Moderatorzy: Snake., Bizon, GM
box napisał(a):jak to nie ma
box napisał(a):jak jest Sorrow mamy dostęp do wszystkich rzeczy które mieliśmy wcześniej w plecaku
box napisał(a):no przecież jak jest walka z Sorrowem mamy dostęp do exwipunku i nie kłamać mnie zeszłego tygodnia przeszłam 4 razy mgs 3 i wiem że jest dostępne wszystko, nie kłamać mnie tutej, nie w dualu normalnie przechodziłam grę
Saladin01 napisał(a):Mamy dostęp do ekwipunku, kto nie ma gra na piratach
SolidSimon napisał(a):Że co proszę? Mam oryginalnego Snake Eatera w PALu i podczas walki ze Smutkiem nie mam dostępu do plecaka. Dostępne są tylko: SAA, cygara, Life medicine, Fake Death Pill i coś tam jeszcze (np Calorie Mate no i uspiające papierosy jeśli wydostaliśmy sie z celi poprzez konwersację z Sasakim.
Faja napisał(a): SolidSimon co jak co, ale po Tobie nie spodziewałem się takiej wtopy. Zawsze dokładny do bólu, cytatami zapodaje, że hej, a tutaj takie 'fo pa'.
Ja wszedłem tylko w plecak i jak zobaczyłem tylko kilka dostępnych itemów to nie eksplorowałem tego dalej i stwierdziłem pochopnie, że dostępne jest tylko to. Moje niedopatrzenie, narobiłem niepotrzebnie zamieszania. Jeszcze raz przepraszam.Bizon napisał(a):A wciśnij "Start" i wjedź do plecaka by wybrać broń - tadam! Masz cały swój ekwipunek.
Powrót do Metal Gear Solid 3 i Subsistence
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość