No i co z tego, że na silniku gry. Widać ewidentnie, że są uzyte modele Highpoly i efekty, których PS3 nie bardzo pociągnie (taki ładny piasek chociażby). Szczególnie jeśli porównać to do gameplayu wrzuconego przez deadspace6 powyżej.
Gacu, przed Uncharted 2 też nie wierzyli, że da się zrobić tak ładny śnieg (chyba najlepszy śnieg ever) i lód. Po U1 zbierałem szczękę z podłogi ale po dwójce to musiałem szukać gałek ocznych (leżały koło szczęki). Ty przypadkiem nie grałeś u mnie w U1?
Gra na pewno bedzie fajna jak ktoś lubi takie tytuły, ale nie wiem czym tu się szczególnie podniecać.
Tu się z tobą zgodzę, bo nie każdemu musi przypasować taki rodzaj rozgrywki, aczkolwiek mnie, fana kaskaderskich popisów Indiana Jones'a, ta gra mnie oczarowała. Z niecierpliwością będę czekał na kolejną część.
Od siebie dodam, że Uncharted pomogło mi przekonać narzeczoną do chwycenia za pada, była to chyba pierwsza gra na konsoli, którą sama skończyła (z lekką pomocą pod koniec). Na dwójkę to chyba czekała z większą niecierpliwością niż ja, hehe.