Moderatorzy: Infernal Warrior, Snake., GM
kingOFspirit napisał(a):owiedzcie mi ( to noobowe pytanie) zacząłem The Boss Extreme ale wcześniej przeszedłem Solid Normal. Czy jak w TBE dojdę do MK II to dostane moje weapony z Solid Normal? ;P
kingOFspirit napisał(a):Big Boss Emblem
wojnar napisał(a):Celujac z Patriota czasami slychac kawalek main theme z MGS3
Nevar napisał(a):Gdy Snake przestraszy się wstającego Gekko w kanionie w 4. akcie, zadzwońcie do Otacona , będzie ciekawa rozmowa...
Nevar napisał(a):Można przeniknąć przez przeciwnika wspinającego się po drabinie (Snake idzie w jedną stronę, on w drugą) -- i nic się nie stanie. Czy znalazł ktoś już jakieś ukryte numery w Codecu? Dość dużo częstotliwości jest...
RyuEX napisał(a):Nevar napisał(a):Gdy Snake przestraszy się wstającego Gekko w kanionie w 4. akcie, zadzwońcie do Otacona , będzie ciekawa rozmowa...
hmmm ciekawe sprawdze to chociaż przedtem tego nie zauważyłem(a często wtedy dzwoniłem do Otacona) wtedy także przy wejściu zaraz na kanion jest wspomnienie z Deepthroatem tylko trzeba chyba postać w miejscu albo pochodzić przy tym wejściu... sam nie wiem
RyuEX napisał(a):Nevar napisał(a):Można przeniknąć przez przeciwnika wspinającego się po drabinie (Snake idzie w jedną stronę, on w drugą) -- i nic się nie stanie. Czy znalazł ktoś już jakieś ukryte numery w Codecu? Dość dużo częstotliwości jest...
ahhh te tekstury xD... no ale cóż zawsze są jakieś "bugi" teksturowe w grach więc to jest chleb powszeny dla graczya co do częstotliwości to troszeczke szukałem blisko "freqencji" Otacona i Rosemary, niestety bez skutku :(
Nevar napisał(a):Gdy Sunny mówi przed 1. aktem: "Solidus must have taken the day off.", ma chyba na myśli kurę Solidus. Widocznie tylko Liquid i Solid zniosły jaja. Poza tym jedno z jajek się rozpływa (Liquid)... Na Briefingu przed 3. aktem są 3 jajka -- Solidus widać też zniósł, a Solidus występuje w 3. akcie! Przed 4. aktem są 2 chyba identyczne jajka, które łączą się w jedno. Co to może oznaczać...? A przed 2. aktem są 2 jajka i oba się rozpływają...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość