Moderatorzy: Snake., Bizon, GM
kALWa888 napisał(a):A i muzyka momentami mi się nie podobała. Szczególnie podczas alarmu (pomijając wersję z Main Theme brzmiącą w tle)
kALWa888 napisał(a):Nie wiem czy to wina pada, ale jak kogoś "zfrizowałem" to nie mogłem opuścić broni tak jak ma to miejsce na PS2 np gdy powoli, lekko puszczamy "kwadrat".
kALWa888 napisał(a):Niestety natknąłem się na niego tylko w pomieszczeniu Armory. A szkoda.
kALWa888 napisał(a):Brzmi jak z platformówki pokroju Crash Bandicoot.
w gre grałem tylko na youtube
snake971 napisał(a):I takie pytanko nie ma moze ktos z was Gamecube'a z MGS:TTS'em na sprzedaz???
Angel de la Paz napisał(a):snake971 napisał(a):I takie pytanko nie ma moze ktos z was Gamecube'a z MGS:TTS'em na sprzedaz???
Mogę tylko powielić to pytanie. Mimo że serię MGS znam na wylot, a wszystkie filmiki z The Twin Snakes znam doskonale, to i tak czuję ogromny głód, aby w ten remake zagrać. Mocno nakręca mnie otoczka wokół tej pozycji - znana dość wąskiej grupie osób, trudno dostępna, w pewnych kwestiach kontrowersyjna. No nic, jak finanse będę mocno na tak, pewnie GaCka z grą zakupię po tych przesadzonych dla TTS cenach z Allegro.
Ocwelot napisał(a):Budujesz zdania podobnie jak ja. Kto cię przysłał.
SALADYN napisał(a):uważaj bo Ocwelot ma Leworwer.
Angel de la Paz napisał(a):Mimo że serię MGS znam na wylot
Mocno nakręca mnie otoczka wokół tej pozycji - znana dość wąskiej grupie osób, trudno dostępna, w pewnych kwestiach kontrowersyjna.
Raiden napisał(a):Hmm bardzo ciekawe
Raiden napisał(a):Poza tym remake'owi brakuje tego czegoś
Angel de la Paz napisał(a):A zdziwiłbyś się.
Na pewno muza jest słabsza, choć nie wiem jak się prezentuje w samej grze.
SALADYN napisał(a):My już wiemy co z niej za ziółko.
Angel de la Paz napisał(a):Oczywiście, że się da. Grasz padem od GaCka lub Classic Controlerem.
Ocwelot napisał(a): mogę narzekać na brak Wii
Ocwelot napisał(a):Co
Ocwelot napisał(a):Miej litość dla tych, co nie podążają za twoim tokiem myślenia i/lub skrótami myślowymi
Angel de la Paz napisał(a):Sorry. Byłem pewien, że taki super-cool-wyluzowany gość załapie ten skrót, ale się pomyliłemMea Culpa.
Angel de la Paz napisał(a):Raiden napisał(a):Hmm bardzo ciekawe
A zdziwiłbyś się.
kul napisał(a):Angel de la Paz napisał(a):Raiden napisał(a):Hmm bardzo ciekawe
A zdziwiłbyś się.
To zapraszam na quiz 26 XI...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość