HObbY?? czyzby?

Och mój słodki, ach mój piękny pierdolniku.

Moderatorzy: Hal, GM

HObbY?? czyzby?

Postprzez Suzaku » N sty 22, 06 23:19

Niewiem czy to juz bylo poruszane na tym forum ale mam pytanko..... do was od fanow... co porabiacie wogle jak nie gracie?? w senisie jakies sporty zainteresowania dodatkowe>?? ja np: oprocz grania w MGS ;] jezdze na bmxie chodze na silke i takie tam ;] no i jeszcze zajmoje sie moim malenstwem koniem;] oraz musz? si? zajmowac moimi pieskami oraz kotkami;] nie to ze jestem jakis wsiun ale lubie zwierzaczki;] mam 5 psow i chyba ze 8 kotow niemoge sie nigdy doliczyc bo nonstop biegaja;] JESLI macie cos ciekawego lub nawet nieciekawego to walcie smialo po to jest forum :D

EDIT:

Zapomnialem dodac najwazniejszej rzeczy ktor? jest ....... (fanfary) BEAT BOXING;]
Ostatnio edytowano Śr sty 25, 06 12:10 przez Suzaku, łącznie edytowano 1 raz
Suzaku
Uber Big Boss

Odp: HObbY?? czyzby?

Postprzez Gac666x » N sty 22, 06 23:39

Ja jak nie gram, a gram do?? du?o ;) to zwykle zajmuje si? rysowaniem, sp?dzaniem wi?cej czasu z dziewczyn? (mieszkamy razem, ale wiece ogl?danie filmów od czasu do czasu itp ;) ). Zajmuj? si? tak?e moj? papug? nimf?, albo to on zajmuje si? mn?, dok?adnie stwierdzi? tego nie potrafi?. W ko?cu codziennie robi dla mnie gniazdko w klatce bym z nim tam jajka z?o?y? i wysiadywa? ;].
Oprócz tego jestem mi?o?nikiem wszelakiej broni palnej i bia?ej i w wolnych chwilach ide do pralni, któr? mam obok (tak sie nazywa 2 pokojowe mieszkanie s?u??ce do wieszania bielizny i gotowania bigosu przez s?siadke :P) i robie sobie tam ma?? strzelnic? ASG/AEG czasem sam czasem z kumplami, zale?y. Oprócz tego je?dzi si? czasem na rowerze (nie ekstremalnie, to nie dla mnie) chodzi na spacery do parku itp ;). Ogolnie to ja lubie w domu siedziec ;].
I am your Doom...
Zapraszam -->the-predator.prv.pl
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Postprzez kibit » N sty 22, 06 23:50

ale zwa?a jestem na forum siema boras!!!! ;D ;D ;D ;D ;D
kibit
Inkarnacja VR

Postprzez liquid kaczor » Pn sty 23, 06 00:27

Ja jak nie gram to lubie gotowa?. Ostatno robi?em sushi ;];] wogule lubie robi? potrawy orientalne. Po za tym imprezuje z kole?ankami no i kumplami te?.
Obrazek
liquid kaczor
Olga Gurlkovich

Postprzez borx » Pn sty 23, 06 00:36

Muzyka muzyka muzyka. po?amenae d?wieki, funkowe odjazdy, grubasne basiory... takie tam samplery adaptery bajery q basy acidy i inne...
Obrazek
borx
Global Moderator

Postprzez Adamska » Pn sty 23, 06 11:48

liquid napisał(a):Ja jak nie gram to lubie gotowa?. Ostatno robi?em sushi ;];]

"Raw fish? Just the place for my survival techniques" ;D

Przyznam, ?e te? lubie kulinaria i imprezowanie, a poza tym kino, muza i wyprawy w miasto ;)
stoned to the bone.
Adamska
BiGoS

Gram: w gre.
Czytam: w myślach.

Postprzez Dragon71 » Pn sty 23, 06 12:31

Je?li nie gram w MGS'y, to gram w inne gry. ;D ;D ;D Teraz tak na serio. Lubi? zbiera? konsole i gierki. G?ównie jakie? klasyki, np. Ghost Babel. Od czasu do czasu przyjemnie jest pój?? do kina. Jednak ostatnio zdarza si? to do?? rzadko. Chodz? te? na ró?ne kó?ka zainteresowa? etc. Po za tym, czytam jeszcze ró?ne pisma o grach video. G?ównie - PE. Bardzo lubi? te? marzy? o ró?nych rzeczach. Na przyk?ad, ?e mam MSX 2 i MG 1, MG 2: SS na ten sprz?cik. To by by?o super! W wolnych chwilach cz?sto te? buszuj? po internecie i wypowiadam si? na ró?nych forach internetowych. Lubi? te? pracowa? dla ró?nych stron internetowych etc. Jednak to traktuj? bardziej jako obowi?zek. Ostatnio do?? cz?sto ogl?dam telewizj?. G?ównie TVN Turbo i Discovery. Bardzo wielu ciekawych rzeczy mo?na si? dowiedzie?. Po za ogl?daniem telewizji, to ostatnio wymy?lam ró?ne wynalazki etc. W zasadzie trudno opisa? to. Mam daleko z domu do szko?y i ze szko?y do domu, a wi?c mam du?o czasu na my?lenie i wymy?lam ró?ne dziwne wynalazki etc. Lubi? te? rysowa? i projektowa?, ale tego ostatnio prawie w ogóle nie robi?. Interesuj? si? te? nieco histori?. G?ównie - histori? Japonii. Ostatnio te? próbuj? uczy? si? japo?skiego. To nie takie trudne! Buduj? te? ró?ne fajne rzeczy z LEGO, np. MG REX etc. Imprez w ogóle nie lubi?. Dlatego to nie chodz? na nie. Có?... To chyba wszystko. Jak co? mi si? jeszcze przypomni - napisz?.
Ostatnio edytowano N lut 05, 06 20:58 przez Dragon71, łącznie edytowano 1 raz
Dragon71

Postprzez SniperWolf » Pn sty 23, 06 13:36

Hmm.. g?ównie rysunek i muzyka. Czasem spacer z psem ;p
"To czego się najbardziej boimy, już nam się przytrafiło."
SniperWolf
Inkarnacja VR

Postprzez Mr_Zombie » Pn sty 23, 06 15:37

Przewa?nie rysunek (chocia? ostatnio bardzo to zaniedba?em :/) lub ksi??ki. Ostatnio (wakacje) dorwa?em si? do Pratchett'a i praktycznie nie mog? si? od niego oderwa? ;].
Mr_Zombie
The Fury

Postprzez STARki » Wt sty 24, 06 00:55

paka+ryz z kurczakiem :D rownorzednie: moja kotka Heca :) obecna dziewczyna to juz chyba cos wiecej, niz hobby, wiec nie miesci sie w wyliczance; w zwiazku z brakiem wolnego czasu, kucharzenie poszlo sie yyyyyyyprzejsc ;/ swego czasu mialem mnostwo patentow na ryz z kurczakiem ;)
poza tym: kazde wolne PELNE 2h+ - film; kazde wolne PELNE 4h+ - gra typu 'klasyk' (z braku czasu na byle 'super ekstra czydenowosc') - glownie mgs, deus ex, op.flashpoint, r6-rs, far cry no i czekam na mojego ulubionego strike commandera (zainteresowany, od ktorego czekam, byc moze przeczyta i raczy cos z tym zrobic ;) ).
kazda wolna chwila: ksiazka - ostatnio 'mroczna wieza'. kto wie - ten wie o co chodzi; kto nie wie - niech sie dowie czym predzej, bo warto.
Ostatnio edytowano Wt sty 24, 06 01:00 przez STARki, łącznie edytowano 1 raz
There's only room for one BOSS...
STARki
Zanzibar

Postprzez Dymek » Wt sty 24, 06 15:23

jak niegram i siedz? w domu to najcz??ciej s?ucham muzy, gol?dam co? na divx albo rysuje (ostatnio bardzo du?o rysuje) co jaki? czas powicze z godzine. Jak jestem poza domem to ide po znajomków i spacerujemy, chodzimy po sklepach albo siedzimy u kturego? z nich. Minimum raz na miesi?c jade na stadion :P (XX lecia rzecz jasna)
Dymek
Uber Big Boss

Postprzez Ramzes » Śr sty 25, 06 15:30

Jak nie gram to.......s?ucham muzyki z MGS'ów! a tak uprawiem sport
Ramzes

Postprzez Xenmorph » Cz sty 26, 06 00:10

Ja ma?o gram.

Duzo czasu po?wiecam swojej dziewczynie... wypady na basen, spacery, do pubu i takie inne.

A tak pozatym próbuje sie dosta? wymarzone studia, dlatego duzo musze uczyc sie...

ale jako? wszystko idzie dobrze :-)

A jak to mówi? "we dwoje" ra?niej :-)

W mgs kiedys gra?em du?o, obecnie brak czasu, ale s?dze, ?e gdybym go mia? to i tak juz nie gra? bym nawet w mgs... poprstu juz mnie to nie bawi.

Ka?demu kiedy? przechodzi.

Pozdrawiam
Obrazek
w?asnie slucham :
Obrazek
Xenmorph
Uber Big Boss

Postprzez kotlet_schabowy » Cz sty 26, 06 16:08

Jako? od pó? roku mam tak, ?e potrafi? na przyk?ad przez ca?y tydzie? pogra? na konsoli jakie? 3 godziny, a w sumie mog?, ale mnie tak bardzo nie "ci?gnie", hmm. Wi?cej siedz? przy kompie, ale nie na?ogowo, w sumie po za?atwieniu takich sprawa, jak forum, oblukania tego co zwykle, to albo odchodz? od kompa, albo rozmawiam z ludzikami, albo czasami "odpal?" jak?? starsz? gierk?, ostatnio sobie "przechodze" przygodówki : Hokus Pokus : Ró?owa Pantera, Ufos (ale przesta?o dzia?a? : /) czy Wacki :D. Dwa lub trzy razy w tygodniu mam wieczorami treningi bokserskie. Ogólnie w czasie zimy w roku szkolnym, dzie? mi szybko mija, cz?sto bez porobienia czego?, co si? chcia?o. Powiedzmy, ?e jest tak : oko?o 7:30 lub 8:20 do szko?y, powrót w okolicach 14:00, co? zje??, chwila przy kompie, czasami przespa? si?, zje?? co?, trening, powrót, umycie si? i zjedzenie czego? i ju? jest oko?o 20:00, powiedzmy, e staram si? po?o?y? spa? ko?o 23:00, 24:00, wi?c jeszcze troch? posiedz?, co? porobi? i tak to jest. Ale mia?o by? o hobby i spdzaniu wolnego czasu :). W zim? troch? ma?o na polu robi?, chyba, ?e jest tak fajnie, temperatura w granicach 0 stopni, to mo?na po?azi?, potrenowa? PK :). Natomiast w lecie ju? jest sporo do roboty. Jazda na rowerze, gra w kosza, nog?, ping-pong'a i inne sporty, zwyk?e szwendanie si? i takie tam. W domu lubi? sobie te? czasami poczyta?, zazwyczaj magazyny o konsolach lub w stylu Focus'a, ale gdy mam sporo czasu, to czytam te? ksi?zki (ostatnio "Piramidy" Pratchett'a). Mo?e nie ma si? czym chwali?, ale na nauk? po?wi?cam absolutne minimum czasu dziennie, w sumie cz?sto nawet zero, tak to jest w ?yciu. I tak wyniki mam ca?kiem niez?e, a gdy poczuj?, ?e trzeba b?dzie si? naprawd? przy?o?y?, bo b?dzie to mie? dla mnie jakie? znaczenie (powiedzmy, ?e przed matur? :)) to to zrobi?.
Troch? si? rozpisa?em, ale co tam. Pewnie i tak nie wszystko uj??em.
kotlet_schabowy
Zanzibar

Postprzez Teddy » Śr lut 01, 06 06:51

Ja mam takie jedno bardzo popularne zaj?cie.. piwo :] Naprawd? lubie wychodzi? z domu, usi??? z ca?? paczk? przy moim wodopoju i otworzyc si? do ludzi.
Obrazek
Wiem jak pasować do siebie mają części..
Teddy
Half Empty

Postprzez Zombie_Snake » So lut 04, 06 13:43

Nie ma bata - cz?owiek si? zmienia. Dawniej napisa?bym,?e gram tylko w co? innego, a teraz...
Czytam ksi??ki o historii (do matury i dla przyjemno?ci), s?ucham muzy, ?wicz? warsztat rysunku.... Ostatnio du?o czasu sp?dzam z dziewczyn? i z kumplami z gimnazjum. Z braku laku czasem posiedze na necie, poogl?dam filmy. I tak to sie kr?ci od poniedzia?ku do niedzieli.
Zombie_Snake
Zanzibar

Postprzez Liu Shang » N lut 05, 06 00:50

1.Rysowanko
2.Modelarstwo
3.MMORPG (xD)
4.(I to najwa?niejsze)Nudy!

----------------
Na serio lubie klei? ró?ne modele,zbieram ?o?nierzy,maluje(To moje Hobby,nie ?mia? si?).
Interesuje si? Japoni?,II Wojn? ?watow?.
Moje ulubione filmy to:
Harold & Kumar - Go to the White Castle.
Jak Rozp?ta?em II Wojn? ?wiatow?(Wszystkie Cz??ci)
Czytam te? ksi??ki i ró?ne PDF'y -
1.Iron Grip (Outer - Heaven)
2.Hobbit (Ksi??ka)
3.Eragon,Najstarszy i ca?a Trylogia Dziedzictwa (Ksi??ka)
4.Love Hina (Czasami PDF,czasami Manga)

---------I gram w Warhammer Fantasy Role Play---------
'Wczuwam si? w role i ide na ca?o??!" - Oto moje motto.
-------------------------Marzenia-----------
1.Praca w KCEJ,a pó?niej w Kojma Productions.
Je?li 1 nie wypali -
2.Zosta? Pisarzem Powie?ci Fantastycznych

Mo?e to troche wi?cej ni? hobby ale si? nie mog?em opanowa?....
"Ponury ?wiat Niebezpiecznych Przygód" - Taa...lasek za moim blokiem chyba...
-------------------------------------------
Obrazek -Virond- Jestem tylko nic nie znacz?cym elfem z dalekiego rodu...
Liu Shang
Black Color

Postprzez Snake VR » N paź 01, 06 12:39

Coz jak nie gram w gry to szukam w necie tapet na pulpit to takie moje dziwne hobby.Prócz tego lubie pograc w pi?kie nozn? czysto amatorsko , pospacerowac sobie na dworku jak jest ?adna pogoda.Czasem lubie tez pos?uchac muzyki lub zobaczyc jakis film
Snake VR
banan

Powrót do Pierdolnik