No ja gram od dzi? w Quake'a 4. Hmm tak samo jak Doom 3 podoba mi si? i to bardzo. Gra ju? tak nie straszy, starcia s? równie dymaniczne jak u poprzedniczki. Gra si? bardzo przyjemnie, jest wiele nawi?za? do Quake 2 (w ko?cu fabu?a dzieje si? tu? po). Graficznie cud miód i orzeszki, aczkolwiek ci co pami?taj? Quake'a 2 mog? si? troch? zawie??, poniewa? zmieni? si? wygl?d broni i przeciwników (no ale co tam, mnie to wogóle nie przeszkadza, a Quake'a 2 gram do dzi?

). Polecam tym, którym Doom 3 si? podoba?, a ci którzy nie bardzo lubili mroczny klimat zag?ady te? polecam, poniewa? warto.
Teraz gwoli wyja?nienia. Gra nie jest skomplikowana, a wr?cz przeciwnie, jest prosta, szybka, dynamiczna i bardzo dobrze. Wed?ug mnie idzie ?eb w ?eb z FEAR, ale to dlatego, ?e obie gry s? bardzo dobre. Ka?da ma swoje plusy i minusy dlatego nie mówi?, ?e która? jest lepsza.
Niestety moja ocena Quake'a 4 mo?e by? zani?ona i nijaka, ale to dlatego i? nie mog? si? skupi? na grze, poniewa? m?czy mnie jakie? choróbsko co bardzo nie pozwala mi si? wci?gn?? w swoje szpony. Bleech... Ide spa? :(.