Jako? od pó? roku mam tak, ?e potrafi? na przyk?ad przez ca?y tydzie? pogra? na konsoli jakie? 3 godziny, a w sumie mog?, ale mnie tak bardzo nie "ci?gnie", hmm. Wi?cej siedz? przy kompie, ale nie na?ogowo, w sumie po za?atwieniu takich sprawa, jak forum, oblukania tego co zwykle, to albo odchodz? od kompa, albo rozmawiam z ludzikami, albo czasami "odpal?" jak?? starsz? gierk?, ostatnio sobie "przechodze" przygodówki : Hokus Pokus : Ró?owa Pantera, Ufos (ale przesta?o dzia?a? : /) czy Wacki

. Dwa lub trzy razy w tygodniu mam wieczorami treningi bokserskie. Ogólnie w czasie zimy w roku szkolnym, dzie? mi szybko mija, cz?sto bez porobienia czego?, co si? chcia?o. Powiedzmy, ?e jest tak : oko?o 7:30 lub 8:20 do szko?y, powrót w okolicach 14:00, co? zje??, chwila przy kompie, czasami przespa? si?, zje?? co?, trening, powrót, umycie si? i zjedzenie czego? i ju? jest oko?o 20:00, powiedzmy, e staram si? po?o?y? spa? ko?o 23:00, 24:00, wi?c jeszcze troch? posiedz?, co? porobi? i tak to jest. Ale mia?o by? o hobby i spdzaniu wolnego czasu

. W zim? troch? ma?o na polu robi?, chyba, ?e jest tak fajnie, temperatura w granicach 0 stopni, to mo?na po?azi?, potrenowa? PK

. Natomiast w lecie ju? jest sporo do roboty. Jazda na rowerze, gra w kosza, nog?, ping-pong'a i inne sporty, zwyk?e szwendanie si? i takie tam. W domu lubi? sobie te? czasami poczyta?, zazwyczaj magazyny o konsolach lub w stylu Focus'a, ale gdy mam sporo czasu, to czytam te? ksi?zki (ostatnio "Piramidy" Pratchett'a). Mo?e nie ma si? czym chwali?, ale na nauk? po?wi?cam absolutne minimum czasu dziennie, w sumie cz?sto nawet zero, tak to jest w ?yciu. I tak wyniki mam ca?kiem niez?e, a gdy poczuj?, ?e trzeba b?dzie si? naprawd? przy?o?y?, bo b?dzie to mie? dla mnie jakie? znaczenie (powiedzmy, ?e przed matur?

) to to zrobi?.
Troch? si? rozpisa?em, ale co tam. Pewnie i tak nie wszystko uj??em.