Otóż tak Luqi

, u mnie ze znajomymi na Psn to jest tak jak pewnie i u Was wszystkich

udało mi się tu zwerbować Umarlaka orac Nice-a, a i jeszcze jakiś kawałek czasu temu pojawił się pare razy Smoke-Pl. Umarlak się posypał ale myśle że jeszcze Nas odwiedzi (jeśli tu zaglądasz Umarlak to wiedz że cały czas na Ciebie czekamy :]) a z resztą znajomych z mojej listy na Psn to, jest pare osób jeszcze z których paru śmiga na GT ale Oni juz uczestniczą w innych eventach tak więc tyle co w mojej mocy

Choć w dalszym ciągu będe się starać przyciągnąć tutaj jakieś osoby jeśli będą godne
Co do treningów to ja też jestem za, tylko nie jestem w stanie zagwarantować swojej osoby regularnie. Jeżeli będe wony lub np. nie będe w pracy o tej porze o to będe starał sie treningować ile sie da

[quote]Co do Psy, to jak na razie wstępnie mogłaby być ta godzina później, tylko żeby nie rozwlekało się to do 2 godzin

No i tak jak Tar napisałeś - co oznacza dokładnie ta 1 godzina? Start wyścigu o 22 czy dopiero całej procedury, tzn. trening, qual, race. No i niech inni też się uzewnętrznią (PSA, gdzie ankieta?)[quote]
Lu, w pierwszym zdaniu zgadasz sie na przesuniętą godzine satru sezonu/eventu, więc już zrozumiałeś o co mi chodzi

a w zdaniu następnym zdajasz pytanie o co dokładnie mi chodzi z tą godzniną jak już Tar napisał?
Otóż pozwól że to wyprostuje, bo przyznaje że trochu źle sformułowałem zdanie, tak chodzi o przesunięcie całej procedury łącżnie z treningiem i kwalifikacjami (choć dla mnie jst to w sumie obojętne, o której odbędą się quali i trening bo najbardziej mi zależy na przesunięciu godziny startu na godzinę 22:15 max, bo to jest ten czas, kiedy już będe w domu, zdąze odpalić konsole i sie troche przygotować międzyinnymi przebrać, ewntualnie siusiu itp. itd. i wtedy wiem że wysTARtuje z Wami:) I zapewniam ze z mojego powodu to się nie rozwlecze LuQi do Twojich wspomnianych 2óch godzin, gdyby tak miało nastąpić z mojego powodu, to wiedzielibyście już o tym duzo wcześniej,
Powiadomil bym Was wcześniej że niestety mnie nie będzie i tyle. Myśle że to jest zrozumiałe

i proszę każdeg o wyrozumiałośc, bo w większości każdzy z Nas potrzebowal by też te 10 minut extra gdyby miał sie zjawić na dokładną godzine i pędziłby na łeb na szyje. Ja poświęcam Wam ponad godzine swojego czasu, więc Wy proszę poświęcicie mi te10-15 min extra Waszegoo czasu

Co do Ankiety Lu to pozwole sobie zacytować Hal-a tutaj ''Która to już ankieta 3cia? bo Sajmon postanowił juz tego dokonać i przeprowdził już 2 takie, słownie 'DWIE' hihi. Więc faktycznie nie ma sensu już organizować jakiejś ankiety, gdyż cel został już osiągnięty prawie

Jeszcze jedna sprawa odnośnie Qualifikacji, ja bym byl jednak za przywróceniem poprzedniej wersji tej że oto procedury, uzasadniam to tym że torche długo juz trzeba siędzieć w jednej pozycji począwszy od Quali kończąc na wyścigu, co Wy na to?
I co do dzisiejszego wydarzenia kierowniku na Materhorn Rotenboden (nie wiem czy dobrze napisalem) to czy już od dziś będzie obowiązywać nowa godzina startu? tj. ; 22:15

Pzdr Peace