ArecaS napisał(a):Żadnego czystego nie ma sensu, tylko CM9 jak już (tudzież każdy inny dobry custom). Inaczej wersję oficjalną, bo mają zwykle większą funkcjonalność.
DwigHt_89 napisał(a):Po pierwsze. WP7 jest ładniejsze wg mnie.
DwigHt_89 napisał(a):Po drugie. Lumia, która ma parametry tylko trochę lepsze od mojej byłej półtorarocznej Xperii X10, chodzi o niebo lepiej. Płynność tego systemu jest niesamowita, no i nie musze instalować, żadnych Custom romów, żeby cos tam sobie usprawnić.
DwigHt_89 napisał(a):Po czwarte. SkyDrive jest niesamowity. Nie muszę już komórki podłączać kablem, czy zastanawiać się czy plik się przez BT wyśle, bo wszystko jest online. Jak ma się wifi i 3g, to wszędzie jest się w kontakcie.
hahahahahahahahahahahaha... mówisz serio? Serio sugerujesz, że to jest sensowny zamiennik launchera z WP7?ArecaS napisał(a):Launcher 7. WP7 nie daje żadnego wyboru, a Andek może tamtejszego launchera mieć bez problemu.
Daj spokój. SII potrafi nawet przymulić.ArecaS napisał(a):Płynność to koszt ograniczeń.
Tylko że dedykowane rozwiązania jak właśnie iCloud czy SkyDrive działają z założenia ze wszystkim z czym mają działać.ArecaS napisał(a):Dropbox, Box, Sugarsync, etc. Po raz kolejny, Android to ma i to ma w lepszej formie - bo można wybrać jedną z kilku usług.
twilite kid napisał(a):hahahahahahahahahahahaha... mówisz serio? Serio sugerujesz, że to jest sensowny zamiennik launchera z WP7?
twilite kid napisał(a):Chciałbym żeby mi się wszystko ze wszystkim synchronizowało samo w obrębie jednego narzędzia, jednego systemu.
To jest NAKŁADKA. Launcher. A nie całkowita zmiana interfejsu.ArecaS napisał(a):Powiedz mi lepiej czego tam brakuje. IMO wersja płatna jest sensownym zamiennikiem.
Daj spokój, Symbian to jest już trup. Przede wszystkim muli bardziej chyba niż pierwsze Androidy na słabiastych telefonach.ArecaS napisał(a):A co do pozostałych systemów, to IMO i tak Symbian przebija resztę.
twilite kid napisał(a):Powiązać ją np z taskiem, który wyświetli mi sie w kalendarzu.
Faja napisał(a):HTC One X :]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości