Gac666 napisał(a):Ecchicon to taka japońska wersja hentai ale z większym nastawieniem na fabułę niż nagie sceny łóżkowe
To teraz będziemy się pakować na każdy konwent, byle by Japoński?
Witam,
Najmocniej przepraszam, że tak późno, ale z zasady rzadko sprawdzam skrzynkę prywatną. Aby uniknąć takiego braku kontaktu prosiłbym, aby odpowiedź była już wysłana na adres konwentu ecchicon@wp.pl. Wracając do treści twojego poprzedniego maila. Dziękuję za opis, bardzo nam się przyda. Odnośnie konkursu wiedzy, to nie wiem czy jest sens wcześniejszego odpytywania uczestników z wiadomości dotyczących MGS-a. Pomijam fakt, że już te pytania są dość trudne (parę z nich sprawiało mi szczególną trudność, w szczególności tych dotyczących części na MSX-a), ale lepiej zostawić to w formie, że w wiedzówce wezmą udział osoby, które się wpiszą, bo będzie wiadomo, że jakieś podstawowe (przynajmniej) informacje posiadają. Co do godzin odbywania się tych dwóch atrakcji, to panel jest ustawiony na 19:00 dnia pierwszego i przeznaczyliśmy na niego 1,5 godziny jak było omawiane, natomiast konkurs wiedzy jest zaraz po panelu i trwa godzine. Jeśli, któraś z tych godzin nie będzie tobie pasowała, to możesz zgłaszać zapotrzebowanie na zmiany do wtorku włącznie.
Witam,
Przepraszam za to zamieszanie. Wynikło ono przez zamieszanie z koncertem (dziewczyny konkretnie musialy wystapic o danej godzinie). W kazdym razie obecnie panel rozpoczyna sie o 21:30 natomiast wiedzówka o 22:30, czyli bezpośrednio po panelu (poprawki nanoszone dzisiaj). Mam nadzięję, że nie sprawia to Wam kłopotu. Plan już na pewno nie będzie się zmieniał, bo już wszystkie nieścisłości zostały wytłumaczone.
Johnu napisał(a):Witam,
mamy problem i to dość duży, bo umawialiśmy się wcześniej nieco inaczej i na tą godzinę mamy inne plany, np. powrót do domu ostatnim pociągiem. Pomijam już fakt, że o zmianie godziny dowiedzieliśmy się dość przypadkowo. Proponuję więc albo przestawić nam panel na wcześniejszą godzinę, albo przełożyć go na niedzielę (chociaż tutaj nie wiem, czy część ekipy bedzię mogła zostać tak długo) albo po prostu odwołać.
pozdrawiam
PS: na wszelki wypadek podaję mój numer telefonu - xxx yyy zzz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość