Mam pytanko jest jakaś możliwość żeby MGS 3:Snake Eater odpalić na PS3 ? Bo nie mam PS2 a chciałbym zagrać... Ponoć jest jakiś update do PS3, że można grać ale nie wiem dokładnie jak to zassać... Z góry dzięki za pomoc...
Moderatorzy: Snake., Bizon, GM
Z "hardem". W PS3 60GB był wrzucony Emotion Engine bodajże - więc to hardware odpowiadał za emulację. Teraz już tego nie ma przez wzgląd na cięcie kosztów produkcji.Faja napisał(a):Teraz nie ma szans, żeby trafić na nową konsole z tym softem.
twilite kid napisał(a):Z "hardem". W PS3 60GB był wrzucony Emotion Engine bodajże - więc to hardware odpowiadał za emulację. Teraz już tego nie ma przez wzgląd na cięcie kosztów produkcji.Faja napisał(a):Teraz nie ma szans, żeby trafić na nową konsole z tym softem.
Podejrzewam, że software'owo obecne PS3 pociągnełoby gry z PS2 i być może doczekamy się odpowiedniej aktualizacji.
PS2 wciąż świetnie się sprzedaje, więc nie ma sensu ładować emulatora do PS3, nie? : )
Powrót do Metal Gear Solid 3 i Subsistence
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość