Na pewno, jeżeli porównamy cenę upgrade'u kompa z obecnym kosztem kupna PS2.

Moderatorzy: Snake., Bizon, GM
Raiden napisał(a):facecamo napisał(a):Najpierw zainwestuj w swoje pudło trochę kieszonkowego by odpalił ci emu a potem zobacz czy się da.
A to fakt, by gra działa w ogóle z emulatorem potrzeba mocnego sprzętu.
Pytanie czy warto udoskonalać swoje pudło by zagrać w grę, która i tak nie będzie w 100% kompatybilna z PC.
twilite kid napisał(a):No ale to wiadomo, że się da. Pytanie jak z padem?
Ocwelot napisał(a):To nadal nie to samo co na PS2 ';..;'
Raiden napisał(a):Zawsze można zrobić upgrade swojego sprzętu, a co do pada to nie bawiłem w jego ustawianie. Poza tym do dobrego pada i tak pewnie musiał bym wgrać dodatkowe pluginy. Raczej zabrałem się więc za ustawienia emulatora, w tym wspomniane speed hack options. Trzeba przyznać emulator do PS2 ciągle się rozwija, ciekawe czy kiedyś powstanie wersja finalna która odpali wszystko jak należy. Od premiery konsoli minęło już 11 lat!
Curtis nie, to tylko udowadnia, że nikomu się dobrego emulatora po prostu nie chce pisać.
Gdyby chcieli powalczyć to i emulator PS3 by się spokojnie znalazł.
twilite kid napisał(a):Ale upgrade sprzętu pod emulację PS2 jest bezsensu, kiedy konsola jest tańsza niż przyzwoita karta graficzna
kALWa888 napisał(a):To ja już wolę mieć wszystkie konsole niż bawić się w emulację a potem w grę bez analogowych przycisków w grze która tego wymaga.
Powrót do Metal Gear Solid 3 i Subsistence
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość