wol? kira? si? 2 godziny a potem rozpykac bossa a nie dwie godziny ?adowa? gr? bez przerwy to jest przegi?cie

Moderatorzy: Infernal Warrior, GM
grabczas napisał(a):i sko??zy?o si? tym ?e od tamtego momentu gra?em na kodach do ko?ca (ten powalony helikopter by? ?atwiejszy ni? doj?? jak wycelowa? ?eby SW zobaczy? bez diazepamuna VE)
Nie jestem sobie w stanie wyobrazi? np. tego, ?e mia?bym walczy? z The Endem za pomoc? jakiego? karabinu maszynowego, albo innego ci??szego sprz?tu.
Solidny napisał(a):Ja preferuj? bossów z ciekaw? otoczk? i z którymi fajnie si? walczy. Dla mnie si? nie liczy czy boss jest duchem kosmity z przysz?o?ci (geez
) czy jak?? postaci? historyczn?, któr? stworzono na podstawie jej pami?tników (hmm..). Liczy si? klimat i wra?enia
Nie jestem sobie w stanie wyobrazi? np. tego, ?e mia?bym walczy? z The Endem za pomoc? jakiego? karabinu maszynowego, albo innego ci??szego sprz?tu.
W trybie Duel rozwali?em go shotgunem :oops:
Hal Emmerich napisał(a): Powiniene? drogi Mr_Zombie walczy? z Wolf jak równy z równym, cho?by z takiej ma?ej przyczyny, i? jest ona KOBIET?, a je?eli ten powód nie jest dla Ciebie wystarczalny, no to có?...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości