Oryginalne pudełka od MGS3: Subsistence.

Posty dotyczące MGS 3 i Subsistence

Moderatorzy: Snake., Bizon, GM

Oryginalne pudełka od MGS3: Subsistence.

Postprzez metalsega » Śr maja 23, 07 23:57

Mam pęknięta płyte Persistance. Płyta pękła w wyniku wyjmowania i wkładania do oryginalnego pudełka (ch***we pudełka zrobili). Pisze o tym tak dla przestrogi. Problem jest tylko z miejscem, w którym oryginalnie siedzi druga płyta, czyli właśnie Persistance. Wiem, że nie jestem jedyną osobą, której to sie przytrafiło, z tym ze jedyną u której pęknięcie jest na tyle duze, że płyta nie działa :(.

Wszyscy co macie lub będziecie mieli MGS3:S. Nie trzymajcie na tym miejscu żadnej płyty. Najlepiej przełożyć do innego pudełka, a w oryginalnym trzymać dwie, na miejscu pierwszej i trzeciej płyty. Wiekszość znajomych z MGO tak zrobiła, a ja nie i teraz czytacie o tego skutkach.

Jesli jest ktoś kto odsprzedałby lub sie zamienił za swoja płyte Persistance prosze o kontak. Dałem też ogłoszenie do Targowiska na forum.
Ostatnio edytowano So gru 15, 07 15:45 przez metalsega, łącznie edytowano 1 raz
"World needs only one Snake and one Big Boss"
Metal_PL w MGO
metalsega
Arnold

Postprzez Blizzard » Pn cze 04, 07 15:10

Opieram. I to nie tylko budełka o MGS3 S tak mają. Np. ja kupiłem kiedyś MGS3 Snake Eater limitowaną edycję w metalowym pudełku i miałem problem z wyjęciem płyty, bo bałem się, że coś się złamie. Jakimś fartem mi się udało, ale nie wiem kto robił te pudełko :| lepiej odrazu płytke przykleić do pudełka...
Blizzard
Coward Duck

Postprzez PiotrB » Cz cze 07, 07 13:42

Ja właśnie przez owe genialne pudełko mam lekko pękniętą płytę Persistence. Na szczęście pęknięcie nie uszkodziło danych z grą i płyta chodzi wyśmienicie. Dlatego teraz płytę Persistence wkładam na trzepień od płyty Existence (dwie płyty na sobie). Płyty się nie rysują, gdy je tak trzymam.
PiotrB
The Fear

Postprzez Zychu(snipershit) » Pt cze 29, 07 22:46

Ja otrzymalem pekniete pudelko od ultimy, pekniete byly chaczyk trzymajacy ksiozeczke...
Zychu(snipershit)
Dostanie bana!

Postprzez Gac666xx » Pt cze 29, 07 23:23

Pęknięte haczyki od książeczek i płyt to rzecz bardzo nagminna, osobiście miałem kilka takich przypadków. Taki plastik, taka trwałość :/.
What the frag ya lookin' at huh?
Gac666xx
Big Boss

Postprzez Strife » Cz lip 05, 07 09:05

anyway plytke wyciagnelem kilka razy i juz mam 2 male pekniecia
Ostatnio edytowano Cz lip 05, 07 16:57 przez Strife, łącznie edytowano 1 raz
Strife
Inkarnacja VR

Postprzez Courso » N lip 15, 07 12:10

Wiecie, tam w środku w pudełku... każdym jest taki guziczek, na którym pisze "Push". Wciskasz go paluchem i płytka pięknie wyskakuje, a dodatkowo po bokach masz takie zagłębienia, żeby łatwiej było wyciągnąć płytkę. Trochę delikatności Panowie. :happy8:

Obrazek

No ale rozumiem, ręce się trzęsły, przecież to Metal Gear Solid :)
Courso
Coward Duck

Postprzez Gac666xx » N lip 15, 07 14:48

Tak tu masz rację Courso, lecz to jest nowa generacja pudełek. Wcześniej były sobie takie ząbki (ale nie te mini, tylko większe) i pchać się nie dało, a płyta siedziała bardzo mocno. Zresztą przykładem jest płytka Office'a 2000, którą prawie złamałem, bo takie są o kant tyłka rozbić zawiasy (ni to pchać, ni to podważać, ni to ciągnąć).
What the frag ya lookin' at huh?
Gac666xx
Big Boss

Postprzez Zychu(snipershit) » Cz lip 26, 07 17:15

Ta od MGS3:S jest inna, nie ma tego "kikniecia" Zeby takie złe pudełko dac do mgs:/ Ksiarzeczka tez nie lepsza, rozkleiła mi się. Widać sporo osób narzeka na wydanie naszej gry!
Zychu(snipershit)
Dostanie bana!

Postprzez Solid Snake 1989 » So lip 28, 07 19:08

A ja wpisuje sie na listę okaleczonych przez pudełko. Płytka jest pęknięta i odpadł mi jeden haczyk na książeczkę. DAMN you producencie pudełek!!!
You got to live your life.
You got to find your own way.
Find your own flavour
Solid Snake 1989
Pyro Bison

Postprzez Boras » Pt sie 03, 07 15:06

panowie troche techniki i sie gubicie :) wszystko trzeba na spokoj i delikatnie ja ani razu niepopsulem w ten sposob plyty :D
... odkąd nie jesz mięsa, salami to dla Ciebie rarytas...
Boras
Dostanie bana!

Postprzez Courso » Pt lis 23, 07 17:43

a ja mam mgs3:S i wersje kupiana w usa, i w europie i jest miedzy nimi bardzo duzo czasu przerwy i mam tez wersje japonska samego snake eatera, ogolnie chyba z 6 egzemlpazy oryginalnych tej gry i twierdze ze ZALOZYCIEL TEMATU TO NIEZDARA... bo we wszystkich generacjach puledek jakie mam da sie spokojnie delikatnie wyciagnac plytke.
Courso
Coward Duck

Postprzez KowalPL » Pt lis 23, 07 20:17

mam orginalne pudalko i nic mnie takiego nie spotkalo... zadnych problemow z wyciaganiem plyty ani nic :P moze wy macie jakies wadliwe (chociaz watpie)
Obrazek
Obrazek
KowalPL
Night Sight

Postprzez raven_raven » N gru 30, 07 21:59

Ja jakoś nie miałem większych problemów z tym pudełkiem, ale prawda jest taka, że jako to jest wydanie ekskluzywne, mogli się postarać i zrobić coś a'la pudełko od MGS1, czyli dać takie zakładki i każda płyta by miała swoje miejsce, szczególnie, że pudełko jest dość grube.

Tak samo jest z Hitman: Trylogia czy PoP: Trylogia. Jadą po kosztach :/.
There is place for only one Snake, and one Big Boss!
raven_raven
Młody Ocelot

Powrót do Metal Gear Solid 3 i Subsistence