Juz gram , czy ktos jeszcze ?

Posty dotyczące MGS 3 i Subsistence

Moderatorzy: Snake., Bizon, GM

Odp: Juz gram , czy ktos jeszcze ?

Postprzez phsx » Śr lut 01, 06 22:17

To moze niech ktos zmieni nazwe na cos w stylu 'Subsistence - temat ogolny' albo cus. Jak dla mnie to nowa kamera, online to duzo chociaz nieukrywam ze chcialbym moze jakies inne misje na starych levelach albo cos takiego - cos w stylu Seperate Ways, Mercenaries w RE4.
phsx
Sniper Wolf

Postprzez borx » Pt lut 03, 06 00:28

Ja jeszce nie gram. czekam na wersje Euro i ....
http://www.ultima.pl/itemnfo.php?id=361 ... 06e92fa5c7

Cos mi tu smierdzi. 30.06 ??? I zawartosc w opisie tez jakas niepelna :-\
Obrazek
borx
Global Moderator

Postprzez phsx » Pt lut 03, 06 12:44

[quote="Ultima"]
Czy oni oglupieli ? Nie mam pytan
[quote="Gamespot"]
http://www.gamespot.com/ps2/adventure/m ... e=versions
Ostatnio edytowano Pt lut 03, 06 12:45 przez phsx, łącznie edytowano 1 raz
phsx
Sniper Wolf

Postprzez Gac666x » Pt lut 03, 06 13:21

No co si? dziwicie, to polska jest :).
I am your Doom...
Zapraszam -->the-predator.prv.pl
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Postprzez borx » Pt lut 03, 06 13:22

Tak ale wedlug Ultimy zawartosc pudelka tez jakas taka uboga. A gdzie existence???
Obrazek
borx
Global Moderator

Postprzez Gac666x » Pt lut 03, 06 13:30

Wali? ultime, wa?ne ?e do?? tanio, przecie? to to samo co u niemców czy innych, tylko ok?adke spolszczyli (albo i nie) ;].
I am your Doom...
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Postprzez Gac666x » Pt mar 10, 06 15:27

Ok sta?o si?. Po?yczy?em wczoraj playaka 2 i wreszcie mia?em okazj? pogra? w MGS 3.

By?a godzina 19ta, pod??czy?em playaka i postanowi?em na rozgrzewk? odpali? Soul Calibura 3. Po 10 minutach przeszed?em fabu?e Kilika i postanowi?em odpali? MGSa 3.

Nie wiem czy to wynik niewyspania, zm?czenia czy po prostu nie grania przez ponad rok w ?adn? cz??? MGSa czy te? to wina zmiany sterowania ale co? by?o nie tak.

Odpali?o si? intro, ok spoko, pierwsze teksty przebrn??em i zaczyna si? gra. Zaznajomi?em si? ze sterowaniem (niestety do?? si? trzeba nagimnastykowac by np. zrobi? CQC i potem kolesia drugiego postrzeli?, no ale to nie PC gdzie mo?na sobie ustawi? przyciski na Padzie dowolnie).
Gram na 28 calowym telewizorze i powiem, ?e troche tragedia. Rozdzielczo?? 640x480 i monototnno?? koloru zielonego mnie dobi?a. Po 10-15 minutach moje oczy umiera?y ze zm?czenia i niemo?no?ci zobaczenia jakichkolwiek szczegó?ów. Wszystko mi si? rozmywa?o i zaj??o mi to kolejne 10 minut by znale?? Backpacka. Po kolejnym "Codecu" mia?em juz do?? tekstów i zacz??em je po prostu przewija? :/.
Informacja dla tych co twierdz?, ?e PS2 jest taki ?wietny i nie ma ?adnych spadków FPSów. Moje wyczulone oczy wykry?y ju? z 10 spadków fpsów, gdzie tych fpsów by?o rz?du 10-15 (a mam oko do tego wie?cie mi :) ). Tak wi?c mit o tym ze MGS 3 chodzi doskonale spe?z? jak stare jajko z patelni.
No ale wrócmy do historii. Nie wiem jakie s? przyczyny i powody, ale po 30 minutach mia?em MGS'a 3 ju? serdecznie do?? :/. Nic nie widzia?em, sterowanie by?o ci??ke (jak ju? t?umaczy?em wy?ej), wi?c rozwiazaniem bedzie pewnie usi??? bli?ej telewizora albo pod??czenie do monitora (musze tylko jeden kabel S-video kupi?).
W ka?dym b?d? razie wczoraj z bólem i wieloma alertami doszed?em za most wisz?cy (oczywiscie bawi?em si? w przecinanie sznurków) i docz?apa?em si? do ceglanego budynku gdzie zapisa?em i wy??czy?em konsole w celu ponownego zasiadni?cia przy Soul Calibur 3 (ale nie trwa?o to d?ugo, poszed?em do mojego PC by popyka? w World of Warcraft).

W ka?dym b?d? razie wniosek jest jeden z tej przyd?ugawej historii.
Albo wypali? si? Fan MGSa we mnie, albo mia?em bardzo z?y dzie?.
W ka?dym b?d? razie mam PS 2 przez jakie? 2 tygodnie wi?c MGS3 jeszcze wskoczy, mo?liwe, ?e nawet dzisiaj. Nie poddam si? tak ?atwo :).
I am your Doom...
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Postprzez PiotrB » Pt mar 10, 06 19:53

Gac666 - taka rada z mojej strony, je?li chcesz si? delektowa? najlepszym obrazem kub kabel RGB do PS2. No chyba, ?e ju? go masz. Znacznie poprawia kolory i ostro?? obrazu. Koszt takiego to 10 do 30z?.
PiotrB
The Fear

Postprzez Gac666x » Pt mar 10, 06 21:41

W tym rzecz, ?e taki kabel mam i to jeden z dro?szych nie najta?szych. Tu nie chodzi o to czy ma dobry przesy? obrazu tu chodzi o rozdzielczo?? 640x480 ;].
I am your Doom...
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Postprzez barth » So mar 11, 06 10:33

skoro tak bardzo przeszkadza ci ta niska rozdzia?ka poczekaj na ps3, je?eli wszystko zadzia?a tak jak jest chlubnie zapowiadane to powinno podbi? to 640x480 do standardu HD, po k?opocie ;)
Obrazek
Obrazek
barth
Psycho Mantis

Postprzez Gac666x » So mar 11, 06 13:41

Barth nie czyta?e? chyba ca?ej mojej wypowiedzi i chyba nie do ko?ca znasz si? na tworzeniu gier komputerowych. Nawet jak poczekam na PS3 i odpale MGSa3 to tam grafika b?dzie i tak w rozdzielczo?ci 640x480 a nawet jakby j? podci?gneli to i tak tekstury bed? w lichej rozdzia?ce wi?c na jedno wychodzi ;].

Zreszt? PS2 jest po?yczone i za tydzie? oddaje wiec nie mam co czeka?.
I am your Doom...
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Postprzez barth » So mar 11, 06 17:26

a s?ysza?e? o czym? takim jak filtry? Zreszt? spójrz na Xbox'a 360 i jego emulacje poprzedneij konsoli, wszystko jest poprawione, pozatym bezsensem jest dla mnie stwierdzenie, ?e gra jest "jaka? taka nijaka" z powodu grafiki, bez obrazy, ale to jest jakie? takie p?ytkie.
Obrazek
Obrazek
barth
Psycho Mantis

Postprzez PiotrB » So mar 11, 06 21:06

barth napisał(a):a s?ysza?e? o czym? takim jak filtry? Zreszt? spójrz na Xbox'a 360 i jego emulacje poprzedneij konsoli, wszystko jest poprawione, pozatym bezsensem jest dla mnie stwierdzenie, ?e gra jest "jaka? taka nijaka" z powodu grafiki, bez obrazy, ale to jest jakie? takie p?ytkie.

Ps2 te? poprawia nieco grafik? w grach z PSXa, szczególnie je?li chodzi o tekstury, które s? ?adnie wyg?adzone. Nie jest to mo?e jaka? kolosalna ró?nica, ale wida? j? go?ym okiem.

W konsolach nowej generacji b?dziemy mieli spory post?p je?li chodzi o rozdzielczo?? telewizorów HDTV co zmniejszy ró?nic? mi?dzy konsolami, a PC w tym segmencie. Mam nadziej?, ?e telewizory HDTV szybko staniej? w naszym pi?knym kraju.
PiotrB
The Fear

Postprzez Gac666x » N mar 12, 06 00:41

"które s? ?adnie wyg?adzone"

No to si? nazywa bi/trilinear filtering.

Barth nie musisz mi t?umaczy? co jest co, poniewa? wiem co? sam o grafice (jestem grafikiem komputerowym w grupie tworz?cej gry) i wiem napewno wi?cej ni? ty.

Poza tym z tego co wiem to XBOX oferuje grafik? w rozdzielczo?ci 800x600 tak wi?c nie ma tu twoje stwierdzenie racji. Ró?nica miedzy tymi 2ma rozdzielczo?ciami jest kolosalna.
Poza tym nie da si? rozci?gn?? tekstury z ni?szej na wy?sz? (tak by wyglada?a na bardziej wydetalowan?), zawsze b?dzie wida?, ?e jest rozci?gni?ta i tyle. Jedyne co mo?na doda? to wyzsz? rozdzielczo?? obrazu, przez co zmiejsza si? pikseloza. Mozna dodawac filtry sharpeningu oraz contrastu by polepszy? widoki, ale Xbox nie potrafi czyni? cudów niestety, przykro mi ?e zawiod?em.

Tu nie chodzi o brzydk? grafik?, poniewa? nie jestem videofilem. Jednak?e chodzi o sposób przedstawienia grafiki.
Je?li wszystko jest w jednym odcieniu, i pomimo zwi?kszenia nat??enia kolorów dalej ca?y motyw przewodni to kolor zielony Plus gdzie do tego dochodzi niska ro?dzielczo??, to wszystko sprawia, ?e obraz jest strasznie nieczytelny i przez to bardzo m?czy oczy.

Na szcz??cie MGS3 uratowa? si? w moich oczach jak tylko zmieni?em pare plansz, gdzie zrobi?o si? bardziej kolorowo. Jednak i tak taka niska rozdzielczo?? jest dla mnie m?cz?ca niestety.
I am your Doom...
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Postprzez borx » N mar 12, 06 01:13

Gacek napisa?:
...i wiem napewno wi?cej ni? ty.

i jestem skromny;)

Poza tym z tego co wiem to XBOX oferuje grafik? w rozdzielczo?ci 800x600 tak wi?c nie ma tu twoje stwierdzenie racji. Ró?nica miedzy tymi 2ma rozdzielczo?ciami jest kolosalna.

Nie nie Xik oferuje taka sama rozdzia?ke jak PS2. Wyzsze rozdzielczosci oferuje tylko X360 ale tu juz sie sprawa o telewizor rozbija:/
...nie jestem videofilem.

uff... wszyscy odetchnelismy z ulg? ;)

Jednak?e chodzi o sposób przedstawienia grafiki.
Je?li wszystko jest w jednym odcieniu, i pomimo zwi?kszenia nat??enia kolorów dalej ca?y motyw przewodni to kolor zielony Plus gdzie do tego dochodzi niska ro?dzielczo??, to wszystko sprawia, ?e obraz jest strasznie nieczytelny i przez to bardzo m?czy oczy.

Na szcz??cie MGS3 uratowa? si? w moich oczach jak tylko zmieni?em pare plansz, gdzie zrobi?o si? bardziej kolorowo. Jednak i tak taka niska rozdzielczo?? jest dla mnie m?cz?ca niestety.

Wcale Ci sie nie dziwie. Ja po przesiadce z peceta na konsole mialem takie samo wra?enie. Przesiadka z rozdzialek powyzej 1000 na rozdzielczosc telewizyjna razi w oczy strasznie. Tyle ze po pewnym czasie wzrok sie przyzwyczaja i zupelnie przestajesz na to zwracac uwage.
Obrazek
borx
Global Moderator

Postprzez Gac666x » N mar 12, 06 05:03

Powiem ci Borx, ?e szok by?by mniejszy gdybym zasiad? do MGS 2 ni? MGS 3, poniewa? w drugiej cz?sci by?o bardziej kolorowo i ?atwiej si? by?o rozezna? co jest co ;).

Je?li chodzi o MGSa 3 to nie jest ?le, wci?gn?? mnie nawet, aczkolwiek jest pare rzeczy, które mnie ?miesz? (przesadzona gestykulacja ;) i totalny n00bizm wielkiego Hero). Aczkolwiek zamierzam przej??, wi?c si? nie martwcie.

Jednak jesli chodzi o konsole to jednoznacznie stwierdzam, ?e nie jest to zabawka dla mnie, jest powiem szczerze za prosta, gierki w które gra?em to jedynie bijatyki, które trzyma?yby te konsole u mnie w domu, ale w ogólnym rozrachunku to wol? niestety PCta :). Szczególnie teraz gdy sytuacja si? zmienia i powstaje (czy to normalnie na PC czy konwersje) wiele tytu?ów, które wymagaj? pada albo s? równie grywalna jak tytu?y na konsole. Granica si? ju? zaciera i to bardzo szybko (premiera RE4 i DMC 3 marzec/kwiecie? :) ). Skoro to powstaje to domy?lam si?, ?e coraz wi?cej producentów zacznie wydawa? gry na PC, bo tu te? jest zarobek.

Na PC brakuje mi jeszcze bijatyk, aczkolwiek w tym roku ma si? to powoli zmieni?, miejmy nadzieje, ze oka?e si? to prawd? :).
I am your Doom...
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Postprzez Mr_Zombie » N mar 12, 06 10:47

Kurcze, ma okazj? zagra? w MGS3 i jeszcze narzeka :P.

Na PC brakuje mi jeszcze bijatyk, aczkolwiek w tym roku ma si? to powoli zmieni?, miejmy nadzieje, ze oka?e si? to prawd?

Czy?bym o czym? nie wiedzia?? Jakie bijatyki?
Mr_Zombie
The Fury

Postprzez barth » N mar 12, 06 11:51

Niestety chyba sie mylisz, rokrocznie nast?puje spadek sprzeda?y na rynku PC, a wi?kszo?? dobrych pozycji to konwersje z konsol(+ kilka fpp, tak?e pojawiaj?cych sie na konsolach i strategie).
Ale to tylko moje skromne zdanie :D (i analiz rynkowych)
Obrazek
Obrazek
barth
Psycho Mantis

Postprzez Relict » N mar 12, 06 11:52

Je?li chodzi o MGSa 3 to nie jest ?le, wci?gn?? mnie nawet, aczkolwiek jest pare rzeczy, które mnie ?miesz? (przesadzona gestykulacja i totalny n00bizm wielkiego Hero).

:shock: .......

Aczkolwiek zamierzam przej??, wi?c si? nie martwcie.

No i oto chodzi stary tak trzymaj :D ... :wink:
Relict
Red Blaster

Postprzez Gac666x » N mar 12, 06 14:39

"a wi?kszo?? dobrych pozycji to konwersje z konsol"

Buahahah... wi?kszo?? ? ^_^ Wymie? mi tytu?y:).

Wszystkie strategie, to raz, wszystkie MMORPGi to dwa :), wszystkie FPP (na konsolach jest ich pare) to trzy, gry typu Sims, Simcity, Civilisation, gry rodowe na PC (które potem zosta?y skonwertowane, przynajmniej niektóre na konsole).

Wi?kszo?? o których mówisz, to zaledwie 10%, aczkolwiek niepowiem, ?e ucieszybym si? gdyby ten procent zwi?kszy? si? troche :) (powoli si? zwi?ksza).

Je?li chodzi o bijatyki na PC to niedawno mo?na by?o podziwia? (fakt ze konwersj?) Guilty Gear XX oraz nied?ugo ma wyj?? nawalanka w klimatach Mitów Greckich (tytu?u nie pami?tam), która takze i graficznie zapowiada si? fajnie, a w demo gra?em i by?o do?? przyjemne. Do tego mozna tez zaliczyc Dynasty Warriors 4, fakt nie do konca "taka" nawalanka ;) ale jest.

Jak juz wczesniej mówi?em, PCty powoli staj? si? konsolami, granica si? ju? zaciera, dlatego wojna (kolejny raz musze udowadnia?, ?e PC to te? ju? konsola ;) ) nie ma sensu, wi?c zamykam swoj? argumentacj?.
I am your Doom...
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Postprzez Relict » N mar 12, 06 14:57

Ok zaczne wymienia? ?wietne tytu?y na konsolki yyy

TPP - Seria MGS
Seria Resident evil
Wspania?a Seria Final Fantasy
Seria Splinter Cell ( wpierw byla na konsole )
Prawie wszystkie gry RPG
Granturismo
a nawet GTA seria ...

To tylko pare z wielu wpsania?ych tytu?ów...
Mo?e i racja ?e pecet ma wiecej gier niz Konsola ale za to nie ma ?witnych tytu?ów jak na konsole a co do tego czy pecety staj? sie Konsolami to sie nie zgadzam !
Nadchodzi nowa era Next-gen konsol i one si? staj? Pecetami a nawet czym? lepszym .Najnowszy XBOX360 ma du?o funkcji , internet , twardziela itp .. Niedoczekanie Playstation 3 co pobije wszystko ....ze ?wiata elektrycznej rozrywki...
Relict
Red Blaster

Postprzez barth » N mar 12, 06 16:35

PC ma wi?cej gier :twisted: , no chyba, ?e policzymy wszystkie gierki dost?pne w necie, trzaskane przez domoros?ych koderów :D

Granica sie rzeczywi?cie zaciera, ale nie w t? strone.
Coraz wi?cej ludzi zdaje sobie sprawe, ?e kompy s? do pracy(ale tak naprewd? do pracy, a nie grania w pasjansa i sapera), a konsole do grania.
Obrazek
Obrazek
barth
Psycho Mantis

Postprzez Relict » N mar 12, 06 16:57

Coraz wi?cej ludzi zdaje sobie sprawe, ?e kompy s? do pracy(ale tak naprewd? do pracy, a nie grania w pasjansa i sapera), a konsole do grania

Brawo i w?asnie oto mi chodzi ...

Np na zachodzie (USA) ka?dy prawie gra na Konsolach a komputery ???
s? do pracy i grania w gry MMORPG np : World of warcfraft.
Na Ameryka?skich filmach tak samo zawsze pokazuj? dzieciaka przy PS2 lub Xboxie itp. a czemu nie poka?a dzieciaka kac?cego na kompie ?? ...
Bo unich kraj niejest opuznony w rozwoju gospodarczym,elekrycznym i we wszystkim co nam obiecuje Marcinkiewicz. Koniec !
Relict
Red Blaster

Postprzez Mr_Zombie » N mar 12, 06 17:55

Here we go again :/.
Kiedy ludzie si? w ko?cu przekonaj?, ?e wymiana zda? PC vs konsole zawsze skazana jest na k?ótnie?

Ja tylko co do tego arguemtnu, ?e w krajach rozwini?tych nie gra si? na PC. To przepraszam bardzo, te wszystkie gry na blaszaki produkowane s? tylko z my?l? o Polsce i krajach trzeciego ?wiata? Skoro na blaszakach si? nie gra, to po co Capcom wydawa? ostatnio w Japonii (i tylko tam) reedycj? Resident Evil 2 na PC (wersja, która dzia?a pod Win200 i WinXP, oraz obs?uguje nowe karty graficzne), pomimo i? t? cz??? mo?na teraz dosta? na: PSX, DC, N64 a ostatnio te? na NGC - czyli na tyle konsol?
Dlaczego wi?c Capcom wydaje RE4, DMC3 i Onimusha3? Bo w tych krajach rozwini?tych równie? s? ludzie, którzy preferuj? blaszaki jako sprz?t do grania :/.
Mr_Zombie
The Fury

Postprzez Relict » N mar 12, 06 18:09

OMG dobra ni k?u?my si? mówie tylko ?e ogólnie ludzie nie maja jak np my tutaj w Polsce kasy na konsole i kupuj? blaszaki. Graja potem w piraty lub sciagaja z neta ale ogolnie to oto nie chodzi . Ja jestem po obu stronach gdy? gram na Konsoli (Gc , Ps2) jak i na PC wi?c niemam nic do zarzucenia :D PEACE ! :P
Relict
Red Blaster

Postprzez borx » N mar 12, 06 18:13

A kiedy zajarzycie ze trzeba juz skonczyc z tym offtopem?!:/

Wyminianie tytolow gier i licytacje PC vs Konsola mozecie chyba przeniesc do tematu o grach? A najlepiej toczcie ja na PW bo temat jest bezsensowny. Komp sluzy do pracy i do gier a konsola to sprzet praktycznnie tylko do zabawy. I z racji tego nie ma co ich porownywac! pod wzgledem gier takze bo to sprawa indywidualnych gustów. koniec. kropka.
Obrazek
borx
Global Moderator

Postprzez Gac666x » N mar 12, 06 19:42

Ja tylko dodam, ?e te gry co wymieni?e? i oznaczy?e? niby "konsolowe" to troche nie prawda, bo po?owa z nich pojawi?a si? na PC takze :).

Za? seria splinter cell pojawi?a si? w tym samym czasie na konsolach i PCtach, nie by?a to gra skonwertowana potem na PC. Popatrz na SC3. Powsta?a wpierw na PC, a potem zosta?a przekonwertowana i okrojona by móc j? odpali? na konsoli. Niestety ;).
GTA powsta?o wpierw na blaszaku, a ?e od cz??ci bodaj?e Vice City firma konsolowa wykupi?a licencje to ju? inna sprawa (gry i tak si? pojawi?y i b?d? pojawia? na PCtach).
Seria RE te? jest na PC, to by?y konwersje ale fakt ?e si? pojawia?y ju? je zaznacza ze to s? gry takze na PC.
PCty mog? si? poszczyci? prawdziwymi grami cRPG typu Baldurs Gate, Planescape Torment. Seria FF nale?y niby do gatunku RPG, ale bardzo bardzo uproszczonego ;].

Jak wnioskowa? z mojego postu teraz wida?, ?e gry na konsole s? i b?d? upraszczane, poniewa? takie s? gusta graczy. Lubi? fajn? i przyjemn? zabaw?, bez zb?dnych ceregieli. PCtowcy za? wymagaj? bardziej skomplikowanych gier i to oni pchaj? poprzeczk? do góry (aczkolwiek nie we wszystkich dziedzinach) g?ównie te? poprzeczk? graficznego realizmu i swobodnego dzia?ania.

Fakt, ?e wychodzi wiele syfiastych gier na PC, ale to jest g?ównie dlatego, ?e gry na PC mo?e kazdy robi?, wystarczy odpowiedni program. Zbiera si? ekipa i tworz? gr?, sprzedaj? licencj? i tyle. Na konsolach jest trudniej (ma si? to zmieni?) w tym wypadku, dlatego jest mniej firm, które to robi?, a i g?ównie s? to te? firmy z wieloletnim do?wiadczeniem ( na PC te? jest takich pare. Maxis, Firaxis, ID, Valve i wiele innych) i dlatego okazuj? si? by? sukcesem (aczkolwiek ostatnio Konami wypuscilo gniota pt. Crime Life).

Granica si? zaciera i to w dobr? stron?. Konsolowi guru robi? konwersje na PC, PCtowcy robi? coraz wi?cej konwersji na konsole, zmienia si? interface, konsole robi? si? jak komputery, a komputery dostaj? oprzyrz?dowanie (np. bardzo dobre pady, bez których w wiele tytu?ów nie da si? gra? na PC).

Powiem wam z moich obserwacji jaki jest najwi?kszy ból PS2 i co mnie bardzo wkurza. Jest to brak dysku twardego, na którym mo?e dochodzi? do wymiany plików (czyli pami?? wirtualna). Przez co gdy zarysujesz swoj? ukochan? gierk? zbyt mocno, to niestety ju? sobie w ni? nie pograsz, poniewa? gra na 70% b?dzie si? sypa? (mam tu pare takich gier, zaznaczam, ?e oryginalnych). Z PC tego problemu nie ma, bo raz, ?e CD/DVD-rom nie chodzi non stop tylko doczytuje wazne pliki i sk?aduje je na dysku to dwa, ?e mo?na zrobi? Image p?yty (a nam wolno), a trzy, ?e nagrywarki s? bardzo tanie i zwykle w ka?dym domu teraz,

Jak ju? mówi?em. Moim zamiarem nie jest udowodnienie co jest lepsze a co gorsze. Moim zamiarem jest pokazanie, ?e PCty DORÓWNUJ? konsolom i na odwrót. Obie kategorie si? uzupe?niaj?, poniewa? na jednym brakuje czego? czego na drugim jest dostatek. I jak to Borx powiedzia?, zale?y od gustu, niektórym nie strach bawi? si? swoim komputerem (znaj? go na wylot, a zwykle to jest najwi?ksza bariera konsola vs PC, ?e PC jest po prostu skomplikowany i nieodpowiednie u?ycie sprawi, ?e napewno si? co? wydupcy ;) ), a niektórzy wol? jednak wrzuci? p?ytke i po prostu gra?. Ca?a filozofia.

Jednak wkurza mnie to jak ludzie twierdz?, ?e PCty do niczego si? nie nadaj?. Po prostu albo ich sprz?t jest za s?aby albo nie umiej? si? nimi obs?ugiwa? (lub te? nie chc? si? nim obs?ugiwa?, baa... powodów mo?e by? wiele). Tak wi?c prosi?bym o nieobra?anie mojego szaraka, poniewa? nie w jednej dziedzinie jest lepszy, tylko brak mu odpowiedniej reklamy ;).
I am your Doom...
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Postprzez Relict » N mar 12, 06 21:09

no i znów OFFTOP ( mia?em skonczy? ehh)

SC 1 WPIERW POJAWI?O si? na Xbox'a potem po ponad roku wysz?o na PS2 i potem dopiero na PC przez co tak sta?o si? tak s?awne na blaszaka.

Resident evil nie seria !! tylko 1 , 2 ,3 pojawi?y si? na Peceta

Wielkie tytu?y jak Code veronica i ostatnio RE4 nie ma jeszcze ( uwaga RE4 zmierza na Pc )

a dodam ostatnie s?owo i ju? si? nie odzywam na Pc niema z przykrosci?
?wietnego MGS 3 a teraz nadchodzi Subsistence i te? co? sie nie zapowiada na konwersje ......
Relict
Red Blaster

Postprzez barth » N mar 12, 06 22:36

dobra dla dobra ludzko?ci i wogóle wszystkiego dooko?a sko?czmy to, ka?dy wie i tak swoje :D
Obrazek
Obrazek
barth
Psycho Mantis

Postprzez borx » N mar 12, 06 23:38

jawnogrzesznica! Panowie Barth i Relict nie b?d?cie bucami. Tak trudno sie przeniesc z ta rozmow? tutaj: http://www.metalgearsolid.pl/forum/ftopic334-324.html ? :/ Tam mozna spokojanie gadac a tutaj robi sie offtop niepotrzebny. bylejak ale sie zachowujcie ludzie ;)
Obrazek
borx
Global Moderator

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Metal Gear Solid 3 i Subsistence