Tytuł piosenki podczas walki z The Boss

Posty dotyczące MGS 3 i Subsistence

Moderatorzy: Snake., Bizon, GM

Tytuł piosenki podczas walki z The Boss

Postprzez Godlike » Śr wrz 17, 08 22:35

Jak walczyłem z The Boss to po pewnym czasie włączała się piosenka i jak się skończyła to było bombardowanie i trzeba było walczyć od nowa. Wie ktoś jaki jest jej tytuł?
Godlike
Arnold

Postprzez Hal » Śr wrz 17, 08 23:16

"Nam strzelać nie kazano - opowieść Maszynowego Dziecka".
Przeczytałem setki książek, po to tylko by zrozumieć, że wcale ich nie potrzebuję
Hal
Zanzibar

Gram: Gran Turismo 6

Postprzez kul2 » Śr wrz 17, 08 23:17

Umarlem...
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Johny Sasaki » Cz wrz 18, 08 00:35

W pewnych kregach piosenka ta jest znana pod mniej oficjalnym tytulem "Snake Eater"
ObrazekObrazek
Johny Sasaki
Zanzibar

Gram: MGS2,3,5

Postprzez SaladinAI » Cz wrz 18, 08 15:09

Szkoda że szlag trafił kawałek kiedy The Boss opowiada swoim życiu. Zupełnie nie rozumiem dlaczego nie trafił na ost.
To swego rodzaju błędne kolo: roboty tworzące inne roboty
SaladinAI
Cipher watches all

Postprzez Ethax » N wrz 21, 08 01:34

Nie jestem pewien, o który Ci chodzi, bo dawno nie grałem w MGS 3, ale jeśli to ten sam utwór, który pobrzmiewa w tle pierwszej gadki z The Boss przez radio, to też ubolewam nad jego brakiem na OST. Bez dwóch zdań najpiękniejszy kawałek!
Obrazek
Wiadomo, komu kibicuje Snake
Ethax
Machinegun Kid

Postprzez Hal » N wrz 21, 08 02:08

Jeśli masz Sal na myśli utwór, który towarzyszy "spowiedzi" The Boss na łące, to trafił on na soundtrack. Zatytułowany jest "Life's End".

Z kolei ten, który słyszymy w trakcie radiowej rozmowy Big Bossa z mentorką w czasie Virtuous Mission, pomimo niezaprzeczalnych walorów, rzeczywiście nie pojawił się na ścieżce dźwiękowej Snake Eatera.
Przeczytałem setki książek, po to tylko by zrozumieć, że wcale ich nie potrzebuję
Hal
Zanzibar

Gram: Gran Turismo 6

Postprzez SaladinAI » N wrz 21, 08 15:40

Hal, Life's End leci przed śmiercią The Boss natomiast utwór lecący podczas pierwszej konwersacji z tą postacią usłyszymy właśnie w czasie spowiedzi The Boss a także w czasie rozmowy z Evą w górach. Jego na ost nie ma.
To swego rodzaju błędne kolo: roboty tworzące inne roboty
SaladinAI
Cipher watches all

Powrót do Metal Gear Solid 3 i Subsistence