.
Podobnie jest ze ?miechem Big Boss'a :lol: .
Moderatorzy: Snake., Bizon, GM
Relict napisał(a):Mnie zabardzo , tak jak was moi drodzy nie podnieca?a ta ca?? zabawa z The End'em . Wole bardziej szybkie ruchliwe oraz emocjonuj?ce walki ... a nie takie tam kampowanie :evil:
Sokoov napisał(a):?eczywi?cie, potyczka z The Endem to istna poezja. Ja dosy? szybko go rozwali?em i to z pozbawieniem staminy. Klimatowi tej potyczki doruwnuje tylko walka z The Sorrow.
Teraz w te wakacje ucz? si? mostka z postawy stoj?cej, dzi?ki temu mozna robi? salto w ty? po odpowiednim ?wiczeniu. Ale wracaj?c do tematu, gimnastyka u Strachu/(a) to nie wszystko. Jego kamufla? i to jak poluje na ofiar? jest imponuj?ce. W ogóle po przej?ciu MGS3:SE stwierdzi?em, ?e powinna wyj?? osobna gra stworzona przez KP, bijatyka zawieraj?ca wszystkich bossów ze wszystkich MGS wraz ze Snake'iem (Solidem oraz np. do odblokowania Big Bossem). Co Wy na to?

A poza tym to oprócz tego co powiedzia? La Li Lu Le Lo chcia?em jeszcze dodac, ?e aktor podk?adajacy g?os do Fear'a naprawd?... ale to NAPRAWD? wczu? si? w role... 

Ooooo taaaak:
"I will give you such a fear, that you never expieriend before
Poza tym masz racj? Adamska, jego wyst?pienie na d?ugo zapada w pami?ci a aktor bardzo si? wczu?. Mo?e to sprawi?, ?e The Fear to mój ulubiony cz?onek The Cobras, jak i najciekawsza moim zdaniem posta? w grze.
Mo?e dlatego walka ta utkwi?a mi w pami?ci i nie ma zamiaru si? z tamt?d ruszy?. Klimat, atmosfera, ?rodowisko, wymagana cierpliwo?? i opanowanie, to wszystko sk?ada si? na najciekawsz? walk? nie tylko w skali "trójki", czy ca?ej serii, ale gier video w ogóle.
.
.Powrót do Metal Gear Solid 3 i Subsistence
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość