Moderatorzy: Snake., Bizon, GM
MGS3 scene: I will need some kind of proof that this was not the action of the US government. If you fail, it will be the beginning of a new world war.
Flash to MGS2: "We need to pass on the torch, and let our children read our messy and sad history by its light." Peace sign is shown. "We have all the magic of the digital age to do that with. Building the future and keeping the past alive are one and the same thing."
"MGS is Revived to Survive The Future"
"MGS Relives Yesterday to Survive Tomorrow"
"Survive to Relive. Survive to LIVE!"
Saladin01 napisał(a):po zabiciu na przykład Ocelota, mamy Time Paradox z głosem Campbella "Nie możesz zmienić przyszłości" Ja kto w ogóle możliwe?
Tego argumentu nie rozumiem :/ No to oczywiste ze jakby zginela ktoras z "kluczowych" postaci to jest time paradox bo wydarzenia z 1 2 i nawet 4 nie mialyby sensu. a to ze tak krzyczy to maly easter
pierrot napisał(a):@Pabian bardzo dobrze mówi. Time Paradox jest tylko dlatego ze MGS3 powstał pózniej niz MGS1 i 2 (co wydaje sie logiczne). A jezeli MGS3 opowiada histerie sprzed czesci wczesniejszych to osoby ktore braly udzial w MGS1 i 2 MUSZĄ przeżyc w MGS3, dlatego TP sie wyswietla. Głos jest milym smaczkiem.
Bizon napisał(a):Sprawa ze Snake vs Apes, też ciekawa, bo niby dlaczego nie mogła być to misja od Majora Zero dla BB?
twilite_kid napisał(a):No i choćby ten Raikov... Trochę to zbyt nieprawdopodobne, żeby rzeczywiście był sobie ktoś tak podobny do Raidena gdzieś tam w ZSRR w tamtych czasach.
Snake vs Apes to ciekawostka, a poza tym (UWAGA: mogę się mylić bo co do MGS3 to grałem tylko trochę u kumpla i czytałem całą fabułę) to chyba Solid wykonywał tą misję.Bizon napisał(a):Sprawa ze Snake vs Apes, też ciekawa, bo niby dlaczego nie mogła być to misja od Majora Zero dla BB?
Hamstakillah napisał(a):Snake vs Apes to ciekawostka, a poza tym (UWAGA: mogę się mylić bo co do MGS3 to grałem tylko trochę u kumpla i czytałem całą fabułę) to chyba Solid wykonywał tą misję.
Bizon napisał(a):A zauważcie, że Solid Snake ze SSBB ma strój z MGS2, ale twarz ze Snake Eatera...
Są jednak różnice.
Co ma zarost do dziedzictwa genetycznego?
Powrót do Metal Gear Solid 3 i Subsistence
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości