul2 » Cz paź 05, 06 20:23

Gac666 napisał(a):Podnieci?em si? przez was. :idea:

Regulamin napisał(a):Dopuszcza si? jedynie lekkie zabarwienie erotyczne, jednak?e w granicach ustalonych poprzez wspó?czesne wzorce moralno?ci.

buahahahahahaha
nie no przepraszam, nie moglem sie powstrzymac ;d;d;d;d
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Gac666x » Cz paź 05, 06 20:27

Nie o takie podniecenie mi chodzi?o ;), no ale fakt sam sie z siebie ?mieje.
I am your Doom...
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Postprzez Bizon » Cz paź 05, 06 20:45

O wy erotomany jedne! :D

No dobra, ja ju? sko?cz? chyba gada? o DH, bo nie mam ju? co wymy?le? :wink:
Bizon

Postprzez Old Snake » Śr paź 11, 06 08:28

Podobny problem mieli twórcy gry Scarface. Al Pacino nie móg? podk?ada? g?osu postaci któr? gra? dwadzie?cia lat temu, poniewa? barwa g?osu za bardzo odbiega?a od pierwowzoru. Zatrudnili dlatego voice aktora, który odpowiednio moduluje g?os aby by? zbli?ony do g?osu cz?owieka z blizn?. W przypadku MGSa maj? u?atwione zadanie, bo ?atwiej jest udawa? g?os osoby starszej ni? staremu cz?owiekowi udawa? m?ody g?os. Hyter na pewno nie zawiedzie, a do pod?o?enia g?osu Big Bossa zawsze mog? zatrudni? kogo? innego.
Świat to poligon między dobrem, a złem
Old Snake
Vamp

Postprzez uci » Śr paź 11, 06 08:59

zawsze BB mo?e dosta? dialogi jak Dr. Freeman:]

No i zgodze si? z Gac666, Hayter jakby si? postara? móg?y pod?o?y? g?os polowie postaci z MGS4 i malo kto by si? spostrzeg? ?e to on.
uci
Uber Big Boss

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Metal Gear Solid 4