Moderatorzy: Infernal Warrior, Snake., GM
SincoderFX napisał(a):Masz rację z tym doczytywaniem z płyty, ale nie wiedzieć czemu praktycznie 2 na 3 gry dostępne obecnie na rynku działają w podobny sposób i sam nie wiem czemu tak jest. A jeśli chodzi o MGS4 - gra zajmuje ponad 50GB, przy czym użyto ostrej kompresji i wiele elementów po prostu musi się zadomowić na twardym dysku konsoli, innej rady nie ma. No ale jak się wrzuca do gry programy TV w HD zamiast zająć się teksturami, to tak się to kończy;P
uci napisał(a):MGS4 nie zajmuje 50GB na BD, tylko o ile dobrze pamietam 33. A co do loadingów, sa gry które wygrywają się na bierząco, ale w ich przypadku, wszystko co zniszczymy po symbolicznym obrocie kamery o 360 znów sie respawnuje, ja instalki traktuje jako dluzsze loadingi i tyle, lepszy 3 minutowa instalka do aktu za 1 razem, niz minutowe za kazdym razem gdy włączamy gre.
tidus105 napisał(a):mi się nie podoba to że tak bardzo postarzeli węża mogli trochę przystopować przynajmniej z jego twarzą
Live_For_MGS napisał(a):Co mi sie jeszcze nie podobało, a raczej Drażniło i Radowało to Naomi Hunter a dokładnie jej (Kobieca) zmienność oraz odwaga...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość