Kamuflarze z internetu

Posty dotyczące MGS 3 i Subsistence

Moderatorzy: Snake., Bizon, GM

Kamuflarze z internetu

Postprzez revolver0 » Śr paź 11, 06 12:44

Witam mam pytanie czy w MGS3 Subsistence mo?na pobra? jaki? kamuflarz ze strony konami

W MGS 3 Sneake eater by?a mo?liwo?? pobrania kamuflarzu i mam pytanie jak to wyg??da?o czy robi?o sie to z poziomu gry np jaka? specjanie przygotowana przegl?darka podobna do tej z Network acces disc czy te? by?a jakas inna mozliwosc

Potrebuje tez skany stony z instrukcji do gry MGS3 sneake eater poniewaz jest tam opisane jak po?oczy? sie z internetem by pobra? te kamuflaze bo w MGS3 Subsistence niema tego , lub morze opis jak to zrobi?
revolver0
Inkarnacja VR

Postprzez kul2 » Śr paź 11, 06 13:54

http://www.gamemanuals.net/download/3d0 ... _Eater_(EN).pdf

http://nextgenzone.de/metalgear/camos/ nie mam pojecia czy one dzialaja. Na MGS3 Fan DVD jest przynajmniej czesc z nich.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez revolver0 » Śr paź 11, 06 19:10

Dobra juz wiem co i jak tylko to byl virtualna misja i niemozna bylo kamuflarzu sciagnac po tym juz sie pojawia opcja sciagania kamuflrza w zaklade special

dzieki za pomoc
revolver0
Inkarnacja VR

Postprzez shalashaska » Śr paź 11, 06 20:27

A jak wgrac camo na memorke z PC?
shalashaska
Crying Wolf

Gram: Tenchu, MoH

Postprzez kul2 » Śr paź 11, 06 20:45

Ze masz ja na pc i chcesz wrzucic na memorke z ps2?
Chyba jakims dyskiem przenosnym podlaczanym do ps2. Max drive czy cos w ten desen.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez FOX HUND » Śr paź 11, 06 20:49

a w PS2 sa przecie? jakies wejscia USB...i mo?e trzeba miec pod?aczona konsole do kompa oraz karte pamieci w?o?on???
Tylko umarli znają koniec wojny......Dopóki na świecie będzie istniał człowiek, będą też wojny.....
Sic vi pacem para bellum.
FOX HUND
The Patriot

Postprzez revolver0 » Cz paź 12, 06 09:18

Trzeba mie? przerobion? konsole

Mozna nagra? na plyte z jakim? menadzerem kart pamieci

Skopiowa? z jakiego? pendrive

Czy wrzuci? na dysk twardy konsosi i menadzeren dysku/ karty wrzuci? na memorke poniwa? konsola domyslnie nie widzi dysku twardego

Tutaj fajny tutorial jak przenie?? savy z plyty cd na memorke

http://www.konsola.pl/forum/viewtopic.php?t=3613 lub ten
http://konsole.cdrinfo.pl/artykuly/PS2cdvd2mc/

Czy morzesz mi te kamuflarze wys?a? na maila
revolver0@vp.pl
Ostatnio edytowano Cz paź 12, 06 10:12 przez revolver0, łącznie edytowano 1 raz
revolver0
Inkarnacja VR

Postprzez kul2 » So paź 14, 06 13:32

Troche tego jest, wiec sobie chwile poodbierasz.
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez revolver0 » Pn paź 16, 06 10:17

A wiec tak w MGS3 Subsistence kamuf?arze s? na p?ycie i nietrzeba sie ??czy? z internetem, niepod??czy?em raz konsoli do netu by sprawdzi? czymnie nieroz??czy z internetem i k mojego zdziwienia mam mozliwosc przekopowania okolo 22 kamuflarzy dodatkowych a jak sie sprawa ma w SE
revolver0
Inkarnacja VR

Postprzez PiotrB » Pn paź 16, 06 21:21

Dodatkowe kamufla?e to fajna sprawa. Fajnie wygl?da Snake w stroju Miko?aja, ale Camo Granade daj?ce nam niesko?czone grataty. Jedyny minus to miejsce jakie zajmuje jeden kamufla? - 804 KB na karcie.
PiotrB
The Fear

Powrót do Metal Gear Solid 3 i Subsistence