Kontroler wprost kapitalny. Świetnie jakby takiego Duala 4 zrobili. Co prawda ponad pół tys. trzeba nań wydać, ale jak tak pograć na nim kilka godzin i później przesiąść się na inny, to #ała.

Jestem niezwykle zadowolony z zakupu tego modelu. Zagraniczni, jak i rodzimi testerzy wychwalali go w podsumowaniu pisząc, iż jest to jeden z najlepszych o ile nie najlepszy tv w tym przedziale cenowym (za pięćdziesiąt pięć cali należy niespełna pięć tysięcy zapłacić). Faktycznie, sprzęt to rewelacyjny. Konstrukcja wykonana jest porządnie i tu nie ma mowy o zastrzeżeniach. Należy tylko pamiętać, że nóżki nie są regulowane, a ich rozstaw wynosi ok. 114cm. Warto jednak zakupić specjalny stolik z uchwytem pod taki telewizor. Ciemne, hartowane szkło dobrze kompozycyjnie współgra z całością, szczególnie, że grubość ramki, to niespełna jeden cm. Mam już jeden taki i go chwalę.

Udało się kupić już wczoraj. Oby poziom
Bloodborne był utrzymany.

Konsola piękna, cicha z masą rewelacyjnych gier, aż dziw, że Sony boty tak plują. Forza wyborna, Sunset znakomity, Gearsy klasa, Lary jeszcze nie zaliczyłem, ale po pierwszej godzinie widac potencjał. Ori - bajeczne (cyfrowa).