Przeszed?em MGS3 Subsistence

Posty dotyczące MGS 3 i Subsistence

Moderatorzy: Snake., Bizon, GM

Postprzez PiotrB » Wt paź 10, 06 21:58

shalashaska napisał(a):Ja ca?y czas pisze oczywi?cie o Subsistence.

Wiem o tym. Tylko wspomnia?em, ?e speedrun'a robi?em w Snake Eater'a.
PiotrB
The Fear

Postprzez Teddy » Śr paź 11, 06 14:35

Jemu chodzi o w?tek "I like MGS1" którego w Subsistence widocznie nie ma.
Obrazek
Wiem jak pasować do siebie mają części..
Teddy
Half Empty

Postprzez PiotrB » Śr paź 11, 06 22:13

Teddy napisał(a):Jemu chodzi o w?tek "I like MGS1" którego w Subsistence widocznie nie ma.

Doskonale o tym wiem. Ja w?a?nie mam w moim Subsistence opcj?: "I like MGS1".
PiotrB
The Fear

Postprzez Gac666x » Śr paź 11, 06 22:34

Mo?e wcisn?? za szybko i nie zauwa?y? ;) Po kiego grzyba mieliby usuwa? takie co? .
I am your Doom...
Zapraszam -->the-predator.prv.pl
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Postprzez Grey-Fox-Jr » Śr paź 11, 06 22:49

powinno by? po NEW GAME
I like MGS1
I like MGS2
I like MGS3
I play mgs first time...
czy co? podobnego :) jak takich opcji nie masz to .... do bani. :P
Grey-Fox-Jr
Coward Duck

Postprzez Teddy » Pt paź 13, 06 15:09

Gac666 napisał(a):Mo?e wcisn?? za szybko i nie zauwa?y? ;) Po kiego grzyba mieliby usuwa? takie co? .

W wersji Substance MGS2 tez nie by?o opcji w stylu 'I finish first MGS so bring on the action blabla' wi???c?
Obrazek
Wiem jak pasować do siebie mają części..
Teddy
Half Empty

Postprzez Gac666x » Pt paź 13, 06 15:25

Hmm tego nie wiedzia?em ;).
I am your Doom...
Zapraszam -->the-predator.prv.pl
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Postprzez PiotrB » Pt paź 13, 06 15:41

Teddy napisał(a):
Gac666 napisał(a):Mo?e wcisn?? za szybko i nie zauwa?y? ;) Po kiego grzyba mieliby usuwa? takie co? .

W wersji Substance MGS2 tez nie by?o opcji w stylu 'I finish first MGS so bring on the action blabla' wi???c?

Prawda, ale w Subsistence jest inaczej. Dodano tylko wybór "I like MGS3".
PiotrB
The Fear

Postprzez Lemansky » Pn paź 16, 06 07:15

Mam kilka pyta? o Subsistance, najlepiej do osób które kupi?y gr? w polsce. Otó? tak:

-W jakim pude?ku jest gra, digipack czy plastik?
-Czy w grze jest tylko jeden rodzaj kamery (ten nowy) czy mo?na wróci? do starego widoku ze Snake Eater?
-Czy s? gdzie? na tych p?ytkach takie ?mieszne parodie filmików które mo?na zobaczy? na Youtube?
gram bo lubiem
Lemansky
Machinegun Kid

Postprzez kul2 » Pn paź 16, 06 07:47

Plastik
Oba
Powinny byc w Demo Theater

(Niech mnie ktos poprawi z tym ostatnim, bo Subsistence nie posiadam)
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Zychu(snipershit) » Cz paź 19, 06 23:40

jest w specialach na 2 plycie.

Tez przeszedlem Subsistence!! Moja opinia bedzie troche inna poniewarz nie gralem w MGS 3 Sneak Eater. Wogle ps2 kupilem dla tej gry, ba najpierw kupilem gre w pro loderze a puznej ps2. Opowiem o pierwszej plycie, sam MGS 3 jest ekstra genialny, Wieszy obszar durzo wikeszy wiele innwacji i fabula..to wielki plus Nie taka magia jak w MGS2 (na tle MGS3 uwarzam ze MGS2 nawyzje jest bardzo dobry, anie tak genialny jak MGS1 i MGS3) Co do kamery, dzieki bogu ze tak? dodali, sprawdzalem gre na starej, i sie gra ciezko, durzo zaslania, przy pomocoy nowej kamery jest durzo latwiej na nowej kamerze gralem 90% gry. Co do samej Sneak Eater na najwiekszy plus zasluguje to ze ta gra jest trudnejsza od poprzednich czesci!! na 2 plycie dodatki MG i MG2, ma?pki filmiki i opcja online. Dodatki mozna uznac za ciekawostke, MG troche razi przy dzisejszych czasach, a tryb Online, jest swietny, ale kamien milowy to to nie jest jak Counter- Strike, fajnie sie gra, ale widac ze musza zdobyc jeszcze durzo doswadczenia w grach onlinie. A 3 plyta, no swienty film...dlamnie to bez kitu powsadzac zywych aktorow i mamy cetralnie film..tylko czeeu taka slaba jakosc:(, i czemu tylko monza otworzyc na ps2.

Oczywiscie gre oceniam na 10/10 ..caly dodatek ..Ba ja skoro nie gralem wczesnej w sneak eater, odkrywalem wszystko na nowe, i jeszcze z niezlym dodatkami powinenem ocenin gre 11/10:D (hmm mialem takie szczescie ze gralem tylko w roserzone wszystkie czesci MGSa)

A czy warto zakupic?? Nie grales w MGS3 muszisz!! Lepiej dolorzyc i miec gre ze wszystki i ponad. Grales MGS3 i masz network adapter..jako fan napewno rozijesz skarbonke:D:D , ale jesli nie masz netwrok adaptera, to raczej dodatki nie przemiawiaj? za tym aby zakupic t? sam? gre za 150, jeszcze puznej bys zalowal, widz?c tryb online ze nie mozesz zagrac..:(
Zychu(snipershit)
Dostanie bana!

Postprzez Lemansky » So paź 28, 06 16:12

SniperShit napisał(a):jest w specialach na 2 plycie.

Ale ze mnie gópek :lol: My?la?em ?e mam wybrakowan? p?ytk?, a trzeba by?o zrobi? tylko jednego sejwa na pierwszej i ju? wszystko odblokowane.
gram bo lubiem
Lemansky
Machinegun Kid

Poprzednia strona

Powrót do Metal Gear Solid 3 i Subsistence