Moderatorzy: Snake., Bizon, GM
Johny Sasaki napisał(a):A jak ktos jest zasobnym fanem to niech nie sprzedaje SE tylko dokupi S do kolekcji

Solidny napisał(a):Johny Sasaki napisał(a):A jak ktos jest zasobnym fanem to niech nie sprzedaje SE tylko dokupi S do kolekcji
Ja mam obie wersje, a jednak cieżko mi opchnąć tego Snake Eater, może przez te wyniki, które zdobyłem przechodząc grę i dodatkowe tryby
.
) jest wyżej?
Johny Sasaki napisał(a):A wlasnie, ja mam pytanko w zwiazku z tym co napisal Piotr i pare innych osob. Aktualnie nie posiadam MGS3:SE, mam mozliwosc kupic nowa oryginalna gre za 70zl, z tym, ze to DVD Box. Oplaca sie, czy lepiej poszukac metalowej edycji metala?:)

Saladin01 napisał(a):Tak, jak najbardziej warto kupić Subsistence, zwłaszcza teraz:
http://www.metalgearsolid.us/news.php?readmore=155
A teraz na poważnie, Konami ma centralnie gdzieś graczy którzy kupili ten tytuł dla trybu online. A dla reszty dodatków, wyłączając rozgrywkę online, MGS 3: S nie jest warte złamanego grosza. Kochamy cię Konami!!!
. Zupełnie inaczej się gra, zdziwiłem się jak bardzo ciężko mi było, a to przecież ta sama gra, którą ukończyłem około 10 razy. No i film na trzeciej płycie, też wesoła sprawa
. Na koniec możliwość zagrania w zaktualizowane stare Metal Geary na PS2.
Bizon napisał(a):czy zna ktos oficjalne powody zamykania tych serwerów?
Bo skoro wszyscy tak wychwalają tan MP, to musi być jakiś inny powód niż mało graczy...

"This is MGO GM!
The japanese MGS3S server will be closing down in December 2006.
Do not worry! The European and American servers will not be ambushed! Ignore any propaganda you may have read on the net!
So, get back to combat!
Over and Out!"

Gac666 napisał(a):Nie jestem pewien na jakiej zasadzie to działa ale spekuluje że tak:
Konami tworzy servery, na których można hostować kanały własne lub dołączać się do obecnych.
pajda napisał(a):To jest ciekawy i trudny temat czy warto czy nie warto, ponieważ różnica w celnie jest bardzo znaczna, to po pierwsze ja osobiście grając w Subsistance i nie które starcia bądź jakieś inne fragmenty gry przechodziłem zmieniając kamere z 3rd person na standard i odwrotnie ,raz lepiej był tak a raz inaczej, w Metal gear 1 i 2 tak nie grałem, wiecie na pewno że po przejściu tak emocjonującej gry jak MGS 3 nawet nie można patrzeć na MG:) wniosek moze być nastepujący: z powodu 3rd kamry warto kupić substance ale TYLKO z tego powodu nie widze innych argumentów ,a jako ciekawostke podam ze w/g rozmaitych rankingów najlepeszych gier na PS2 najczęsciej spotykałem Snake Eater na pierwszym miejscu. Myślę że cena subsistance jest troche za wysoka ,lecz jak ktoś ma szmal to wybrałbym rozszerzoną wersje ,natomaist z SE też będziesz zadowolony......To tyle:)
pozdrawiam
.
Powrót do Metal Gear Solid 3 i Subsistence
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość