Wszystkiego naj naj naj dla kula!!!

Dział specjalnie przygotowany dla nowych użytkowników forum, lub innych graczy pragnących wyrazić swoje odczucia.

Moderator: GM

Wszystkiego naj naj naj dla kula!!!

Postprzez Kakarotto0912 » N kwi 06, 08 21:36

Zgodnie z pierwszą doroczną tradycją którą przed chwilą wymyśliłem winno jest składać zyczenia kulowi codziennie przez 365 dni w roku za to, że jest tak genialnym adminem tak genialnej strony, najlepszej strony o tej tematyce!trzeba składać mu życzenia za to, że tak wytrwale usuwa posty userów, za to że daje ostrzeżenia, za to, że obraża mnie i Kowala w swoich pięknych podpisach! ZA TO WSZYSTKO TRZEBA GO CHWALIĆ I SKŁADAĆ MU ŻYCZENIA! Trzeba dawać mu prezenty i dofinansowanie za "kozackie prowadzenie tak wypasionej domeny!", za wybór tak wspaniałego tytółu dla strony "Metal Gear Solid Zanzibar"... jak to cudownie brzmi! Prawie tak świetnie jak Hakuna Matata w wykonaniu Timona i Pumby! Trzeba ściskać i całować jego dłonie i myć mu stopy za to, że pisze piękne, treściwe, idealnie wtapiające się w klimat MGSów posty, za to, że pisze oryginalne, pełne dobrego smaku, ciekawe i mądre artykuły. Trzeba go też głównie chwalić za całokształt jego twórczości! Za te wszystkie rzeczy które widzimy ale także za te rzeczy które robi w imie popularyzacji MGSów w polsce i o których nam nie mówi bo jest taki skromny!!!

Mam nadzieje, że ta znakomita osoba, bardzo ceniona przezemnie i prawdopodobnie przez wszystkich urzytkowników forum będzie sprawowała funkcje administratora Zanzibaru zawsze, nawet wtedy gdy wszyscy już Zanzibar opuszczą i zostanie on sam na przysłowiowym polu bitwy.

Pozdrawiam i życze dalszych sukcesów w imie popularyzacji MGSów w polsce, sukcesów na stronie, forum i w życiu prywatnym.

Myśle, że ja nigdy nie będe tak świetny jak ty kul. Chciałbym chociaż mieć pojęcie o tym wszystkim co ty robisz dla MGSów i dla tego forum.

Gorące pozdrowienia!

Rafik...
Ao can win! xD
Kakarotto0912
Running Man

Postprzez Gac666xx » N kwi 06, 08 21:55

Weź się kurna opanuj dobrze? Zaczynasz świrować.
What the frag ya lookin' at huh?
Gac666xx
Big Boss

Postprzez Kakarotto0912 » N kwi 06, 08 21:57

Jak to świrować?? napisałem pięknego posta wyrażającego moje zamiłowanie do kula! co w tym jest złego?
Ao can win! xD
Kakarotto0912
Running Man

Postprzez Gac666xx » N kwi 06, 08 22:08

To, że swoim zachowaniem zaczynasz mnie wkurzać. I jeszcze jeden taki tekst i cie zbanuje i bedzie spokój. Raz już miałeś swoją szansę jako rafik i ją zmarnowałeś. Do trzech razy sztuka bawić sie nie będziemy.
Gac666xx
Big Boss

Postprzez Gillian » N kwi 06, 08 22:09

Mnie kul też obraża w podpisie : (

I pewnie nie tylko mnie :/
Gillian
Uber Big Boss

Postprzez Kakarotto0912 » N kwi 06, 08 22:14

Dobra gacu, nie bulwersuj sie tak! jeśli nie chcesz składać kulowi życzeń to nie składaj ale nie czepiaj sie do mnie za dobre chęci i o to, że lubie kula
Ao can win! xD
Kakarotto0912
Running Man

Postprzez Gac666xx » N kwi 06, 08 22:17

Pierdolisz jak połamany i mam to już totalnie w dupie. Zamykam temat i jak tylko usłysze coś z twojej strony w takich klimatach to daje ci Bana, bo skończył się dzień dziecka.

Aha i jak chcesz tu zostać to wpisz swój prawdziwy wiek taki jak miałeś kiedyś, bo kłamiesz.
Gac666xx
Big Boss

Powrót do Powitania, życzenia i podziękowania