Moderator: GM
Gac666 napisał(a):Ja zaś cały czas zastanawiam się nad kupnem blackgate, ale chyba najpierw przejdę dlc do city, a potem origins, więc kupno blackgate zostawię na winter sale
Faja napisał(a):jemu chyba bardziej chodziło o misje Catwoman i Zemste Harley Quinn
Gillian napisał(a):Poza tym nawet nie przeszkadza mi brak Conroya, nowy aktor ma dość podobny głos, a przy okazji bardziej agresywną manierę, co pasuje do nowego-starego Batmana.
DejaVu napisał(a):Gillian napisał(a):Poza tym nawet nie przeszkadza mi brak Conroya, nowy aktor ma dość podobny głos, a przy okazji bardziej agresywną manierę, co pasuje do nowego-starego Batmana.
A Marka Hamilla ?
Solidny napisał(a):DejaVu napisał(a):Gillian napisał(a):Poza tym nawet nie przeszkadza mi brak Conroya, nowy aktor ma dość podobny głos, a przy okazji bardziej agresywną manierę, co pasuje do nowego-starego Batmana.
A Marka Hamilla ?
Troy Baker daje radę. Nawet lepiej że jest trochę inny, skoro wszyscy są młodsi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość