Monkey Mask

Posty dotyczące MGS 3 i Subsistence

Moderatorzy: Snake., Bizon, GM

Monkey Mask

Postprzez SaladinAI » So wrz 16, 06 11:44

Niech Mi kto? powie do czego ta maska s?u?y?
To swego rodzaju błędne kolo: roboty tworzące inne roboty
SaladinAI
Cipher watches all

Postprzez PiotrB » So wrz 16, 06 15:01

Do niczego. To taka ciekawostka po prawie nic w niej nie wida? z FPP. Sprawdza si? jedynie, gdy za?o?ymy j? przed którym? z filmików. B?dzie troch? ?miechu.
PiotrB
The Fear

Postprzez Hal » Śr wrz 20, 06 01:27

Ja s?ysza?em, ?e jest jeszcze do niej do kompletu, uwaga..."banana camuflage", który dostaje si? za zaj?cie we wszystkich "ma?pich" misjach najlepszych wyników czasowych. Gdy ubierzesz i mask? i camo to...tego ju? nie wiem, ale pono? co? si? dziej?. Najprawdopodobniej b?dziemy mieli wtedy okazj? podziwia? zabawne reakcj? przeciwników.
Przeczytałem setki książek, po to tylko by zrozumieć, że wcale ich nie potrzebuję
Hal
Zanzibar

Gram: Gran Turismo 6

Postprzez PiotrB » N lis 05, 06 22:06

Hal Emmerich napisał(a):Gdy ubierzesz i mask? i camo to...tego ju? nie wiem, ale pono? co? si? dziej?. Najprawdopodobniej b?dziemy mieli wtedy okazj? podziwia? zabawne reakcj? przeciwników.

Przyznam, ?e nie próbowa?em. Musz? to kiedy? sprawdzi?.
PiotrB
The Fear

Postprzez Solidny » N lis 05, 06 22:19

PiotrB napisał(a):Do niczego. To taka ciekawostka po prawie nic w niej nie wida? z FPP. Sprawdza si? jedynie, gdy za?o?ymy j? przed którym? z filmików. B?dzie troch? ?miechu.

We? konkret podaj :)
Solidny
Zanzibar

Gram: hipsterskie badziewia
Czytam: Komentarze na YT

Postprzez PiotrB » N lis 05, 06 22:28

Solidny napisał(a):
PiotrB napisał(a):Do niczego. To taka ciekawostka po prawie nic w niej nie wida? z FPP. Sprawdza si? jedynie, gdy za?o?ymy j? przed którym? z filmików. B?dzie troch? ?miechu.

We? konkret podaj :)

Praktycznie w ka?dym filmiku powinno by? ?miesznie. Podejrzewam, ?e w bliskich scenach z Ev? b?dzie najciekawiej.
PiotrB
The Fear

Postprzez SaladinAI » Wt lis 07, 06 13:54

Jak za?o?ymy t? mask? podczas walki z The Boss rzuci ona tekstem w stylu: "What's this for"? Na gamefaqs pisa?o ?e pono? w tym czasie mo?na jej dodatkowo strza?a sprzeda? korzystaj?c z jej zdziwienia na widok maski, ale cholera ich tam wie...
To swego rodzaju błędne kolo: roboty tworzące inne roboty
SaladinAI
Cipher watches all

Postprzez Johny Sasaki » Wt lis 07, 06 15:23

Ja polecam zalozyc po pokonaniu TheBoss, kosmicznie wyglada jak Snejk w MM zabiera PL. Ona gada takie wzruszajace rzeczy, a Snake wyglada jak... No mnie rozniosla ta scena w MM;)
Johny Sasaki
Zanzibar

Gram: MGS2,3,5

Postprzez PiotrB » Wt lis 07, 06 15:52

Saladin01 napisał(a):Jak za?o?ymy t? mask? podczas walki z The Boss rzuci ona tekstem w stylu: "What's this for"? Na gamefaqs pisa?o ?e pono? w tym czasie mo?na jej dodatkowo strza?a sprzeda? korzystaj?c z jej zdziwienia na widok maski, ale cholera ich tam wie...

Czyli dzia?a podobnie jak, gdy przebierzemy si? za Raikov'a podczas pojedynku z Volgin'em. My?l?, ?e, gdy mamy ma?o ?ycia mo?na tego u?y? i u?atwi? sobie nieco spraw?.

Dzi?ki za info.
PiotrB
The Fear

Powrót do Metal Gear Solid 3 i Subsistence