Johny Sasaki napisał(a):Czy myk z przestawieniem daty nie popsuje statystyk potrzebnych do zdobycia IFP?
Krótko i zwi??le: Nie.
Moderatorzy: Snake., Bizon, GM
Johny Sasaki napisał(a):Mi sie bardzo ciezko walczy z The Boss nawet na Easy, bo nie umiem kontrowac jej atakow a i mam problem z jej zauwazeniem... :(
). Oczywiście bardzo szybkie wciśnięcie. Kiedy Boss straci połowę paska, trzeba naciskać kółko równocześnie z jej atakiem (dotyczy extreme i chyba hard).Solidny napisał(a):Gdyby na Extreme nie było kamery, która pokazuje gdzie jest The Boss, to poziom walki skoczyłby zdecydowanie do góry moim zdaniem
PiotrB napisał(a):Solidny napisał(a):Gdyby na Extreme nie było kamery, która pokazuje gdzie jest The Boss, to poziom walki skoczyłby zdecydowanie do góry moim zdaniem
Tak, ale tylko w Snake Eater. Gdyby w Subsistence była możliwość własnoręcznego obrotu kamery też byłoby łatwo.
. No ja miałem miejscami problemy przez tą kamerę w orientacji w dżungli. Zupełnie inaczej się gra.Johny Sasaki napisał(a):Piotr - a nie masz czasem ochoty na stealth + IFP + Spirit Camo? Ja tak raz kazdego straznika przesluchiwalem:) Fajna zabawa:)
.Solidny napisał(a):PiotrB napisał(a):Solidny napisał(a):Gdyby na Extreme nie było kamery, która pokazuje gdzie jest The Boss, to poziom walki skoczyłby zdecydowanie do góry moim zdaniem
Tak, ale tylko w Snake Eater. Gdyby w Subsistence była możliwość własnoręcznego obrotu kamery też byłoby łatwo.
Przeciwnie. Kamera w SE pokazywała północ, pozwalała orientować się. Po paru obrotach kamerą w Subsistence nie wiedziałbyś gdzie jest jezioro. No ja miałem miejscami problemy przez tą kamerę w orientacji w dżungli. Zupełnie inaczej się gra.

no wkurzyłem się niemiłosiernie... jeden strzał stykał
whymaster napisał(a):Dostajesz 2 ostrzeżenie, za krótkie bezsensowne posty, nieuzasadnione w żaden sposób.

DwigHt_89 napisał(a):i mnie pojmał...
ale co, trzeba leżeć ? W sumie z 3 razy z nim walczyłem i nie spotkałem się z tym.
. Chyba z godzinę za nim biegałem 

Powrót do Metal Gear Solid 3 i Subsistence
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość