obmaca?em filmik i mog? jedynie powiedzie? najbardziej podoba mi si? wej?cie jednostki w opuszczonym budynku-bardzo dobrze zrobili eksplozj?(fajny trik) tym bardziej ?e ca?y efekt tworzy kurz

wida? ?e go?cie byli z jakiej? rdzy wojskowej.
Ale tak anemicznego bohatera filmu to jeszcze nie widzia?em....ludzie, ja pier...l? czemu bohaterk? nie by?a ta dziewczyna-w miare fajnie wypad?a (przynajmnie wierzy?a w to co mówi) a nie jak pseudo Snake który co i raz mówi? innym g?osem (bo wychodzi?y mu ró?ne tony na?ladowania).
Strasznie zjechana walka w wodzie z pocz?tku filmu (nawet nie wiecie jak? radoch? mam ogl?daj?c takie filmy) A MOGLIBY ZROBI? TO TAK FAJNIE- pierwsze co przychodzi na my?l to WODA, ludzie przecierz ona wygl?da tak fajnie(szczególnie gdy si? w niej biega z pe?nym ekwipunkiem) MOGLIBY PRZED?U?Y? WALK?.
Kiepski ten filmowy Snake skoro po jednym rzucie boli go r?sia i nie jest w stanie walczy? dalej.......lito?ci.
Fajne Famasy, plus za jednolite umundórowanie- mieli opinacze i dopasowane ciuchy (te? plus bo to oldshool, tworzy fajny klimat i sprawia wra?enie ?e ludzie znaj? si? np. na butach- wielu do dziasiaj uwa?a ?e opinacze s? najlepsze ;D)- Snake to ?a?oba dobrze ?e nieodlecia? przy wi?kszym wietrze(z tych ciuchów mo?na by spadochron zrobi?).
Niepodoba?y mi si? maski (u nas b?dzie fajniej

zobaczycie)- ogólnie spoko film na 3 ogl?dni?cia.
ALE SCEN? WEJ?CIA JEDNOSTKI DO BUDYNKU TO ZALUKAM JESZCZE ZE 20 RAZY BO JEST ?ADNA I "MA KLIMAT"
oczywi?cie nasz film b?dzie najbardziej zaj.....sty I WYSLEMY GO IM TO SE OBEJRZ?....HEHEHE ;D
acha i jeszcze jedno- zwró?cie uwag? na miny które strzela ten godny po?a?owania Snake, fajnie wary wypycha.....bez kitu, najgorsze jest gdy aktor w filmie nie wzbudza respektu i zdaj?c sobie z tego spraw? stara si? nadrobi? minami(zupe?nie jak w polskich filmach).
I dlatego je?li kto? nie ma mocnego charakteru to NIE MO?E GRA? TAKICH POSTACI- ku...wa przecierz wida? nawet po sposobie poruszania si? czy aktor trenuje czy nie(ja trenuje sztuki walki od ponad 11 lat i jestem w stanie zauwa?y? ?e go?? np.trenuje Vale-Tudo lub czy wykonuje ?wiczenia izometryczne na mi??nia) TO POPROSTU WIDA? I WIDA? ?E TEN SNAKE TO GIZMO.
To takie zabawne, przewija?em to pare razy bo niemog?em uwierzy? ?e oni tego nie wycieli- DOBRA NIE NUDZ?

acha jak dla mnie to film Uci`ego by? pierwszy i b?dzie po wieki.
UCI NAKR?CI?E? PIERWSZY FILM O METAL GEAR SOLID W KRAJU- WYPRZEDZI?E? MNIE