Zgodnie z pierwszą doroczną tradycją którą przed chwilą wymyśliłem winno jest składać zyczenia kulowi codziennie przez 365 dni w roku za to, że jest tak genialnym adminem tak genialnej strony, najlepszej strony o tej tematyce!trzeba składać mu życzenia za to, że tak wytrwale usuwa posty userów, za to że daje ostrzeżenia, za to, że obraża mnie i Kowala w swoich pięknych podpisach! ZA TO WSZYSTKO TRZEBA GO CHWALIĆ I SKŁADAĆ MU ŻYCZENIA! Trzeba dawać mu prezenty i dofinansowanie za "kozackie prowadzenie tak wypasionej domeny!", za wybór tak wspaniałego tytółu dla strony "Metal Gear Solid Zanzibar"... jak to cudownie brzmi! Prawie tak świetnie jak Hakuna Matata w wykonaniu Timona i Pumby! Trzeba ściskać i całować jego dłonie i myć mu stopy za to, że pisze piękne, treściwe, idealnie wtapiające się w klimat MGSów posty, za to, że pisze oryginalne, pełne dobrego smaku, ciekawe i mądre artykuły. Trzeba go też głównie chwalić za całokształt jego twórczości! Za te wszystkie rzeczy które widzimy ale także za te rzeczy które robi w imie popularyzacji MGSów w polsce i o których nam nie mówi bo jest taki skromny!!!
Mam nadzieje, że ta znakomita osoba, bardzo ceniona przezemnie i prawdopodobnie przez wszystkich urzytkowników forum będzie sprawowała funkcje administratora Zanzibaru zawsze, nawet wtedy gdy wszyscy już Zanzibar opuszczą i zostanie on sam na przysłowiowym polu bitwy.
Pozdrawiam i życze dalszych sukcesów w imie popularyzacji MGSów w polsce, sukcesów na stronie, forum i w życiu prywatnym.
Myśle, że ja nigdy nie będe tak świetny jak ty kul. Chciałbym chociaż mieć pojęcie o tym wszystkim co ty robisz dla MGSów i dla tego forum.
Gorące pozdrowienia!
Rafik...