Ecchicon w Warszawie [Grudzień]

http://www.metalgearsolid.pl - pytania, opinie i cokolwiek co przyszloby Wam do glowy

Moderatorzy: Lost, Ann, GM

Postprzez Nevar » Pt paź 26, 07 15:37

Jakim Ecchiconie?

Hal ma dziwny głos...
Nevar
banan

Postprzez Gac666xx » Pt paź 26, 07 16:24

Ecchicon ma sie odbyć w Warszawie w grudniu i dostaliśmy cynk, że możemy sobie tam panel zrobić.

Ecchicon to taka japońska wersja hentai ale z większym nastawieniem na fabułę niż nagie sceny łóżkowe, ale też japonia, więc może i się MGSem zainteresują.
What the frag ya lookin' at huh?
Gac666xx
Big Boss

Postprzez Bizon » Pt paź 26, 07 16:31

Gac666 napisał(a):Ecchicon to taka japońska wersja hentai ale z większym nastawieniem na fabułę niż nagie sceny łóżkowe

To teraz będziemy się pakować na każdy konwent, byle by Japoński? ;)
https://www.youtube.com/user/BizonBlady
My mama said to get things done.
You'd better not mess with Major Tom...
Bizon
Rozwalił beton w drobny mak

Postprzez Gac666xx » Pt paź 26, 07 16:35

To jest najblizszy konwent na jaki mozemy, zresztą to kul chce sie pakowac, ty nie musisz :P.
Gac666xx
Big Boss

Postprzez kul2 » Pt paź 26, 07 16:43

To teraz będziemy się pakować na każdy konwent, byle by Japoński?

W ogole na kazdy. Nawet konwenty fanow Forda. A jak.

Zaproponowalismy panel, zgodzili sie, dodatkowo zorganizujmy quiza, wiec Nevar moze wpasc.
Promocja dla gry i dla Zanzibaru.
Jezeli choc jedna osoba sie zainteresuje tematem to cel zostal osiagniety.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Gac666xx » Pt paź 26, 07 17:25

Zaś zawsze jest to szansa na zlot nie ;) ?
Gac666xx
Big Boss

Postprzez kul2 » Pt paź 26, 07 17:27

Ja to wydzielam...
Spotkania z ekipa z odleglych rejonow kraju to takze ogromny plus, ale glownie chodzi tu o MGSa i jego promocje w tym kraju.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Nevar » Pt paź 26, 07 17:34

Do Warszawy na pewno nie przyjadę...
Nevar
banan

Postprzez Shinigami » Pt paź 26, 07 18:53

No tak, ale wydaje mi się, czy nikt nie napisał kiedy to ma być? ;)
.: http://crazypumpkinsnest.wordpress.com/ :.
Obrazek
Be there or be square.
Shinigami
Olga Gurlkovich

Postprzez kul2 » Pt paź 26, 07 18:59

kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Old Snake » So paź 27, 07 03:02

Jak w Wawie to i ja będę, mam nadzieję.
Świat to poligon między dobrem, a złem
Old Snake
Vamp

Postprzez Albercik » Pt lis 02, 07 01:36

Hm, hm, do W-wy to i ja bym mógł się wpakować, żeby spotkać starych znajomych.
Obrazek
Albercik
Inkarnacja VR

Postprzez Gac666xx » Pn lis 05, 07 17:51

No no Albercik nie poznaję kolegi xD.
Gac666xx
Big Boss

Postprzez kul2 » Pn lis 05, 07 18:27

Wpaaadaj!
Tylko tym razem ustalimy dokladnie miejsce. Chociaz ostatnie 'pod halą' sprawdzilo sie dosc dobrze ;)
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Nevar » Pn lis 05, 07 19:00

Będą z tego jakieś filmiki?
Nevar
banan

Postprzez Gac666xx » Pn lis 05, 07 19:03

Ja biore aparat więc napewno :)
Gac666xx
Big Boss

Postprzez Albercik » Pn lis 05, 07 19:04

No już lokum warszawskie załatwione. Tym razem to może ja ustawię się z Cardboard Boxem?:)
Obrazek
Albercik
Inkarnacja VR

Postprzez Boras » Śr lis 14, 07 17:09

A no rok temu było ciekawie:D, w tym roku nie bardzo mam jak dojechac ;/
... odkąd nie jesz mięsa, salami to dla Ciebie rarytas...
Boras
Dostanie bana!

Postprzez kul2 » Wt lis 27, 07 13:06

Panel rozpocznie sie o 19 i potrwa do 2030. Przez kolejna godzine bdzie prowadzony konkurs wiedzy o MGSie.
Oczywiscie w sobote :)
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez uci » Śr lis 28, 07 13:13

czy nevar poprowadzi konkurs?:)
uci
Uber Big Boss

Czytam: MGS:Guns of the Patrits - Project Itoh

Postprzez kul2 » Śr lis 28, 07 18:03

Nie robmy sobie zartow.
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Nevar » Śr lis 28, 07 18:25

Nie poprowadzę, bo na pewno nie przyjadę do Warszawy.
Nevar
banan

Postprzez Johny Sasaki » Pt gru 07, 07 02:29

Mialem to zachowac dla wtajemniczonych tylko, ale nie moge sie powstrzymac...

Witam,
Najmocniej przepraszam, że tak późno, ale z zasady rzadko sprawdzam skrzynkę prywatną. Aby uniknąć takiego braku kontaktu prosiłbym, aby odpowiedź była już wysłana na adres konwentu ecchicon@wp.pl. Wracając do treści twojego poprzedniego maila. Dziękuję za opis, bardzo nam się przyda. Odnośnie konkursu wiedzy, to nie wiem czy jest sens wcześniejszego odpytywania uczestników z wiadomości dotyczących MGS-a. Pomijam fakt, że już te pytania są dość trudne (parę z nich sprawiało mi szczególną trudność, w szczególności tych dotyczących części na MSX-a), ale lepiej zostawić to w formie, że w wiedzówce wezmą udział osoby, które się wpiszą, bo będzie wiadomo, że jakieś podstawowe (przynajmniej) informacje posiadają. Co do godzin odbywania się tych dwóch atrakcji, to panel jest ustawiony na 19:00 dnia pierwszego i przeznaczyliśmy na niego 1,5 godziny jak było omawiane, natomiast konkurs wiedzy jest zaraz po panelu i trwa godzine. Jeśli, któraś z tych godzin nie będzie tobie pasowała, to możesz zgłaszać zapotrzebowanie na zmiany do wtorku włącznie.

Po czym wysylam na ten 'szybszy mail' zapytanie o jakis pokoj, zeby Kul mogl sie tam zaimplantowac z bagazami, bo nie chce zeby w kolchoznej szatni trzymal swoje rzeczy (ja pewnie tez bym na tym mogl skorzystac). Na odpowiedz czekam juz 8 dni, ale w koncu dotrze, bardzo w to wierze... :lol: Dzisiaj boss do mnie pisze, ze nam cos posrali z godzinami konwentu wiec pisze maila (uprzejmego aczkolwiek stanowczego) z prosba o wyjasnienie, bo jakas pomylka chyba zaszla na co dzis (czyli dzien przed panelem) otrzymuje odpowiedz nastepujacej tresci:

Witam,
Przepraszam za to zamieszanie. Wynikło ono przez zamieszanie z koncertem (dziewczyny konkretnie musialy wystapic o danej godzinie). W kazdym razie obecnie panel rozpoczyna sie o 21:30 natomiast wiedzówka o 22:30, czyli bezpośrednio po panelu (poprawki nanoszone dzisiaj). Mam nadzięję, że nie sprawia to Wam kłopotu. Plan już na pewno nie będzie się zmieniał, bo już wszystkie nieścisłości zostały wytłumaczone.

Tak wklejam to tutaj, zanim cos sie spieprzy i w swiat pojdzie echo, ze ZANZIBAR jest do dupy i sie z nim umawiac nie da. I nie chodzi mi tutaj tylko o to, ze panel mial trwac 1.5h jak sie umawialismy, a pol godziny jest lost and gone, lost and gone forever...
ObrazekObrazek
Johny Sasaki
Zanzibar

Gram: MGS2,3,5

Postprzez Gac666xx » Pt gru 07, 07 09:39

Ja pierdziele.

Pisz szybko, że musi się odbyć wcześniej. Przecież Kul ma pociąg o 23! :/
Gac666xx
Big Boss

Postprzez kul2 » Pt gru 07, 07 10:26

Jest to zdziebko niepowazne z ich strony, zwlaszcza ze dowiedzielismy sie o tej zmianie zupelnym przypadkiem.
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Gac666xx » Pt gru 07, 07 10:58

Szczerze owszem :/.
Gac666xx
Big Boss

Postprzez Albercik » Pt gru 07, 07 11:10

O niebiosa, a mnie akurat powaliły zatoki, także mój wyjazd stoi pod ogromnym znakiem zapytania, bo niestety każdy ruch to wielki ból. Że też akurat musiał mnie pochwycić teraz, przed wyjazdem - a teoretycznie miałem już wszystko zaplanowane.
Obrazek
Albercik
Inkarnacja VR

Postprzez kul2 » Pt gru 07, 07 11:16

Ibuprom zatoki i dwa dni w lozku, a potem to juz nie ma co chodzic bez czapki ;)
Nienawidze bolu zatok prawie tak jak bolu gardla.
Ale my nie o tym...

Kurczaczek szkoda...ale spoko, co sie odwlecze to nie uciecze.
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Johny Sasaki » Pt gru 07, 07 13:10

Johnu napisał(a):Witam,
mamy problem i to dość duży, bo umawialiśmy się wcześniej nieco inaczej i na tą godzinę mamy inne plany, np. powrót do domu ostatnim pociągiem. Pomijam już fakt, że o zmianie godziny dowiedzieliśmy się dość przypadkowo. Proponuję więc albo przestawić nam panel na wcześniejszą godzinę, albo przełożyć go na niedzielę (chociaż tutaj nie wiem, czy część ekipy bedzię mogła zostać tak długo) albo po prostu odwołać.

pozdrawiam

PS: na wszelki wypadek podaję mój numer telefonu - xxx yyy zzz

PS - ja wiem, ze to moze nie brzmi do konca uczciwie z mojej strony w kilku miejscach, ale to chociaz usprawiedliwione klamstwa mysle;)
ObrazekObrazek
Johny Sasaki
Zanzibar

Gram: MGS2,3,5

Postprzez solidus grabczas » So gru 08, 07 00:39

Jakby co ja i Old zostajemy na przez całą noc ( :D ) więc Kul może z nami czas spędzić póki pociągu mieć nie będzie :P
Welcome back Commander...
solidus grabczas
Fatman

Następna strona

Powrót do Zanzibar