Moderator: GM
ColonelAI napisał(a):Może Blizzard celuje w wydanie gry od razu na trzy platformy? Strasznie ta premiera przeciągana jest.
Prowadzimy rozmowy z Microsoftem i Sony. Myślę, że pragną zobaczyć nas na swoich platformach.
a dla casualowców gra byłaby na konsoli
greyfox napisał(a):a dla casualowców gra byłaby na konsoli
Gacu pliss nie uogolniaj
Ja np. bardziej meczylem diablo1 na psx'ie niz pc. Jedyne co mnie strasznie irytowalo to brak unikatowych przedmiotow po zakonczeniu gry i rozpoczynaniu od nowa. Poza tym gralo sie bardzo przyjemnie. Z tego co pamietam uzupelnianie potek bylo r1 i najpierw lecialy te z inventory a dopiero jak tam braklo uciekaly te z paska wiec mozna bylo w miare szybko zaplanowac ucieczke z co wiekszych zadym. Teraz doszly nam jeszcze 2 galki analogowe wiec na bank poradza sobie z konfigiem nawet na pada.
twilite kid napisał(a):Kiedy ten milion mankamentow nie pozwala mi sie cieszyc gra? Nie mam juz 15 lat zeby wszystko lykac bez popity. Zreszta dobra gra broni sie sama i nawet wtedy milion mankamentow nie przeszkadza.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości