uci napisał(a):ale skoro są nagrania z niby Hayterem to o co cały ten shitstorm ze nic nie wiedział o tym że nagrywają dialogi do GZ?
uci napisał(a):temat o ciekawsotkach i easter eggach ale nikt mi tu nie napisał że można grey foxem grać w MGS:GZ.... hańba
uci napisał(a):temat o ciekawsotkach i easter eggach ale nikt mi tu nie napisał że można grey foxem grać w MGS:GZ.... hańba
shalashaska napisał(a):uci napisał(a):temat o ciekawsotkach i easter eggach ale nikt mi tu nie napisał że można grey foxem grać w MGS:GZ.... hańba
Ja go odblokowałem, trzeba Deja Vu na hardzie zrobić S
Ogólnie ta misja jest najfajniejsza, słychać w tle wilki i nutkę z MGS1.
Bizon napisał(a):shalashaska napisał(a):uci napisał(a):temat o ciekawsotkach i easter eggach ale nikt mi tu nie napisał że można grey foxem grać w MGS:GZ.... hańba
Ja go odblokowałem, trzeba Deja Vu na hardzie zrobić S
Ogólnie ta misja jest najfajniejsza, słychać w tle wilki i nutkę z MGS1.
Nie chodzi o rangę S - chodzi o zaliczenie quizu na koniec misji. Za zaliczenie quizu na normal dostajemy starego Solida, a za zaliczenie testu na hard dostajemy Foxa. Do quizu zostajemy dopuszczeni jednie wtedy, gdy odtworzymy wszystkie scenki z MGS1.
shalashaska napisał(a):W misji Deja Vu am gdzie wyłączamy napięcie jest pomieszczenie z hybrydą naszego karabinuSpoiler:
shalashaska napisał(a):W misji Deja Vu am gdzie wyłączamy napięcie jest pomieszczenie z hybrydą naszego karabinuSpoiler:
SALADYN napisał(a):
Wymazywanie napisów karabinem jest na pierwszej stronie tematu, sam to nawet wrzuciłeś, zalecam bilobil :V
Cała reszta to tylko zadania na czas.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości