Druga wieza, kamery chaffy i EXTREME

Posty o grach Metal Gear Solid i Metal Gear Solid: Ghost Babel na Gameboy Color

Moderatorzy: Snake., Bizon, GM

Druga wieza, kamery chaffy i EXTREME

Postprzez Dracu » N lut 03, 08 15:53

Jestem w drugiej wiezy przed hindem, i mam pytanie, bo tam sa 4 kamery, zycia mam na oberwanie tylko jednego strzalu, a mam tylko 3 chaffy, stingerem niesiegnie sie kamer, i gram na extreme, czy da sie jakos ominac chocby jedna kamere, bez uzywania chaff grenade?
Dracu
Black Viper

Postprzez Curtis » N lut 03, 08 18:56

Otóż nie da się poza tym ehhh co zrobiłeś z tymi wszystkimi chaffami ja do tego momentu mam conajmniej 12-13 w zapasie
Osvelot jest Bogiem
Curtis
The Sorrow

Czytam: Nie podam bo jak skończę będzie nieaktualne

Postprzez pliskin2 » N lut 03, 08 19:56

Hm...spróbuj podejść jak najbliżej kamer i zaraz przy lewej barierce. Wybierz z zakładek jakąś broń (Fa-Mas, SOCOM,) i spróbuj szybko przebiec! Jeśli posiadasz załóż kamizelkę ochronną, Z bronią szybciej a w kamizelce mniej oberwiesz. Nie wiem, ile masz życia, ale kiedyś tak zrobiłem i zadziałało.
Druga możliwość - musisz po prostu poszukać. Jeśli zebrałeś te z poziomu średniego 2 wieży (po drugiej stronie windy, przy spotkaniu z Otaconem), mogą być w I wieży, na samym dole (przypuszczenia). Dalej to już w Nuke Building poziom B1 lub B2.
pliskin2
Arnold

Postprzez Dracu » N lut 03, 08 21:56

nie da sie wyjsc z pierwszej wiezy, dzwoni Roy i mowi ze solid czeka na mnie na gorze i to juz czas, by go zalatwic. Chaffow po drodze niema, wiec lipa... ale ja zrobilem tak, ze zloadowalem miejsce, w ktorym schodzi sie po linie ze sciany a liquid zrzuca nam prezenty w postaci ton olowiu i przeszedlem, a wlasciwie zszedlem na dol z mala strata zycia, a potem przy pierwszej kamerze przebieglem w kamizelce i teraz jestem przy hind'zie ;)

takze dziekuje i mozna zamknac
gry-info.pl < - najwiekszy Polski portal o emulacji, zapraszamy!!
Dracu
Black Viper

Powrót do Metal Gear Solid