Moderator: GM
Mi chodzi tu o najlepsze gry w jakie graliście. Krótko mówiąc wasze osobiste Top 5, Top 10 czy nawet Top 3.
Chciałem kiedyś dorwać tę grę, ale jej poprostu nigdzie nie ma.
twilite_kid napisał(a):Chciałem kiedyś dorwać tę grę, ale jej poprostu nigdzie nie ma. Może zacznę znów sprawdzać na allegro. To chyba Team Silent (czy jak oni się wtedy nazywali) za nią stoi, czyż nie?
Fahrenheit
Gra-film. Jedna z najbardziej rewolucyjnych pozycji, w jakie miałem przyjemność zagrać. Bardzo wciągająca, świetna fabuła (tak do 3/4, 4/5 czasu gry) i niezwykle trafiający do mnie system rozgrywki. No i mamy tu do czynienia chyba z najlepszą po serii MGS grą (voice acting i motion capture) aktorską.
Chciałem kiedyś dorwać tę grę, ale jej poprostu nigdzie nie ma. Może zacznę znów sprawdzać na allegro. To chyba Team Silent (czy jak oni się wtedy nazywali) za nią stoi, czyż nie?
Glut napisał(a):Bo gdyby nie istniały wersje pirackie, ludzie nie kupowaliby oryginałów.
SALADYN napisał(a):Soul Calibur,Shenmue,Sonic,Resident Evil,Tenchu,Silent Hill,Onimusha,Devil May Cry,Medal of Honor i całe mnóstwo innych tytułów które przewineły się w moich konsolach przez te lata.
Nie wiem dlaczego ale dla mnie najlepsze gry to te nowe... Oczywiście te stare które zapoczątkowały wszystko są lepsze, ale do mnie to nie przemawia.
Twilite odpusc. Jest nowy. Jak juz to idzcie na priv.
Uzion napisał(a):Twilite odpusc.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość