Kontynuujemy może niezbyt długą tradycję targowych tematów. Tytuł jakże abstrakcyjny ale to Kojima więc czego się spodziewać. Jest pierwszy materiał do obejrzenia:
No ale to i tak wtedy bodaj max. marzec, co pokrywa się z moją teorią 27 marca - przypomnę - 3:27 trwa utwór "1984" na płycie "Diamond Dogs" Davida Bowie.
ciekawy jestem czy będą jakieś znaczące różnice w budowie bazy mojej a np. mojego znajomego pomijam jakieś tam kontenery i inne sfultowane rzeczy bo jeżeli różnic w budowie bazy nie będzie to infiltracja może zakończyć się speed runem, gdzie uważamy tak naprawdę tylko na gracza oraz czy będzie możliwość zmiany wyglądu podczas infiltracji (infiltrujemy bb a tu nagle zza rogu wyskakuje nam też bb tylko, że sterowany przez przeciwnego gracza) może infiltracja będzie po prostu trybem online gdzie można sobie pare rzeczy pozmieniać względem singla
Możemy odwiedzać wrogie bazy i kraść ich zasoby w tym żołnierzy oraz zapobiegać profilaktycznie infiltracji własnego ośrodka przez aktywne polowanie na przeciwników.
To swego rodzaju błędne kolo: roboty tworzące inne roboty