Moderator: GM
Johan napisał(a):PANOWIE, mam problem.
1) Chciałbym zapłacić za grę w PSN np. 47 zł, ale wpisując dane z karty w mBanku (w konsoli) wywala mi błąd. Numerki się zgadzają, adres również. Nie wiem tylko, gdzie leży problem - czy to wina braku polskich znaków w PS Store, czy może nie wiem co wpisać w State/Province?
2) Jeśli miałbym zrobić to na kompie, to mam drugi problem - zapomniałem hasła PSN. Maila z tego konta mam i teoretycznie mogę zmienić hasło. Do tego wymagana jest data urodzenia. Podaję ją i wywala mi błąd, że nieprawidłowa! Oszaleć można...
Proszę o pomoc w tej sprawie.
Johan napisał(a):Tzn. non-stop wklepywać swoją jedyną i słuszną datę urodzin?
twilite kid napisał(a):Spróbuj ustawić taki sam adres konta jaki masz na karcie, bo to też może być problem
Simon napisał(a):Gowno jest.
Albo co 5zl albo dokladnie tyle, ile potrzebuje a wiec np mam 13 ale potrzebuje dodatkowe 21 na gre za 34 to zasilam 21 a nie 40 (bo 20 nie starczy).
Moze tobie to obojetne, mnie nie. Tym bardziej, ze to ewidentny zabieg by zawsze zasilac wiecej niz potrzebujesz.
Simon napisał(a):Wyglada na to, ze nikt nie rozumie o co mi chodzi.
Po pierwsze, nie mowie o zdrapkach bo i ch nie uzywam - mowie o zakupach karta kredytowa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość