Muzyka z MGS4

Wszystko o najnowszej części serii

Moderatorzy: Infernal Warrior, Snake., GM

Muzyka z MGS4

Postprzez Kazuun » Pn cze 26, 06 00:18

Witam.
Mam takie pytanie. Czy kto? z Was posiada mo?e w mp3 muzyk? z trailerów z MGS 4 ?

Zakocha?em si? w tej piosence, ale niestety nigdie jej nie ma :/

Jak ktos by móg? mi jako? pomóc (mo?e na mejla podes?a?) to prosz? o PW na forum.

Z góry dzi?ki.
Ostatnio edytowano Pt cze 15, 07 20:20 przez Kazuun, łącznie edytowano 1 raz
Kazuun
The End

Postprzez SaladinAI » Pn cze 26, 06 16:24

Z tego co wiem to nigdzie tego kawa?ka nie dostaniesz, wszak jest to main theme wi?c przed wypuszczeniem gry raczej b?dzie niedost?pny.
Ciekawostk? jest to ?e sam utwór jest wykonany w j?zyku hebrajskim, niektórzy podjeli prób? jego t?umaczenia np. tutaj:
http://metalgearsolid.org/forum/viewtopic.php?t=9112
To swego rodzaju błędne kolo: roboty tworzące inne roboty
SaladinAI
Cipher watches all

Postprzez Hal » So paź 28, 06 23:18

Tymczasem na TGS 2006 zosta?o ju? potwierdzone oficjalnie, ?e muzyk? do MGS4, skomponuje ponownie Harry Gregson Williams. Bior?c pod uwag? jego dokonania przy poprzednich cz??ciach sagi, trudno nie by? zadowolonym. Pono? Kojima nie chcia? obarcza? go tym obowi?zkiem, maj?c na uwadze jak du?o pracy czeka go w bran?y filmowej. Jednak Williams po wielokrotnym obejrzeniu trailera z E3, sam zg?osi? si? do Mistrza. Tak oto, s?yszymy na ostatnim zwiastunie "czwórki", pierwszy utwór kompozytora na potrzeby "Guns of the Patriots", zatytu?owany "Old Snake", który wg. mnie brzmi...fenomenalnie :idea:
Przeczytałem setki książek, po to tylko by zrozumieć, że wcale ich nie potrzebuję
Hal
Zanzibar

Gram: Gran Turismo 6

Postprzez Snake VR » N lis 05, 06 17:11

No coz Harry Gregson Williams to odpowiedni cz?owiek na odpowiednim miejscu . Przyznac musze ze muzyka z trailera tgs MGS 4 jest bardzo nastrojowa , zreszta tak jak w poprzednich czesciach
Snake VR
banan

Powrót do Metal Gear Solid 4